A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #366699 Jahm. Nagyon kedves meg cuki, hogy naponta leírja, hogy milyen színű és PH-szintű szőrgolyót köhögött fel az X-edik macskája, csak épp engem speciel messzemenően hidegen hagy. De gondolom ez együtt jár a női kézzel, SilentStalkernek más perverziói voltak, amiktől hullott a hajam.
Amit az eddigiek során az elég bőségesen szórt infómorzsákból összeraktam a magánéletéről, annak alapján szerintem nem dolgozik, és valószínűleg nem is tanul, mivel baromi pénzesek a kedves papáék. Legalábbis erre tippelek abból, hogy nem egyszer említette, hogy komoly birtokaik vannak, illetve hogy csak úgy csettintenek a WG-nél, és másnap utazik Ciprusra, időnként egy-két hétre spontán elutazik tankokat vezetgetni meg macerálni, rendszeresen megy Jingles-szel ilyen-olyan, akár több napos rendezvényekre, satöbbi. Mindezek fényében még érdekesebb amit mondasz, és amit már én is észrevenni véltem, mégpedig hogy kezd kifulladni a blog, egyre kevesebb a hasznos infó, egyre több a cicás fotó, meg egyéb baromkodás. Szerintem kezd elege lenni a WoT-ból, de kötelességtudatból egyelőre még csinálja tovább. Nem lepne meg, a saját példámon tudom, hogy 4-5 év játék után is simán eljöhet az a pont, hogy akkor köszönöm, részemről kézcsók.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.08. 00:16:51