418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #368796 A WG fizetett hirdetését hallották :DDD -
walert #368795 Tudom, hogy mindenki ActionX lázban ég, de íme egy kihagyhatatlan lehetőség.......
Aki már évek óta profi szinten WoT-ozik & aki pedig kezdő, az azért ; mindenki aki át szeretné élni a professzionális tankozás élményét annak csak ajánlani tudom, ezt az ismét kapható Isten tankot !
Most alacsonyabb áron, amin én vettem. Itt úgyis gyenge eventek, akciók vannak, érdemes elkezdeni más égtájon, hát ha még hozzá lehet jutni ehhez a csidához
Több csomagban is lehet venni CSOMAGOK 2 DB gold & PRÉMIUM
Egy kis kedvcsináló a döntéshez............ (mikromaussal az ellennél EPIC ! )
-
Rammsch31n #368794 Na ki mennyinél jár? :) én 140k... -
Dorgal #368793 Azért ez már haladás.Tegnap délután kettőtől este nyolcig négyszer lőttek ki a sajátjaim.Három lengyel,egy török.Ma még csak egyszer,megint egy lengyel. -
besti #368792 Ami jobban zavar a páncél hiányánál, hogy rendkívül modulérzékeny lett. Talán nincs is csata, hogy ne legyen ammorack és még valaki (mondjuk a lövész) ne haljon meg. Pedig emiatt nemrég adtam a lövésznek biztonságos elhelyezést, tettem rá a marathon idejére nagy eü. dobozt és szerszámos ládát - semmit nem érzek ebből. Az FV-re ez nem volt jellemző - valószínű a 40 km/h-ás limit eltörlésének ellensúlyozására ezt találták ki. -
András77 #368791 Mondjuk az eleje elég pattogós meg a tornya is használható, inkább csak az oldala nagyon gyenge. Nehezebben játszható med tank, de mindent egybevéve egy jó tank. A gond az lehet, hogy a siemkának élete csatáját kéne hoznia a 750 alap xp-éért. Arra már rájöttek hamar, hogy sniperkedéssel nem lesz, ezért most próbálkoznak az előre rohanással és a közelharccal, de az még a sniperkedésnél is rosszabbul megy nekik... -
Rammsch31n #368790 Mondtam én olyat, hogy annyira jó, mint a ruszkik? Nem.
Ettől függetlenül nekem kvára tetszik a jármű...(jobban, mint az elődje!!!)
ennyi erővel a Leo-t meg a franciákat is szétkrja mindenki... :DDD ez van. hozzá kell szokni, vagy eladni a g.cibe. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.15. 15:11:28 -
besti #368789 Ha még csak a medek és a TD-k, már a tier 7-es scout sem pattan róla :) -
Gyuszopapa #368788 Közelében sincs az orosz medeknek. -
Rammsch31n #368787 hehe. ruszki szerveren most közölték, hogy a 9.14-es patchben buffolni fognak az FV prémiumon... asszem még is érdemes kigrindelni :DDD -
Rammsch31n #368786 Agyaggalamb lövészet. :DDD Egyébként szerintem a 10-es Centurion rohadt jó tank, de egy időre elege lesz mindenkinek belőlük... és persze mint medet, minden td és arty szanaszét basz. :DDD -
bornofakone #368785 Tök jó, centurionokat, easy átlőni...nem kell szórakozni t10-ben semmi arty-val td-vel meg ilyesmi...bemegyek és easy dmg :DD
A legjobb még h én nem is csinálom a küldetést...csak hátradőlök és arra fókuszálok amire amúgy is szoktam, minél több dmg legyen és kész :D -
realcsabi #368784 A 750-es küldit reggel megcsináltam, szerencsére gyorsan meglett. utána még volt egy röpke órám dmg-t grindelni. 4-5 AX mindkét oldalon, akik bátrabbak a kelleténél. 1 óra alatt 20ezret összehordtam, gyakorlatilag kacsavadászattá vált a tier 10 a sok elgyötört(?) AX miatt. :) Őszintén szólva én nagyon élveztem, alig várom hogy hazaérjek, és este folytassam. 3000 dmg alá nem nagyon kellett menni, csak a stock m103-mal. :)
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.02.15. 13:15:35 -
Rammsch31n #368783 persze, reggel vagy késő este, mikor a sok zombie alszik különben baszhatjuk... és igen ha lose, esélytelen...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.15. 12:53:42 -
András77 #368782 Rengeteg az agyhalott amőba, nem biztos, hogy annyira jó ez. Örülök, hogy a 750-es küldetést már reggel megcsináltam, most csak a sebzés kell és nem kell győzni (a 750 gyakorlatilag csak győzelemmel jöhet vagy medállal, vesztes csatában szinte kizárt), mert elképesztő jelenetek újra és újra. Egy komplett oldal elpusztul 2,5 perc alatt, komolyan nem is tudom, hogy van-e az ellenfélnek egyáltalán ennyi dpm-je vagy egymást lövik ezek ilyenkor? Gyakorlatilag folyamatos lövés mellett lehet csak ennyi hp-t lepusztítani ilyen rövid idő alatt, mert vannak lepattanók meg nulla crit lövések is. Hihetetlen tényleg, a fedezék ezeknek ismeretlen fogalom. -
Csak èrjek haza,màr pattanok is be a:-).
1lővès/tank:-) de jó lesz:-) -
Nagyon leegyszerűsítve azt jelenti: sok sikert . A hosszabb, ironikus értelmezésébe (és a képhez kapcsolódó ellentmondásokba) most nem mennék bele. :) -
Angelus1991ster #368779 
-
yossarianHUN #368778 -
Angelus1991ster #368777 Mindenkinek sok sikert és banmentes napokat kívánok a misszióhoz :) -
Hehe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #368775 sz.r, hígfos, az oiexp fullosan már jó lesz nagyon, trollos állat gép tier5-ben -
type 96 heavy: lassan én érzem magam rosszul hogy hátráltatom a csapatom ezzel "heavy tankkal" . páncél semmi,ágyú semmi,cserébe nagy és lassú,és t5 be dobál úgy hogy alattam csak t4 light van,az ágyú közel howitzer jellege miatt még odacsipkedni sem lehet messziről,amit meg eltalász az se penetration :) -
Az is számít, hogy a csapattársaid mennyire tomatók. Emlékszem anno egy stugiv-es küldetést megadott. Az volt talán a feladat, hogy a legtöbb xp-t szerezd a csapatban mediummal. Ez egy tier4-es brit mediummal összejött, valami 400-450 xp-vel én voltam a legjobb :D
Talán itt is segít majd a random ebbe:) -
messerharcos3 #368772 nekem 3. körre 1500 sebzésre 2killre és 1300 spotdamagéra megadta. igencsak meglepett :D -
Elsőre 720xp... ahhoz képest, hogy mióta nem játszottam (elvétve néhány csatát), jól esett volna ha megadja :)
Bele kell rázódni na, berozsdásodtam :) -
András77 #368770 Elsőre megadta 2k sebzésre, pedig kicsit bátortalanul játszottam. Annyi volt, hogy 2 tier10 láncát is leszedtem, arra adott assziszt-ot. Nem tűnik annyira nehéznek, de menni kell előre, mert sniperkedéssel biztos nem lehet összehozni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Aki megteheti.:P Én kivettem két nap szabit+hétvége igy ez 6 nap fix a base xpre 4 nap csak összekönyörgök valamit. :) Sja remélem haverom is ugyanigy,mert ezt ugye nekem 2 accountra kell megcsinálni s ő segit. :) -
Rammsch31n #368768 nekem már most megvan a 10.-e...azaz még 10x ennyi kell és 7 óta játszom :D -
ugy számoltam napi 20 csatát tudok menni most hétköznap,abból 1x csak kijön az MM istene és megkegyelmez. :) A sebzést nem is nézem,450K ehhez képest kismiska. -
Rammsch31n #368766 hát, de annyi med van, akik gyorsan lőnek, hogy sietni kell, mert pikpakk szétkapnak mindent, és neked nem jut semmi... -
nem tudom,de én tegnap haverral próbálgattam a 750 base xp-t és olyan 2500-2600 sebzés némi spot és 2-3 kill mellé bőven megadja. -
Rammsch31n #368764 hát... győzelem KELL hozzá... nekem mákom volt, mert 2. csatában csináltam 5,2k dmg-et... de egyébként legalább a centurion ax-szel lőtt dmg is beleszámolódik :D még jó, hogy csak napi 1x kell, így nem kapok akkora idegrángást. :D
ja, és vagy reggel kell vagy késő este, mikor nincs annyi eszetlen retardált medium... az egész csapat elmegy egy irányba és kempelnek 2 tankon :@
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.15. 08:38:07 -
bekescsaba #368763 Jujuj.....
Aggódom a napi 750 base Xp miatt. DE tényleg. 3200 damage éppen hogy elég volt. Kellett hozzá 8 csata.
Ebből ugye az előző 7 15: 5 körül alakult, vagy kikaptunk, vagy nem értem utol a hordát.
Kedves Walert.
MI a problémád az FV misszió kapcsán?
Ha adnak, fogadd el, ha ütnek szaladj el, vagy ajándék lónak ne nézd a fogát.
Kifejezetten idegesítő az, hogy álproblémákat generálsz, vagy nüansznyi problémákat akarsz eposzi magasságokba emelni.
Én örülök a küldinek. Én megleszek vele. Zsebbe maradt egy csomó pénz. Ja játszani kell érte. Amúgy is játszanék a játékkal.
Szerintem én a Wg-től a játékom 5 éve alatt megközelítőleg kb 150. 000 - 200 000 Ft-ban kaptam ajándékot.
-
Rammsch31n #368762 Úristen, sejtettük, hogy ez lesz... minden 10-es csata tele van Centurion AX-xel :DDDD
Megoldás: reggel kell vele tolni 6-kor, mikor még nincs ez az áradat. :DDD -
Angelus1991ster #368761 226 mint az új FV4202 P penje XD
121 mint az O-I penje XD -
yossarianHUN #368760 Nekem 226. Mivel csak egyesével kijelölve lehet törölni az üzeneteket, ez már így is marad
Azóta se értem, hogy volt annyi esze, hogy makrót használjon. Nem épp egy ravasz rókának ismertük meg.
-
Angelus1991ster #368759 Mekkora volt már? :D
Azóta is van 121 olvasatlan üzenetem tőle. Sokáig nem tudtam mivel csinálta, aztán rájöttem, hogy beindított egy macro programot. Olyasmit amivel lehetett Valentine LL-t szerezni 2013 novemberében. -
walert #368758 És akkor én mit szóljak ? Nem is volt hozzá szerencsém.
-
yossarianHUN #368757 Lassan én is visszasírom