A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #366701 Nem tudom, hogy mennyi bevétele lehet neki ebből, de FTR valószínűleg szép pénzt húzott a blogért. Legalábbis amikor percegtette, hogy befejezi, akkor voltak ilyen hozzászólások, hogy de hiszen szép bevétele lehet belőle, csak ugye később tisztázta magát csak, hogy az AW-hoz megy. Kb egy fél évvel azelőtt, hogy leállt, már elkezdődött nagyon szkeptikus irányba menni a blogja és (párhuzam) kevesebb és egyre ócskább tartalom jött. Persze gondolom ő akkor már gőzerővel tárgyalt a jó kis munkájáról.
Nem tudom, hogy a Rita menyit szakít a bloggal, de lehet, hogy többet várt vagy ahogy írod, nem is kell neki a pénz egyáltalán és megunta.
Ezért jobb, ha olyan csinál ilyesmit, akinek érdeke a minél több bevétel, akármennyire is kapitalistául hangzik ez, mert akkor odafigyelne a folyamatos gazdag tartalomra.
QB-n látni leginkább, hogy tisztában van ezzel és fontos neki, hogy sokan támogassák, cserébe ő is igyekszik mindig tartalmat szolgáltatni, amennyire csak lehet. A jingles nagyon népszerű volt, és ő is odafigyelt azért, hogy sokat magyarázzon, csak mivel gyengébb játékos, magáról a játékról maximum elméletben tudott beszélni. Ezzel együtt szórakoztató volt őt nézni a stílusa miatt, nem is értettem, hogy miért hagyta abba a streamelést és nem is derült ki soha.
Különben qrva nagy pénzt lehet(ne) ebből szakítani ha valaki komolyan veszi és van valamiféle stílusa. Ugye amióta az ordítozós youtube bohóc peewie vagy mi a f.szom a neve, hatalmas pénzeket behúz azzal, hogy üvöltözik a videóin, azóta minden hülye azt gondolja, hogy ezzel a debil stílussal majd ő is qrva nagyot fog szakítani, akkor is ha lóf.szt nem csinál, csak játszik egyet és mellé ordítozik.
QB-vel volt egy beszélgetés egyszer, már jó régen és ott mondta, hogy ő mindig felkészül minden stream-re. Utána olvas az aktuális fórum témáknak, javaslatoknak, amiket beépíthet vagy éppen melyik tankról folyik a legádázabb vita, hogy op vagy sz.r vagy akármilyen és azért húzott annyi ágat az accon, hogy ha lehetséges, akkor többet tudjon magyarázni arról a tankról, megmutatni, hogyan kell vele játszani, stb. Patch után nagyon komoly listát ír a változásokról és sorban bemutatja stb.
Nekem ott lett világos, hogy ez a faszi tényleg profi, jól keres, de igyekszik is szolgáltatni és tesz időt és energiát a felkészülésbe, ellentétben sok stream bohóccal, akik csak odamennek aztán játszanak egy keveset és várják, hogy hol a pénz...
QB-nek még én is adtam egyszer kisebb összeget, mert akkoriban sokat néztem a videóit és valahogy így éreztem fair-nek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.08. 08:19:02