A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #366879 Minden tier9 tankba belenyomok 50e szabad xp-t, kivétel csak az arty, mert azok stock állapotban is elpötyögnek. Az amx-re érdemes a nagy ágyút felrakni free-ből, mert sokkal jobban használható lesz a 260 pen miatt, a pontosság meg ugyanaz marad, kicsit javul a középsőhöz képest. Meg arra figyelj, hogy amikor eladod a tankot, akkor a lőszert tartsd meg, annyival is kevesebb lesz beindítani a 30b-t. Én eladtam a lőszert, de aztán rájöttem, hogy hülyeség volt.
Az ágyú egyébként jó, de kapáslövéseket nagyon nem szereti. Ha nincs becélozva teljesen, akkor bárhova lőhet és ritka, hogy betaláljon. Becélozva viszont szinte garantáltan betalál, akár irdatlan távolságokra is. A lövedék kegyetlenül gyors, már közepes sebességgel mozgó ellenfeleket is el lehet vele találni autoaim-el (nem aimbot-al, az illegális, sima autoaim is működik, annyira gyors a lövedék).
A tank megy ugye iszonyat papír és modul érzékeny is, t49, arty nagyon kövéreket belevág. A gun dep lehetne jobb is egyébként, de a sérülékenysége miatt a dombos terepeket kell vele megcélozni. Imádtam azt is, mikor ugattak nekem, hogy miért nem megyek vele az első sorba birkózni...