banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    FCM-em nem volt, de az állandó szakasztársamnak igen, és ő nagyon szerette, jól is ment vele neki. CDC-m viszont volt, és rühelltem, pedig nem tartom magam egy tapasztalatlan medesnek. 1500-nál nagyobb átlagsebzést nem tudtam összehozni vele, pedig a mindenki által fikázott, akkor még 3 fokos deppel szaladgáló T-34-3-mal 1700 felett van. Egy az hogy gyors, de ez csak hosszú sprinteknél számít, mert lassan fordul. A teste pedig valami rohadás módon drabális, kb. az M103-mal egy méret, és mivel kartonból van hajtogatva, sokan csuklóból repeszt töltenek rá, kirobbanó eredménnyel. Ha meg egy arty elkap jó szokásuk szerint 50-nel fordulás közben, akkor csók a család. A rejtőzködésére meg nem érdemes apellálni, mert lehet hogy jobb az FCM-énél, de még így is egy kalap szamóca, szinte mindig előbb látnak meg téged, mint te őket. Az ágyúja francia viszonylatban jó, viszonylag megbízható. Mindent összevetve én utáltam vele játszani, kegyetlenül megtorolja ha csak a legkisebbet is hibázol, meg időnként azt is, ha nem.