World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sebzés a közreműködésed által: 66!!!!!!!!!
Nyálcsorgató debilek...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tény hogy a disznóölővel van esélyed nagyokat is sebezni, főleg a gyengén páncélozott tankok ellen. Viszont NAGYON randomfüggő az az ágyú, ráadásul ahhoz hogy legyen esélyed RENDSZERESEN eltalálni valamit ahhoz ugye állnod kell, mert mozgásból a randomisten kezében vagy. Ez ugye scoutnál sok esetben recept a meccs befejezéséhez 😊
A fentiek miatt nekem nem jött be (egyszerűen egy rohangáló scouthoz nem illik az az ágyú, nem hatékony). Tény, lehet vele nagyokat húzni, mert ha mondjuk oneshotolod a feléd rohanó ellenséges scoutot, egy szemben lévő páncélozatlan TDt vagy egy másik puha célpontot, akkor nagyon ideges lesz, de ez a legtöbb esetben nem rajtad fog múlni hanem a generátoron. Ha pedig a delikvens esetleg túléli az első csapást, akkor szinte biztosan kifiléz....
Egy sanszot adhatsz neki, ha el tudod viselni hogy többnyire nem rajtad fog múlni az eredmény, ha mondjuk benne marad még 10-20-30 hp abban a másik scoutban aki utána emiatt fog kinyírni.
WoT: Nishizumi77
Érdeklődnék, hogy mit lehet tudni arról a premium Tiger-ről? ki lesz adva vagy mikor jön? vagy csak egy vakvágány és marad supertesten?
Csaby
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.06.13. 17:27:27
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
jatszhatosaguk a toggal fog vetekedni.
a 150es es tobbi emlegetett monstre nagy agyunak koszonhetoen, meg meg rofjuk sem lesz.
Szóval ami zavaró aw-ban hogy nincs balansz a játék grafikájában van ami nagyon szép és vannak ocsmányságok meg jobb sokkal nem lehet mert ezek se fogják újra kódolni ezért sok újítás már nem lesz belőle.
Játékból meg azért nem kellett volna egy az egyben 1in1 le copizni a wotot még ha nem is világmegváltás de lehetnének benne újítások vagy ha nem is egész játékban de részben igen ezért így még nincs sok értelme wot helyett játszani vele talán itt még változhat ha grafban nem is úgyse az a lényeg.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tier 6os verzió statjaira kíváncsi leszek, 50 tonnával nehezebb és lesz hozzá 150mm-es löveg is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tier 8 és 10es heavyre vagyok nagyon kíváncsi azok hogy fognak kinézni, és mennyire lennének használhatóak pl strongholdban.
Japán nehézharckocsikról mi a véleményed?
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Akarták most áprilisban, csak aztán nem jött össze, annyira más volt még technikailag az a verzió, hogy nem tudták ráhúzni a mostani motorra.
Ez az igazi, szerintem 0.4.5ös verzióból van amivel a zárt béta indult és én is kezdtem. Hú de nosztalgikus, régi név/tank mutató rendszer ( ráviszed az egeret a tankra, kiírja a nevét, és szép lassan elhalványul utána ), gagyi lepattanó hang és itt még nem voltak consumeablek az a 0.5. valamennyis patchel érkezett 2010 szeptember elején a soft wipeal együtt, a visszakapott XPből emlékszek az új Jagdtigert fejlesztettem ki, az volt az egyetlen tier 9es TD az egész játékban akkor 😄
Április elsejére egyszer beüzemelhetnék ezt a régi verziót poénból, szívesen nosztalgiáznék egyet vele 😄
szerk: francba közben kiszúrtam pár amcsi tankot akkor ez későbbi verzióval készült ><
Régi szép idők mikor az amcsi heavyk bugosan érkeztek és 120%os volt a páncéljuk, meg a 105mmes lövegük 360at sebzett 😄
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.13. 10:45:25
Én a nyílt bétától ugyanazon a gépen nyomtam (ugye kb 4 évig), majd tízezer meccset még szar nettel ráadásul. Lassacskán lekényszerültem alapgraf, majdnem minden minimalra (de 1280x1024-be), dx9-szerű történetre.
Egy hete fullHD, maxon szinte minden (csak a csillivilli zavarókat vettem lejjebb), stabilabb 55-60 fps, mint korábban a 40-60. Szóval a komoly különbség, de....nem esek annyira hasra tőle, nem is fitymálom le, a játékmenet számít- azt meg tudjuk hogy milyen.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
pár dolog sose változik azért, pl:
- ótvar szar hangok megmaradtak
- idióták (15-5re kaptak ki)
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.13. 03:33:13
Saor Alba
Az imént volt,hogy rám mászott 1 T57ht+1 t54e1+wz132,mindegyik kb 600+hp-n,nekem kb 1k,lelőttek 260ra de egyik se ment el onnan<#eplus2>#eplus2>

Azért jó volna majd valami tökéletesebb tankos alkotás mert ezek nem csak grafikai szinten de játékban is alulmúlják az igényeket szerintem 2015
és nem egy szimulátort várnék.
Nem tudom milyen világmegváltást vártál, amit én reméltem, azaz a gyengített artyk, és a játékosbázis felé reszponzívabb fejlesztők, azt meg is találtam. Már csak tartalom kell, és grafikai egyengetés, és nálam tuti befutó.
Pl. egy-két effekt jó lett : az ágyúcső füstölése, föld porzása lövéskor, esőcseppek effektjei.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.12. 23:13:43
Mindkét réteg ugyanúgy lesz, mint a WoT-ban.
Szerencse, hogy az interface is szinte ugyanaz. Nem kötelező átmenni , meg ilyenek. Egyfajta folytatása a WoT-nak.
Ha Type T-34-el van kedvem menni ott a WoT, ha Abrams-el akarok menni ott a Crysis-WoT (AW)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.12. 23:10:58
Dísz kocsik is nagyon csúnyák nagyon fölöslegesek és átlőni csak egyenként lehet szép robbanásonként remek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A T57h tetszik nekem a legjobban a tier10 tankok közül, ha már tele van a búrám a sok egységsugarúval, akkor megyek és pusztítok vele egy kicsit. Hatalmas fun faktora van ennek a tanknak, aki esetleg gondolkodik benne, tényleg érdemes kifejleszteni, az élmény, amikor leláncolom az is3-t és kiosztom neki az adagját, megfizethetetlen. A francia nehezet is kipróbálom majd, de az még egy hosszú grind lesz.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.12. 18:46:58