World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszonylag minden statja jó
mozgékony,top speed jó, már ez szinte hatékonnyá tud tenni egy tankot ebbe a szarba (mivel páncélzatra adni nem érdemes )
hányszor halunk / bukunk azért, mert ellenfélnél 3-4 light van, és egy kupacba lerohannak egy egész oldalt? vagy med rushok? igen, van mikor meg fogjuk őket, 10ből 3x. Mozgékonynak lenni jó ebbe a játékba, nagyon is jó
a legtöbb szituban többször jövök ki jobban azzal hogy egy jó mozgékonyságú tankkal játszok, mint azzal hogy egy lomha valamivel játszok (pl AT-k, nem is vittem végig, számomra nem hatékonyak, lehetnek akármilyen ágyúval felszerelve. az, hogy 10-15 csatából 2x éppen jól fogom ki, mert felém rohan az ellenfél lemming vonata, és tudok sebezni éppen valami szép nagyot összesítve, szerintem szar.
akkor inkább kérem a Hellcatet, ide-oda megyek ahova kell, vissza tudok vonulni úgy hogy valszeg túlélem, hatékonyabb vagyok a csatába)
na pont ezért szar a JPZ. mert nem hatékony. Túl nagy a páncél, de a mozgás/sebesség meg 0.
Igen, szép az az 1k/lövés, csak hogy kurvára 23-26 másodpercig tölt, és kurvára nem oda fog menni a skuló ahova te szeretnéd. és akkor 24 másodperc alatt rád jön 2 ellenfél és neked reszeltek, mert a csapat sehol sincs. És nem is sebeztél, mert a lövedék elment boré, vagy pattant olyan szituról amit egy Inden Pz. is átütne.
Köszönöm 😊
miért kéne meddel annyit sebezned mint egy td-nek?
jó hogy nem lightal akarsz
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.26. 00:19:36
második felvonás ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Arra amúgy sem lehet adni semmit.
Mármint volt mikor nagyon jó volt, de már vagy 1-1.5 éve használhatatlan.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez csak izomból jött össze ...
csak azért nem adtam el,mert tierX
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mentem vele pár kört nekem bejön xD Azért ennek van páncélzata saját tierjében.
itt* egy jó csata ha nem vagyok ilyen rohadt béna még talán sikerül is bevédeni a bázist és herónak lenni
http://www.megafileupload.com/19zG/replay_last_battle.wotreplay
A mostani kérdéshez hozzászólva. Sose vennék SP-t, brutálisan gyengének érzem ellenfélként, mármint könnyű célpont sok sebezhető ponttal. Én örülök, ha SP jön szembe velem.
Jdgpze-100 az igazi retardoknak való 😉 És még goldot is lehet tölteni belőle, hogy még a T110e3 lövegpajzsát is belője szemből 😄
SP-re jó armorpenes ágyúval, auto-aimmel is rá szoktam próbálni, általában viszi. Inkább gyengébb átütéssel cumi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. lássátok, mennyire más eredmény jött ki ebben a videóban a lövegpajzsot lőve, mint az előzőben
2. nagy vonalakban képet kapjunk a várható páncélzat változásáról az SP-nek
A goldot meg még szép hogy megeszi, az Isten szerelmére, mert HEAT-tel lövik, amit a rétegelt páncélzat úgy benyel, mint kacsa a nokedlit...
siemkakto.pl
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 22:16:03
alul azért szépen megette még a goldot is a falánk szörnyeteg
A vitakultúra Csimborasszójával nem tudok mit kezdeni.
Azért a következő IM problémánál megint előveszlek kicsi vudu baba.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 22:09:01
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.25. 22:04:46
de teszten megnézem most max ha nincs bizonyíték akkor nyertél de ha tudok csinálok egy jó videót belőle akcióközben mennyit bír ki
T8-csatában és vs T10
Ne pörögj rá, elég volt a kabalámnak panaszkodni 😊
Azért egyet csak Neked iderakok, hogy mi ment az utóbbi 1-2 napban:
Tegnap kharkovon rejtettem a hasát, se a tiger II se a kv-13 nem tudott velem mit kezdeni szemből.
16-ból 16-ot pattintottam. 😄
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Azért érezni zavart az erőben vagy anomáliákat a pajzson kapitány?
Mert nem könnyű eldönteni mikor mivel tudom sebezni volt többször alkalmam találkozni vele T34-el is szóval ismerős tank mert megjegyzi az ilyet mindenki
harcolni meg muszáj ellene mert nem kérhetem meg a télapót hogy hozzon nekem egy sp frag-et
Aztaqrva mekkora ködösítő.
Ja nem lehet... azt mondtad melóba mentél 😊
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 21:30:08

Maradjunk annyiban, hogy vegyétek meg, aztán óbégassatok az OP-ságáról.
lyen T8-as tank nincs több de 10-ben is vetekszik másokkal az meg nem semmi
Mindezt egy olyan csatában, ahol 4 TD volt odaát és az elsőt szépen el is lopták előlem. Lélekben már szinte fel is adtam utána, de aztán vhogy mégis összejött a dolog másodlagossal együtt. Szerencsére úgy alakult, h az első kettőhöz csak én fértem hozzá, a harmadikat megvártam, míg egy tomato lesebzi egylövésesre és utána kilőttem. Nem gondoltam volna, h pont a kis alfás Cromival fog sikerülni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy közepesen gyors med már körbefutja. Tényleg nem értem ezt a vergődést ezen, hogy OP-nak tartják egyesek az SP-t, mert nem lövi be minden lövésük szemből.
Egy hull down t34, akkor micsoda? Azt csak he viszi, vagy nagyon szerencsés lövés, különben pattint és ő meg köpi a 400-as skulókat rád. Egy alját rejtegető Jt8.8? proto? kv4? és a többi. Az SP még annyival szerencsétlenebb is, hogy nem az alja a leggyengébb a frontján, hanem a teteje, amit szinte lehetetlen elrejteni. Ha az SP-vel gondod van, hogy lövöd meg a KV4-t?
Az SP titka annyi, hogy bizonyos távolságból az RNG sz.patás miatt valóban nehéz pontosan a gyenge pontját lőni, de nekem nem okoz gondot és ha SP-vel megyek nem fogom kirakni a tornyát, hogy nesztek ide lőjetek, mert op dög vagyok. Nyílt terepre meg aztán végképpen nem. Szétszednek, mint pincsi a lábtörlőt. Ennyit arról, hogy mennyire op.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.25. 20:24:42
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun