A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #366799 Mióta lehet agyhalott csapatoknak spotolni? Nemrég linkeltem be egy type62 csatát, amikor világítottam a 2/3 ellenséges csapatatot prokhorovkán a spot bokorból és alig volt spot sebzésem. A legritkább eset, hogy értelmesen lehet spotolni és lövik is az ember spotját. Esetleg ha megkérném az ellenséget, hogy mutassa magát és ne mozogjon, akkor talán tudnának sebezni a csapattársak 
Ha valakinek ez a mostani szenvedős spot örömet tud szerezni a jelenlegi csapat összeállításokkal együtt is, legyen úgy, végül is mindenféle tankkal lehet szórakozni. Én úgy vagyok vele, hogy inkább valamelyik jó tűzerővel bíró light tankkal játszom, ha szórakozni akarok, de ez nem vita akar lenni, ha neked a spot a szórakoztató, legyen úgy.