World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ez azért nem akkora dolog szerintem, még belefér kategória. 1 nagy tűzoltó normál áron 20e kredit. Ha van prém előfizetése valakinek, akkor gurul egyet egy tier8 tankkal és már többet nyert egy jobb csatában a prémium előfizetéssel (a +50% kreditre gondolok).
A kérdés, hogy ebből rendszert akarnak-e csinálni, de lehetséges és ez az első ilyen típusú küldetés.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
1:50 "Meh" xD
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.31. 22:31:25
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.05.31. 19:29:48
hát ez epic és a wg-re vall most 9.8 van
Historical Battles was removed from World of Tanks for rework and revision in the 9.2 update.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Stream Live

Csak megjegyzendő, hogy 3 perccel korábban (lásd 5 perces csata) még C1 környékén jártak. Ott, ahol harmadmagammal kinyúvadtam medtársaimmal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
És te is köztük vagy. Mint ahogy én is 😄
Fogadd el, nem tudsz mit csinálni.
Ha már zsinórba 3-4 ilyen csatába megyek, alt-f4 a garázsban, csinálok valami mást 1-2 órán át, azt később vissza nézek.
A végén egyedül én maradtam életben, de nyertünk és ilyen is ritkán van, hogy én harcolok lentről fölfelé védekezés módban, dehát nem volt mit tenni, alakulni kell a csapathoz. Kigyújtottam egy black prince-t, utána egy hellcat-ot próbáltam gyújtani, nem jött össze, dupla gyújtós küldetés most is elbukott úgy, hogy csak 1x gyújtottam. Már számolni sem tudom, hányadik 1x gyújtásom, ami után hiába lövöm az ellenség seggét, nem gyullad ki.
Ezeken a f.sz rng-s küldetéseken kicsit faraghatnának olyan értelemben, hogy lenne két megoldása, az egyik a mostani, 2 gyújtás, de ha mondjuk 50x kigyújt az ember egy tankot, akkor szintén teljesülne. Az sem lenne könnyű, mert 1x kigyújtani sem olyan egyszerű és az is garantálná, hogy sokat kell játszani érte, de legalább lenne valami értelmes esélye a dolognak, nem ez a totális véletlen.
Ugyanez a 3 artys küldetés, mondjuk 50x kéne 3 artyt spotolni, de elég lenne 1-be belelőni, szintén elég nehéz lenne, medeknél meg 2 artyt kilőni 50x.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.31. 16:24:48
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gondolom ugyanez volt mikor te kezdtél wotozni.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Akkor már kezdett gyanús lenni, amikor a retardáltak beengedtek egy t54-t az oldalsó utcába, mert nem figyeltek? Mindegy, két lövés volt megoldottam, de hp-t vesztettem és a szorgalmas csapat szétszéledt, akik lőttek.
Nézem az állást 10:5 az ellenségnek és a kérdésem, hogy a p.csába, mikor lefoglaltam 3 top tankot és a t54-t is én intéztem el, a csapatomnak 4 ellenféllel kevesebbel kellett harcolniuk és mégis mindenki elpusztult.
Na ez a durva igazán, nem amikor rng miatt valaki úgy tűnik, mintha bénázna, hanem amikor nem tud a csapat a túlerejével semmit kezdeni.
Így is összepattogtattam 7e-t vele <#crazya>#crazya> Ha nem döglik meg a csapatom ilyen gyorsan, akkor szerintem összeszedem a 12e-t, 10,5e jött össze, de a bélával nem lehet több irányba harcolni, arra nem jó.
Érdekesek ezek a hétvégi játékosok, több ezer, tízezer csata után is a kezdők szintjén állnak, semmit nem fejlődnek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.31. 15:01:32
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.31. 14:51:35
T-54-et még jó rég eladtam(mikor t10-volt) most nem rég vettem vissza hátha jobb a T-62a
Talán az obj-430 jobb választás volna<#vigyor>#vigyor>
Historical battle game mod hol található?
tubon van róla videó 9.0-ban
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.31. 14:52:28
Mai első,lehet nem kéne erőltetni ma??<#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
ridiculous... 9k damage and 9 kills and u get 5.000 credits 😞
hát kb ilyen csatából kéne 150 és meglenne nekem is a t62 xD
de persze prém nélkül "hej de messze majomország" ....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Találkozott már falaki ezzel az új "fícsörrel" ?
És nem szerverhalál, mert azonnal tudtam menni egy másik tankkal.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.05.31. 11:00:25
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az EU1 másnál is lehalt? Pont csata közben...
EU2 beenged, de a tank csatában van, lehet 15 perc után döntetlennel visszaengedi, vagy beragadt oda amíg fel nem támasztják a szervert.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.31. 10:56:15
Hiba:Hiba a csatába való belépés során (FINISHED)
Se lőszer árát sem a javítást nem vonta le.
Akkor kicsit félreértelmeztem a feladatot... Mivel én spotoltam fel a T20-at és a T37-et is, illetve lőttem is mindkettőbe, gondoltam, ezzel meg is valósul az assist az elpusztításukhoz. De akkor ez az értelmezés nem nyert 😄
Várom a 121-es ToT akciót, kíváncsi vagyok az be tud-e kerülni a top med versenybe. A WZ-120-at imádom, de úgy látom a super unicumok többsége pont 121-el a leggyengébb a tízes medek közül.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.31. 08:17:50