banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Tank: O-ni Pálya: Fisherman Első tünet: mire a városba cammogok a másik oldal teljesen kipusztul (kb 2-2,5 percről beszélünk itt) Második tünet: a városban 1 ellenfél, a csapatom kilövi és kirohan a nyílt mezőre, hogy szétlövess magát a k.baszott kempelő ellenfél által, közben a városban már jönnek is a hátamban az ellenfél gyors tankjai. Eltelt idő: 3,5 perc, az állás 2:11 A tünetek egy k.baszott idióta csapatra utalnak

Megoldás: irány a víz, úgyis közel van és jöjjön a következő csata talán normálisabb csapattal. Egy LTTB viszont nem hagy méltósággal csobbanni, rám mászik, ezért kétszer belelövök és végül a saját artyja szedi ki, muhaha, legalább kaptam szerencsés medált. Egy fcm 50t megpróbál lerammolni, de szintén eltéveszti az utcát, mert a ONI pöttyet nehezebb és belepusztul a rammolásba Na ezek után tudtam csak méltósággal csobbanni Ha nincs a dupla xp akció, akkor lehet bevárom az ellent valahol arty fedezékben és még talán valamennyit tudok sebezni, de valahogy rohadtul nincs kedvem azokhoz a helyzetekhez, amikor körbevesznek és ha előre nézek, a hátamat lövik, ha hátra fordítom a tornyot, akkor meg előröl szednek ki és a ha nem vagyok fedezékben, akkor meg az arty is lő nagy bátran.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.11. 14:58:12