A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #366671 Sokan írjátok hogy az m103 az jo tank. Én nagyon vártam, de csalódás volt. Stock állapotban még azt hittem, hogy azért nem megy vele, meg a stock torony a gond. Kifejlesztettem mindent hozzá egy kicsivel jobb lett. A gun rajta tényleg jó, de azt a pár meccset amit mentem vele csak szenvedés volt. Az hogy a tankot bárhol belovik az nem heavy tankhoz méltó. Ha olyan helyzetben voltam amikor nincs hulldown akkor kb vege is volt. Sarok harcra szinten alkalmatlan, nem lehet úgy kitolni az elejét hogy ne lőjenek a lancgörgö mögé ami tuti ammo rack. Ha mé hulldownban vagy a tetejét simán belovik.
Szóval ez csak az én véleményem. Lehet ha egyszer vissza veszem majd jobban megy vele...