banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WR104
    Nagyon meg kell nezni, hogy kinek segit az ember, kiert erdemes bevallalni 1-2 lovest.
    Egy ellenpeldat irok inkabb a siras helyett.
    Egy narancssarga jatekos E-75-tel jott segiteni(en T57-tel) mikor ramrohant 3 heavy Ruinbergen es beallt elem, hogy vedjen. Meg sem moccant inkabb kilovette magat meg osztotta az ellenseget amig birta es ki is lott egyet. En meg a masik kettot es tobb mint a fele hp-m megmaradt. Megnyertuk a csatat majd megkoszontem neki. Mire irta, hogy ez termeszetes. En sokkal jobb jatekos vagyok mint o es igy meg tudtuk nyerni a csatat. Toltam vele par kort szakaszban es ugy ment mellettem/elottem vegig mint egy testőr. Minden csataban sebeztem vagy 4-5k-t :)
    Amugy nem is jatszott russzul a gyerek akkor. Nem is ertem miert volt olyan szar a statja. Lehet mindig testorkodik valakinek :)