banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha így nézem, én is visszaélek ezzel vagy inkább rugalmasan értelmezem az "unsporstman" szót. A heat spam-es retardokat meg ha arty szed ki, akkor azokat szoktam unsporstman-ben riportolni. Hamar el is fogy a 10. Most is egy t62a nyomta a heat-et, megkapta a riportját. Végül is rugalmasan nézve a dolgot tényleg nem sportember méltó a magatartása, meg is lehet okolni, hogy miért jár neki a feljelentés. Arty meg nem kérdés, hogy az egész arty osztály alapból feljelentéssel kéne csatába menni Én is megyek vele és számolok is azzal, hogy megérdemlem a feljelentést, ezért csak a napi dupla aztán csókolom Jó lenne, ha kiszednék az IM-ből vagy más tankokkal is megoldható küldetésekkel helyettesítenék, akkor nem kéne még ennyit sem artyznom, rühellem az egész arty osztályt.

Olyanért viszont nem riportolok, amiért a sok debil, hogy hülyén játszik valaki, nem megy segíteni, kempel. Ez egy más kategória.