A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha prémtankot akarsz venni azért megemlítem hogy a szuperpöri-t is vedd képbe. Tegnap voltam egy körben a lemingtrain elindult én meg megentem a másik oldalra magam :D, nem véltetlenül és nem bolondultam meg. A fél csapat könyörgött hogy jöjjek vissza :) én csak annyit írtam hogy "dont worry, my tank is very hard" és úgy is volt. Végül levágtak de már későn, a lemingtrain befutott az ellenfél bázisára. Lepattanóm volt 4800, egymagam vágtam le egy Löwe-t face to face úgy hogy a löve mellett minden kibújásomnál még 3-4 tank belém lött :D, érdekes módon az ellenfél kb 6 perc csetepaté után fogta fel hogy magam vagyok és lerohantak, akkor már betudtak sebezni :) de volt kb 2,5k sebzésem is. Szal a lényeg komoly első páncél 3 db gyenge ponttal amit mozgás közben csak mákkal lehet eltaláni, tierlimetes, és jó wn8 hozó, 1500 damage ~ 2000 wn8, ja és viszonylag olcsó, tán 7500 gold vagy mennyi.