banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Tiszta szívemből kívánom, hogy rohadjon ki a szíve annak az elvetemült tervezőnek, aki ebben a formában inplantálta a t34-100-at ebbe a játékba.

A t43 úgy elpicsázott, hogy csak pislogtam. Én lőttem egy 230-at (jelzem 250-es átlagsebzés), ő 2-őt. Ez az utolsó csata volt ezzel a foskazánnal.

Hogyan csináljunk egy fos, játszhatatlan medium tankot.
    Íme a recept:

- Legyen lassú, de semmi esetre sem legyen gyorsabb mint a egy fürgébb heavy.....
    - Forogjon kurva lassan a tornya, de legalább annyira, hogy dogfightban mindenki szétszopassa
    - legyen papírpáncélja, ha már lassú, ne legyen páncélozott
    - legyen modulérzékeny. Akkor jó a med, ha minden bekapott lövés elvisz egy modult, de a legjobb, ha kettőt. Az igazán jó az lenne, ha minden modulját a tankon kívül hordaná. (viccet félretéve, nagyon sok tankkal játszottam nagyon sok csatát. De ennél modulérzékenyebb tankom nem volt. Ezen olyan dolgok is megsérülnek/meghalnak, ami más tankon sosem. )
    - Ne legyen lövegsüllyedése, mit keresnének a dombokon a medek. De hogy tuti jó legyen, a torony alsó harmadába tesszük a löveget, hogy a torony 90%-látszódjon minden leadott lövés után, és baszunk rá egy kurva nagy kupolát, a mibe bent ül a rádiós, a vezető, a töltő, benne van a rádió, az üzemanyagtartály, és a lőszerrekesz, meg a kikúrt kutya is.
    - Legyen egy lassan töltő, pontatlan, lassan szűkülő ágyúja, mert azzal jó a med. Legjobb érzés 3 mp-ig állni a mezőn, hogy rálőhessek az ellen medjére, ami garantáltan mellé megy.
    -adjunk neki egy nagyon szar MM beosztás, mert ezekkel a tulajdonságokkal csak aratani lehet tier 9-ben. ( a meccseim 35%-át ott töltöttem, megközelítőleg 15 %-ot voltam saját tierben)
    - adjunk egy olyan szar alapágyút vele, hogy muszáj legyen a 100 mm-essel szívni.
    - JA és adjunk már neki HEAT lőszert, mert a legjobb érzés trackelni......