A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #367701 Gyerek sír a chat-ben, hogy már 4 órája próbálja megcsinálni az első küldetést, de nem tud top3-ba kerülni és hogy segítsünk neki, hogy tudjon sebezni. Hm. Én a pershing-re raktam az extra x2-t, mondjuk kellett pár csata, hogy top3-ba kerüljek, mondjuk 3-4, de aki 4 óra játékkal sem bírja megcsinálni, az mondjuk úgy érdekes játékos.
Másik téma az a ht-15. Ezt tényleg nem lehet megcsinálni artyk mellett, legalábbis úgy qrva nehéz. Maus-al beállok felvenni az ellenség lövéseit, rázom az elejét, lőnek, mint az őrültek, arannyal is, vesztek 1400 hp-t, pattintottam 6e-t, de olyan hülye szögben voltam domboldalon, hogy csak 1e-t tudtam lőni (még a batchat-ről is pattantam 2x). A csata már elúszott, úgyhogy a másodlagost nem tudtam volna megcsinálni sehogyan sem, de ekkor az m40/43 arty belémb.sz egy 1500-t
úgy, hogy forgatva volt a tank, meg rázogattam is, előre-hátra. Jó, hát a játék már úgy gondolta, hogy sokat pattintottam, ideje befejezni, ne foglaljam a szerver időt és átütött az arty természetesen. Utána már kiszedtek HE-vel hamar. Ha ez qrva nem b.sz belém ekkorát, akkor össze pattintgattam volna a 12e-t a 3e saját hp + 1 sebzéssel.
Mindezzel együtt nem biztos, hogy ez a maus a jobb tank erre a küldetésre. Erősen gondolkodom rajta, hogy visszarakom a csapatot az E100-ra.
Hiába állok oda a maus-al felfogni a sebzéseket, mert vagy az arty b.sz belém egy qrva nagyot (pedig van spall liner-em, szóval ami nem üt át, az fele sebzést ad csak nekik) vagy pedig a hülye retardáltaknak annyi ütemérzéke sincsen, hogy megvárják, amíg ellövi magát az ellenség és akkor menjenek ki mögülem. Nem, ezek kiállnak, szétszedik őket, én nem kapok hárított sebzést nyilván, mert nem engem lőnek stb. Arról nem is beszélve, hogy simán lehozzuk az oldalt, ha hagynák, hogy én vegyem fel a lövéseket, na mindegy is, ezektől nem lehet értelmet elvárni.
Most már napok óta, nemhogy nehéz tankkal, de semmilyen tankkal nincs olyan csatám, amiben ne lenne arty és már egy arty is sok, egy tier8 görcs is elviheti a fele hp-mat.
Az e100 legalább valamivel agilisabb (relatív persze) és több sebzést lehet vele kiosztani, mint amennyivel kevesebb a hp-ja. Lehet az is persze, hogy én nem értek a maus-hoz, de őszinte legyek, nem győzött meg ez a tank, hogy érdemes lenne erre sok időt áldozni, az E100 jobban tetszett nekem, csak ez a qrva pattintás, azért a maus sokat tud hárítani. Ez a dilemmám.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.30. 11:16:55