A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És nem gondolkodtál el rajta,hogy elmagyarázz neki ezt azt?
Nekem márciusban lesz a fiam 11éves. .Kb 8 éves kora óta wotozik,ami azt jelenti,hogy havi 4-5 óra játék,mert ekkor vagyok otthon,sajnos.
Kezdetnek hozzávágtam egy 3k csatás accot,amin volt pár tank+1-2 prém is.Az elején még ö is csak ment össze vissza,bezoomolva és társai,lőtt mindenre ami piros volt,még akkor is mikor a felét szikla takarta,de nem látta a növényzettől.Előszór arról kellett leszoktatni,hogy ne zoomiolva közlekedjen,Utána jött az,hogy ne forgassa a tornyot össze-vissza.mikor ezeket már úgy ahogy elsajátította akkor jött az hogy nem lövünk bárhova egy tanknak,mert kitartóan szokott ám kopogtatni ö is..Majd elmagyaráztam neki,hogy nem megyünk egyedül sehová,/nézd a térképet
/pláne nem a mező közepére,és ha lehet fedezék mögül lövöldözünk,és tölteni visszabújunk,mert szétlőnek.
Mostanra eljutott odáig,hogy azt mondta a múltkor,hogy nagyobbítsam meg a térképet mert,neki ez kicsi
,és nem látja jól hogy hol az ellenfél.Mivel nálam a nappaliban szokott játszani ezért néha fél szemmel figyelemám,hogy mit csinál,és mit látok legutobb,side scrapelni próbál maussal,és is7el,de úgy hogy a Maus tornyát elfordítgatta,a ház felé amíg töltött
.Mert azt már tudja hogy az is7 tornyát nem nagyon lövik át. Szoval figyel kegyetlenül,és utánozza azt amit lát.
És utál artizni,nem élvezi,az unalmas neki
nem is veszi meg a gwe100t pedig ki van fejlesztve-
Mivel van napi stat modom,ezért már azt is nézi,mert az elején nem engedtem a sajátomon játszani,/nehogy lerontsa
/
De kb már vagy 2 éve szarok a statra úgyhogy,engedem hogy randalírozzon azon is.Meg is jegyzi minden alkalommal amikor az összesítése zöld színű,hogy ö is olyan jó játékos mint én
Persze becsúszik
neki is egy egy szarabb nap,de piroska nem mostanában volt.
Néha bámákol olyan köröket hogy csak lesek
Itt mondtam is neki,még szerencse,hogy elfogyott az ellenfél,mert még 3 lövés és valaki/R3nton/ agyvérzést kap ha megtudja
[URL=http://wotreplays.com/site/2262590#fiery_salient-joe6621-object_268][/URL]
Ez egy másik mákostészás köre
http://wotreplays.com/site/2257709#windstorm-joe6621-object_268]
Kétségem sincs afelől,ha idősebb lesz és még érdekli ez a játék,akkor egy nagyon jó játékos lehet belőle.
Bár nem igazán szeretném,hogy ez előtt töltse a fiatalságát,és próbáljuk is úgy szabályozni a dolgot.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.01.13. 15:06:40