World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

*nem lehet mindig nyerni prémet is kell venni <#vigyor4>#vigyor4>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az RNG miatt mégis legalább kétszer kapott agyvérzést.
Én három év alatt nem költöttem ennyit a játékra mégis neki kellett most buknia.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha megint rakoncátlankodik a helyedben kipróbálnám a 14.12-es catalyst-ot, az előzőt meg DDU-val letakarítanám.
wot nick: PsychoTrooper
"A remény hal meg utoljára"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gta5 elvileg új game gtx560ti-vel játszottam régi driver volt fent még cd-ről elfelejtettem frissíteni kapkodásban mikor új win-t telepítettem
de működött vele ami meglepett de ez még semmi bár egy hipotézisemet romba döntötte mert hittem idáig hogy nem fog menni.
Felraktam az újat másik hipotézisem miatt hogy gyorsabb lesz a game de nem lett szóval megint meglepett a dolog xD.
Tudom irkálják hogy x% gyorsulás lesz az új drivereknél de ez nem minden vga-ra vonatkozik a régieket nem támogatják.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.30. 18:37:56

Hány embernek voltak bekapcsolva a konteós küldetések?

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.30. 18:02:58
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.30. 17:31:20
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én is találkoztam ilyen idiótákkal.Ma főleg csak T49-el ökörködtem.De volt szerencsém pár baromhoz.
Tud idegen nyelveket is<#wow2>#wow2>
Kedvesen megkért valamire<#kocsog>#kocsog>
Mi baja lehetett azon kívül,hogy élve született,nem tudom
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
<#alien>#alien>
Jó, nem?<#csodalk>#csodalk>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.05.30. 15:32:47
majd akkor variálok itt, de ez lesz az valóban
köszönöm !
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.30. 15:16:59
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.05.30. 15:03:42
|Származási hely: Degec|
Vagy lehet be kéne 1-2 hónap prémet fizetnem akkor kapnák egy kis változót az MM-nél.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.05.30. 14:53:25
semmit nem lehet eltalálni
a frissítés óta kb 8-900-ra jönnek ki a napi WN8-aim, előtte 1540 volt az átlagom
miafaszt csináltak ezek a játékkal?
|Származási hely: Degec|
sq:squadmember (szakasztárs)
tk:teamkill
en:enemy
pl:player
valószínűleg sztem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"def": {
"al": "0x0099CC",
"sq": "0xFFB964",
"tk": "0x00EAFF",
"en": "0xF50800",
"pl": "0x6819B8",
// Scale Define
"colorRating": {
"very_bad": "0xFE0E00",
"bad": "0xFF6600",
"normal": "0xF8F400",
"good": "0x60FF00",
"very_good": "0x00B4FF",
"unique": "0xD042F3"
},
"colorHP": {
"very_low": "0xFF0000",
"low": "0xDD4444",
"average": "0xFFCC22",
"above_average": "0xFCFCFC"
}
},
Esetleg kérdezz rá, hogy az adott vga az adott oprendszerrel mit szeret.
Tehát meglett a T28, eleddig az artys küldik kihagyásával.
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.30. 13:09:48
Nálam így nézett ki még a 9.4 környékén egy időben.

Ha játék, legyen játék alapon betoltam az SP-t a zászló melletti dombhoz és srégen kitolom a vasat, ahogy kell. Egy T29, IS és Tiger2 foglal, hátul egy vk3601h sniperkedik rám és egy t25/2 próbált oldalt a házaknál flankolni, de szerencsére a 2 kemper megakasztotta a flankot, ennyit azért megtettek, de még így is szép kis tűzerő vonult fel ellenem. Az eredmény: 3e sebzés + 2,5e felfogott sebzés, mindez 500hp veszteség mellett, meg 1,5e spot, szóval állta volna a tank a sarat több ellenséggel szemben is.
Gyakorlatilag lehoztam vele a stugos ht15 szintet, egy med tankkal. Közelharcra kimondottan jót tett neki a buff, bár egy picit is értelmes ellenfél tetejét lövi és itt nem működik a torony finom mozgatás trükk sajnos. Érdemesebb kicsit beforgatni a testét és úgy mozogni, akkor úgy mozog a tornya, hogy az oldalsó fülek megfoghatják a lövést.
Amúgy vicces hogy fel sem tűnt eddig (legalábbis nem volt zavaró), mert patch óta csak lightoztam 😊
Szuper 😊 Bevállt.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.30. 12:28:00
Saját lövését, és a szakasz társ lövését akarom át színezni, mert ez a kékes lila az agyamra megy. Már át néztem az összes .xc fájlt, de nem jövök rá hogy mit kell módosítani, valaki tudja ?
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Pár napja meg lett a Borsig professzor.Iszonyat jó gép.De engem veszettül szívat vele a játék,olyan szinten agyhalottakat kapok vele csapattársnak hogy az hihetetlen 30% esélyű csaták egyfolytában,a legszarabb pályák szinte mind város campinovka féléket nem nagyon láttam még csak a dimbes dombos nyitottakat.
Ezeket az egységsugarúakat még támogatni se lehet vele csak a dupla W-t ismerik,besétálnak az ellenség campingező TD-i elé állandóan egyéb baromságaikról már nem is beszélek mert oldalakat lehetne megtölteni vele.
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/05/the-japanese-heavies-are-coming.html
angelus1991ster.blogspot.hu