A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na azt én is hányszor megfogadtam,hogy ha játszi kikapcsolom,de mindig elfelejtem 
Mivel a játékán látszik,hogy nem vérprofi,ezért sokszor tologatják,blokkolják,meglövik,pedig ö próbál úgy játszani,hogy másokat ne akadályozzon,zavarjon,mert ezt már régen megtanítottam neki.Aztán csata után jönnek a szaftos üzenetek
,ha szerencsém van akkor idegen nyelven
A múltkor is7el 600+hp val Himmelsdorfon,befordult elé a sarkon egy obj268,1400+hp val.Láttam rajta hogy meglepödöt,tudta hogy normál ebesen neki annyi mert ö is darál vele,és tudja hogy ott röpködnek a 800+os pofonok.
Mondom neki adad amíg nem ló talán pattan,aztán azonnal menj bele az arcába,szerencséjére le is pattant,majd belemászott az arcába,és elkezde lőni a taxorát.Az obj valamiért nem próbált meg hátrálni,de átlőni se tudta,a gyerek meg szépen kifilézte
Majd csata után jött az üzenet,sajnos magyarul,
Persze mikor írtam neki hogy egy 10 éves zsanettozta meg,akkor még ordenárébb stilust vett fel:Pedig felajánlottam neki menjenek 1v1-t felveszem kamerával azt elküldöm neki
,ekkor letiltott.