banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Marhán unom én is a streames bohócokat. Tudom, hogy nem az SG a világ közepe, de például itt is ment a vita tegnap e75-m103-sti stb. Ha a QB olvasná ezt a fórumot, akkor biztosan beszélne róla, menne pár kört. Azt nem tudom, hogy tudja-e fejből az összes tank paraméterét, de simán el tudom képzelni róla, ha mégsem, akkor meg felkészül előre. Van is neki valami fórumja, ott lehet kérni tőle, hogy milyen tankokkal menjen és mikről beszéljen.

Különben hihetetlen az igénytelenség, ami a legtöbb streamesből árad, pedig ahogy leírtam, nem is kéne többet, mint napi 1-2 órát felkészülni, elolvasni a fórumokat vagy eleve működtetni egy saját fórumot stb és testre szabni valamennyire mindegyik streamet, meg megnézni, hogy mik az aktualitások.

QB-re is okádták az epét múltkor, hogy neki könnyű, mert kapja a tankokat a WG-től. Igen, most már igen, de ő sem úgy kezdte, hogy kapásból volt neki 4-5e nézője átlagosan, hanem szorgalommal fel kellett ezt építenie (és basszus, belegondolni is rossz, hogy több nézője van, mint a fradit kivéve az összes nb I meccsnek :))