418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Isten őrizz, hogy beledumáljak a ti kis csörtétekbe, de ha annyira RNG alapú a dolog akkor hogy van az, hogy vannak jobb játékosok (vegyük a wn8-at hogy legyen mihez viszonítani), aki unicum szintű statisztikával rendelkezik és vannak a 2 számjegyű harcostársak? Ezek szerint a jó statisztikával megáldott játékos egyszerűen átlagon felüli szerencsével van megáldva ami a játékbeli máklövéseket illeti?
  • András77
    Az a 3k jó lesz, ha 1,5-1,8k inkább, de ezen nem fogunk összeveszni, ha te 3k-t tolsz ki ebből a TD-ből, ráadásul alapból, tehát az átlagod még fölötte is lehet, jól van, legyen így.

A mostani szétb.szott cső pályákon egy TD jó ha egy lövést le tud adni az ellenfélre és nagyon ritka, hogy többször tud lőni ugyanarra a célpontra egymás után. Az igaz, ha pontatlan és mellé megy, akkor b.szhatom a nagyobb pen-t és alfát, de a kérdés, hogy meg lehet-e szokni a nagyobb ágyút a viszonylag gyengébb célzási paramétereivel. Nekem nőtt az átlagom vele a nagyobb alfa miatt, de tény, hogy vannak helyzetek, amikor jobban jönne a másik ágyú pontossága és tűzgyorsasága. Nekem most már fent marad a nagyobb ágyú, megszoktam.

yossarianHUN: Az a baj a WoT-al, hogy ez nem RNG, a szó szoros értelmében. RNG az, ha dobsz egy kockával és bármi jön ki, az az eredmény. Itt van egy véletlen generátor program, ami ad egy véletlen számot és utána kezdődik a WG féle algoritmusok végtelen sora, ami ez a véletlen számot osztja, szorozza, kivon meg hozzáad, a jóég se tudja, mit csinál. Még pontosabban ugye két megközelítés van, az első azt mondja, hogy például 50-100 között dob egy véletlen számot és azt faragják tovább, a másik megközelítés meg az RNG számolás előtt az 50-100 tartományt bővíti vagy csökkent (pl a 25% WG féle eltérítés lehet ilyen) és mondjuk 25-125 között dob egy számot. Nem sok különbség van egyébként a két megközelítés között, de a másodikat jobbnak tartják, mert "inkább" véletlen, mint az első, de végül is minimális a különbség. Nem tom a WG melyiket használja, a fő különbség, hogy az első módszer esetében lényegesen könnyebb csalni és manipulálni izé finomhangolni az eredményt.

Néha van olyan érzésem, hogy a WG sem tudja, hogyan működnek a saját algoritmusai (nem annyira hihetetlen ez, biztos, hogy iszonyat bonyolult a sok RNG módosító, számoló, értékelő algoritmusa) ezért is vannak olyan anomáliák, hogy beragad egy pálya, ami vicc, hiszen ki látott már olyant, hogy a kockadobás "beragad", ja és mit gondolna akkor az ember, ha azt javasolnák neki, hogy akkor menjen át egy másik asztalhoz dobálni egy másik kockával, ha ilyen problémája van??? Mert a WG ezt javasolta, a Storm név szerint, bár szerintem utána már letagadta, hogy ilyent mondott...

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.07. 14:48:06
  • Holmatro
    Ha nekem szántad, akkor tényleg jót röhögtem rajta. Nekem a 24 órámból, sőt inkább úgy mondom a 168 órámból csak pár órácskát vesz el a WG. Annyira nem tényező nálam hogy bármit is befolyásolna az életemben. A fórum viszont a World of Tanks-ról szól, így hát szerintem a legjobb helyen nyilvánítottam ki az eddig tapasztalt észrevételeimet. Mivel megbeszéltük hogy minden fontos dolog szerveroldali, így hát érdemi kérdésekre egyetlen egy válasz van: RNG.
    Melyik a jó tank? Tökmindegy, mit dob az RNG.
    Nyersz vagy veszítesz: RNG.
    Jó vagy rossz csapatba kerülsz: RNG.
    A győzelem kulcsa: játssz platoonba OP tankokkal, de akkor is ott van az RNG.
    Valójában ez nem irónia, ez tényleg így van. Ennek tudatában amikor random csatázok egyedül, figyelmen kívül fogom hagyni hogy nyerek vagy veszítek. Gordiuszi-csomó megoldva. Hmmmm, nem is rossz! :D
  • yossarianHUN
    " Az ember nem attól ember, hogy magas lóról kioktassa a másikat, hanem attól hogy ahol tudja segítse..." - Most nem értem miért vagy megbántva, beböfögted a saját RNG misztifikáló teóriáidat, és mikor azok megcáfolásra kerültek, megsértődtél, hogy téged itt magas lóról kioktatnak (segítségkérésről meg egy szó sem esett, úgyhogy az a rész se tiszta). Nem értem, miért gondolják az emberek, hogy anélkül prezentálhatnak elméleteket (ráadásul összeesküvés-elméleteket), hogy azokat tényekkel, de legalább érvekkel támasszák alá. Az "azért, mert én így tapasztaltam" nem számít érvnek. Vagy persze prezentálhatják, elvégre szabad országban élünk, csak akkor meg azt nem értem, hogy miért kapnak a szívükhöz, ha nem veszik őket komolyan.
  • Holmatro
    Nyugi! Árkád-lövöldözős játék 10-90% véletlen faktorral, ami az egész játékot felöleli. Játssz ennek tudatában, és amikor majd Te lövöd a mákos lövéseket, jusson eszedbe akkor is. Ami segíthet: jó pályaismeret, kezdeményezőkészség, bátorság, taktikai érzék+1-2 hasonló képességekkel megáldott társ. Tényleg felesleges panaszkodni hogy rossz a leosztás, meg hogy minden lepattan stb... ez nem szimulátor, annak ott van a Steel Beast...

Sok szerencsét(mert tényleg az kell ide)! ;)
  • yossarianHUN
  • Rammsch31n
    ez is de g*ci idegesítő... befoglalunk, foglal az ellenség is... kiírja, hogy befoglaltunk, vár 4 másodpercet míg felmegy a csíkja az ellenségnek is...és kiírja, hogy döntetlen, mikor ez egy k*rva győzelem 4 másodperce.... :@
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.07. 14:28:24
  • Holmatro
    Írtam egy hosszabb kommentet reagálásképpen, de inkább maradok úriember... Igazad van. Leszűrtem a konzekvenciát, egy játék sem ér annyit, hogy kiakadjunk rajta. Az ember nem attól ember, hogy magas lóról kioktassa a másikat, hanem attól hogy ahol tudja segítse...Ahány ember annyi meglátás(ennél a pontnál vannak a legnagyobb kétségeim, hiszen minden fórumban mindenki okosabb a másiknál, ordenáré bunkó stílusban beszélnek egymással), ha mást nem is, de mint lehetőséget érdemes megvizsgálni a másik álláspontját is.

Na mind egy nem téma, biztos erősen uralja az életem a mérnöki szemlélet.

• Rammsch31n
    vicces ez a játék, a hülye IS, akiről lepattantam 3x 100 hp-val hozta le a csatát... GG WG...
  • Holmatro
    Su101 csak a 100mm-es ágyúva. A 122-es nem neki való. 3K dmg-t alapból ki lehet tolni vele, 250-300-as sebzések 6mp körüli tárazással. Elég sokszor kaptam tier10-eseket vele, de max. premium lőszerrel meg lehet tépni őket ha baj van. A 122-es löveg lassú és pontatla, az a su122-54-esen működik megfelelően.
  • yossarianHUN
    "RNG lenne az hogy 400m-ről egy kilógó 1mm-es darabot eltalálok, majd mindez maximális sebzést jelent? fél napon keresztül? Utána meg 70m-ről telibeverek egy papír fos tankot nulla sebzéssel...blablabla és ez is kitart órákig. Vagy: egy napon keresztül +2 tierrel magasabb osztályba sorol, hurkapálca ágyú ellenére is... Vagy 3 napon keresztül 30% nyerési esély alatt vannak a csatáim, de a 30% már a csúcsot jelenti. RNG mi?" - Ha ezeket adatokkal és bizonyítékokkal tudod alátámasztani, mondjuk 4-500 csatás intervallumban (ami a valószínűségszámítás szempontjából még mindig igen rövid tesztszakasz), akkor beszélhetünk róla.

" Random csatákból összehozni 65% feletti győzeli rátát...hahaha." - a 65% kürli WR-rel rendelkezők életformaszerűen hármas szakaszban játszanak, lehetőleg OP tankokkal, és goldot okádva, plusz nem érdemes tagadni, hogy ezek jó játékosok is. Mindezeket figyelembe véve egyáltalán nem meglepő, hogy akkora befolyásoló tényezőt jelentenek, amivel simán elérhető ez a győzelmi arány.

"Példa: 2 napja volt egy SH csatánk. 8-as szint. Az ellenfél minden lövése talált és sebzett, modult vagy személyzetet ütött ki." - Ezzel végleg elvesztette a realitását a hsz. A lövések, átütések, modulsebzések satöbbik mind szerveroldalon számolódnak, ergo senki nem tud belenyúlni kliensoldalról. De tudom, tudom, a másik klánnak van egy belsős Szergeje a WG-nél, aki valós időben haxolta szét a rendszert a varázstekerőivel.

"Ha már úgyis mindenáron azt akarja a WG hogy veszítsek..." - Igen, a WG azt akarja hogy veszíts, a WG gyűlöl téged, és abszolút érdekében áll a te szívatásod. Rád szálltak a büdös ruszki csinovnyikok. Ilyen fontos ember vagy. Kappa.

• Holmatro
    Az egész játék az RNG-re épül. Vagyis ez így nem igaz, mert sokszor már a szétosztásnál eldőlt az egész. Vagy ha akkor nem is, akkor valamelyik csapat vagy bónuszt kap, vagy nerfet. RNG lenne az hogy 400m-ről egy kilógó 1mm-es darabot eltalálok, majd mindez maximális sebzést jelent? fél napon keresztül? Utána meg 70m-ről telibeverek egy papír fos tankot nulla sebzéssel...blablabla és ez is kitart órákig. Vagy: egy napon keresztül +2 tierrel magasabb osztályba sorol, hurkapálca ágyú ellenére is... Vagy 3 napon keresztül 30% nyerési esély alatt vannak a csatáim, de a 30% már a csúcsot jelenti. RNG mi?

Nálam az ilyen super unicum játékosok is a hagyjuk kategóriát képviselik. Random csatákból összehozni 65% feletti győzeli rátát...hahaha. Amikor a debil noobok 3 perc alatt elhaláloznak, rád meg marad még vagy 12 ellenség... Egy szar csatában is el lehet érni király win8 értéket, de a túlélés és a győzelem már nem igen jön össze.

A játék fair-play jellege meg már ott megdőlt, hogy ha vki az alap játékkal játszik, hátrányba kerül azokkal szemben, akik modokat használnak...és még nem is beszéltünk az olyan modokról, amik nem a legális kategóriába tartoznak. Sőt vannak modok, amik bizonyos klánkörökből nem kerülhetnek ki. Példa: 2 napja volt egy SH csatánk. 8-as szint. Az ellenfél minden lövése talált és sebzett, modult vagy személyzetet ütött ki. Mondom minden lövésük, és minden klántársam ezt tapasztalta. Vagy beszélhetnénk az aimbotokról, a torony irány jelzőkről... az ellenség töltésidejének kijelzése meg már szót sem érdemel. Lassankén már egy COD kalózszerverre emlékeztet a játék.

Lehetne benne egy olyan gomb is, hogy a játék elején kiírja a nyerési esélyt/a leosztást, és a játékosok eldönthetik hogy akarnak-e játszani vagy kérik a következő leosztást. Adja be vesztesnek, nem érdekelne, viszont nem kell végig szenvednem azt a 3-5 percet. Ha már úgyis mindenáron azt akarja a WG hogy veszítsek... Neeem, nem azzal van a problémám hogy veszítek egy csatában, hanem azzal ahogyan. Mert egy 12:15-ös vereséggel semmi bajom sincs, odaírom a végére hogy gg...de hogy egy 3:15, na az azért mer nem gg. A győzelem sem feltétlenül wp gg.

Ha már az általam semmire sem becsült WG minden statisztikai adatot nyilvántart a játékosairól, gondolom egy Marsra szállással egyenértékű feladat lenne, ha statok alapján készítené el a 15:15-ös csapatokat. Reménytelen, hagyjuk. 10 meccs bőven elég naponta.
  • Angelus1991ster
    Az embereknek sajnos méteres betűkkel kéne kiírni, hogy ez a tank: pl a Type 59
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "MÁRA MEGSZEREZHETETLEN EGYEDI ! PRÉMIUM TANK" ami olyan .gif-es animációként a garázsban röpködne, ha az a tank van megjelenítve garázsban.

Sokan többezer csata után sem tudnak különbséget tenni a két típus között. Ennél nagyobb probléma a WASD és egér kezelési gondok.
  • haflac
    A playerauctions-on van.Soha nem vásároltam még ott.Nem tudom,hogy mennyire megbízható,illetve,hogy hogyan zajlik ott a vásárlás.
  • Gyuszopapa
    Csak nehogy átverés legyen.Túl olcsó az.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.02.07. 13:09:36
  • Sherman0070
    Simán! :D Nekem megérné.
  • Gyuszopapa
    Ebben a topikban van gond,nekem is ugyanez van más topikban nincs ilyen gond.
  • haflac
    44 eurot megér egy olyan acc amin van,Gold: 8 150
    Credits: 150 000
    Free experience: 4 500
    Experience to convert: 0
    Premium: 26 days left (19/01/2016)

Summary:
    • 8 tanks in garage
    • 3 premium, including 2 Tier 8 (FCM 50t, Jagdtiger 8.8) ?
  • Angelus1991ster
    Akkor nem egyedi a probléma :D

Még az a jó, hogy nem látok az SG.hu fórum részén ótvaros reklámokat.

Nem hiányzik a" foggyá le", Budapest plasztika, meg Classira dugni akar veled reklámok.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.07. 13:02:43
  • yossarianHUN
    A te oldaladon lehet valami, nálam nincsenek ilyen gondok. Mondjuk nálam meg a Privát üzenetek gomb van lecsúszva a fejléc mögé már hónapok óta, de azzal már megtanultam együtt élni
  • AlucardHuN
    Egyébként valaki tudja hogy ez az SG thread miért lehet bugos nálam? Ha spoilerre kattintok akkor csak simán feldob az oldal tetejére (nem nyitja meg), vagy ha előzmény kommenteket akarok nézni a válaszoknál nem történik semmi.

Máshol ezt nem tapasztaltam, csak ebben a témában.
  • Angelus1991ster
    Ez még semmi. A legelfogadhatóbbat linkeltem be.
    Na de bejezem gyorsan mert Nishizumi Nazarov sg.wot topik daimjó pecsán rúg öngemet.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.07. 00:00:46
  • yossarianHUN
  • Angelus1991ster
    Ők tényleg mindent kipróbálnak. Semmi sem akadályozza őket.
    Ezt semmi sem übereli:

2 atombomba mire képes.

És még egy súlyos bűncselekmény:
    [spoiler]
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.06. 23:49:15
  • yossarianHUN
    Elmebeteg egy népség a japán. Nem is értem, mikor váltak ilyen agylövött perverzekké az egyik legkifinomultabb kultúrájú ázsiai népből. De az a kedvencem, hogy ilyenkor egyből felbukkan pár önjelölt Narutó meg Jugijó, és megmagyarázza, hogy ez teljesen normális, meg hogy ez ott tök elfogadott, és mit szörnyülködtök, csak arról van szó, hogy más kultúra. Használt bugyi automata, meg bugyiosztásos E-Sports rendezvény, mint kultúra, ahham.

Remélem minket is megvédenek majd, ha holnaptól a focimeccsek előtt a játékosok felvezetésül megdugnak egy kecskét a füvön.
  • Angelus1991ster
    http://ritastatusreport.blogspot.hu/2016/02/japanese-wot-e-sports-what-actual-f.html#more
  • Angelus1991ster

Eredeti:
  • Plata
    Lol,mi ez a szar film?
    De a japán nehéz tankokat nem nehéz megölni.
  • Angelus1991ster
    Japán nehéztankok

• Sunsetjoy
    Én nem wh-t, hanem urh-t használok :)
  • Angelus1991ster
    Bakker. Pont egyik nap a besúgás ellen emeltem fel a szavam. Erre ugyanezt csinálom. baszki.

Az nem jutott az eszébe, hogy Churchill III-nak milyen a töltése, főleg adrenalin rohammal. A BiA-s KV-2 legényeket bele se tettem, csak a KV-1-é van benne.

Pedig neki is van Churchill III-asa, és 9-et lőtt ki vele. XD
    Volt egyszer, hogy egy csehszló csalónak nevezett amiért a Type T-34-el daráltam., pedig neki is volt. Suttyó prolija XD
  • lexlutor
    mivela kuldeteshez nincs tierminimum, en szerintem tolom t1-2ben :)
  • Sherman0070
    Érdekes. Ami óta az összes tomato ismeri a "Warpack" kifejezést az óta ez az egyik leghasználtabb szavuk.
  • xotyi
    Na eljött a wotos pályafutásom csúcspontja 6 győzelem 24 meccs alatt, egyszerűen olyan szinten degenerált, retardált csapatok vannak ma hogy sírni lenne kedvem, az már csak hab a tortán hogy rendszeresen az egyik oldalra lényegesen több heavyt vagy medet rak te meg kapsz torony nélküli hátul csücsülő TD-ket... oké-oké, tudok sebezni, de ez messze nem szórakoztató így.. és hiába sebzem le azt ami kell (már ha letudom) ha a végén szánalmas mennyiségű xp-t kapsz, nem beszélve olyan tankokról amik támaszkodnak a csapatra mert nem frontharcos vagy egyáltalán nincs egy deka páncélja sem!
    Rinya off...
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.02.06. 18:29:08
  • Rammsch31n
    T55A-val most csináltam 2 körön belül tank ászt... és pascucci-t :DDD (Elképzelni nem tudtam előtte, mi kell, hogy végre tank ászt kapjak.)
  • Plata
    Én meg emlékszem mikor sok hülye noob megvette type-ot én meg Slugger-el hülyére vertem őket meg T43-al.
    A Löwe is ilyen volt,akkoriban volt KV tankom azt hiszem,úgy rémlik az első Löwe killem Kv-vel volt.Ráadásul 1v1 volt.De azt hiszem arról még a régi gépemről csináltam képet,vagy az xfirevel.Mindegy már egyik sincs meg.Sajna a tT5AT-ös 12 killes csatámról is xfirevel csináltam képeket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.06. 18:20:30
  • lexlutor
    gondolom jon az eves beszamolo, es a bevetel rovatot fel kell huzni vmivel...
  • Angelus1991ster
    Mivel ezek a seggarcú () wg-sek a Cromwell B-t nem illesztették be az angol ágba. ( Játékosok ezreinek bánatára. )
    Ezért elkerülhetetlen, hogy a 2 közül valamelyiket végleg betegyék a shop-ba.
  • lexlutor
    koszi!!
  • Angelus1991ster
    Két darab ausztrál harckocsi lesz a játékban.
    Tier 4-es Sentinel I és tier 6-os Sentinel IV.

Sentinel I már bennt van a fájlok közt 9.12 óta. Ára 1200 gold.
    Asszem csak lövegben különböznek.
    Sentinel I-nek egy szokásos 88/121/23-as 40 mm-s angol lövege van 26,09-es tűgyorsasággal. 2,7 mp-es szűkülés és 0,37-es pontosság.
    Hp-ja 370.