banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Ja:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És még csak nem is teljes skill-based MM-re gondoltam, hanem hogy a durva egyenlőtlenségek tűnjenek el.
    Ott van a házi rating-rendszerük, az alapján vonhatnának határt. Battletiertől függően lenne súlyozva az elosztás, három szekcióval (beginner, medium, high) úgy, hogy mondjuk 2500-ig beginner, 6500-ig medium, felette high (nem tudom a számokat)
    Battletier 5-ig nem is lenne fontos, Battletier 6-8 között és Battletier 9-11 között lenne változás.

Középső tierben max. 4 beginner fazon, max 7 medium fazon, max. 4 high fazon ülne egy-egy oldalon. Hightierben max. 3 beginner, max 6 medium, max. 6. high lenne oldalanként. Szakasznál nem lenne várakozás, csak adna a legmagasabb battletierű tank alapján besorolást. Így növelhetné a szakaszok számát is.
    A gyengébb játékosok nem lennének kitiltva, javulással később gyakrabban kerülnének feljebb, amúgy csak a várakozásuk nőhetne meg, ha feljebb kívánkoznak, és nem szakaszoznak. Mivel a prémtankokról leszedték a MM-kedvezményt, ha fizetnek- eddig is megtették (wg likes it) mehet ingyenfragnek magasabb szintre :) Esetleg a beginner felsőhatárt lejjebb vinni, hogy kedvezzen nekik a besoroló, ha gyengébb, de nem zöldség, stb.

Persze ez csak ötletelés, biztos vannak buktatói, de hótmindegy. Ilyet a WG nem csinál meg, de szerintem csökkene a leosztások miatti frusztráció a játékosokban, hogy szorosabb nyerések és "nyerhető" vereségek lennének. Értelme lenne a harcnak...