A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #366649 Az E75-nek könnyebb belőni az arcát a löveg mellett, emiatt nehéz vele a közelharc, ha kifog egy nagy alfás ellenfelet. Nem azt állítom, hogy kapásból be lehet ott lőni, meg lehet finoman rázni is a tornyot, de be lehet lőni. T95-el szoktam halálra szekálni az E75-t, mert neki sokáig kell célozni, mialatt én is szépen becélzom a lövege mellett kicsit lejjebb, ahol teljesen sík és merőleges a tornya, be szokta ütni. Ehhez mondjuk kell kb 250 átütésű ágyú, de tier9-10-ben ez már nem akkora ritkaság. Kisebb kaliberrel is megy, de ott a 180mm-es részt kell eltalálni nagyon, ami a két szélén a torony alján van. Nem tudom miért, mert nem nagyok ezek a pontok, de mégis el lehet találni elég jól, talán nagyon konkrét helyen van, pontosan ahol a torony kezdődik a két szélénél.
Az alja jó, de nem elég jó szintén, beütik. Az STI-nek is egyébként sz.r az alja, de annak a tornyát csak nagyobb csodával tudom beütni. Elvileg van egy gyenge pontja a mellén is, de azt soha nem találom meg, úgyhogy ha az aljára nem látok rá, akkor he.
Az M103 meg egy k.baszott g.ci tank tud lenni, olyanokat pattint, csak lesek, hiába egyértelműek a gyenge pontjai vagy csak nálam van így,
A legnagyobb gond az E75-al a dpm, lassú töltés. Hiába nagyobb az alfa, ha az ellenfelek tipikusan 2 lövéssel válaszolnak minden leadott 1 lövésre, mert úgy alakul a helyzet.