World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
hatékonyság alatt ezt értem:
viszonylag minden statja jó
mozgékony,top speed jó, már ez szinte hatékonnyá tud tenni egy tankot ebbe a szarba (mivel páncélzatra adni nem érdemes )

hányszor halunk / bukunk azért, mert ellenfélnél 3-4 light van, és egy kupacba lerohannak egy egész oldalt? vagy med rushok? igen, van mikor meg fogjuk őket, 10ből 3x. Mozgékonynak lenni jó ebbe a játékba, nagyon is jó

a legtöbb szituban többször jövök ki jobban azzal hogy egy jó mozgékonyságú tankkal játszok, mint azzal hogy egy lomha valamivel játszok (pl AT-k, nem is vittem végig, számomra nem hatékonyak, lehetnek akármilyen ágyúval felszerelve. az, hogy 10-15 csatából 2x éppen jól fogom ki, mert felém rohan az ellenfél lemming vonata, és tudok sebezni éppen valami szép nagyot összesítve, szerintem szar.
akkor inkább kérem a Hellcatet, ide-oda megyek ahova kell, vissza tudok vonulni úgy hogy valszeg túlélem, hatékonyabb vagyok a csatába)

na pont ezért szar a JPZ. mert nem hatékony. Túl nagy a páncél, de a mozgás/sebesség meg 0.
Igen, szép az az 1k/lövés, csak hogy kurvára 23-26 másodpercig tölt, és kurvára nem oda fog menni a skuló ahova te szeretnéd. és akkor 24 másodperc alatt rád jön 2 ellenfél és neked reszeltek, mert a csapat sehol sincs. És nem is sebeztél, mert a lövedék elment boré, vagy pattant olyan szituról amit egy Inden Pz. is átütne.
finally...valaki aki átlátja az egészet.
Köszönöm 😊

Azért, mert gyors és bárhol ott tudok lenni. A lényeg nem ez, azért 0 hatékonyságúnak nevezni egy tankot például amivel nagyobb az átlagsebzésem, mint egy meddel ami az egyik kedvenc tankom ráadásul, enyhe túlzásnak érzem.
Master91
no skill

miért kéne meddel annyit sebezned mint egy td-nek?
jó hogy nem lightal akarsz
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.26. 00:19:36
Aha azért lett 1600+ avg sebzésem a tier8 AT-15 TD-vel. M26al van kb 1400. De ha 1500 felett vagyok meddel átlagban már örülök.
Nesuten

második felvonás ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ha nem lenne ott az a szám, akkor mivel szívnád a vérét? 😄

Arra amúgy sem lehet adni semmit.
Master91
akkor no skilles vagy te is?

ejj ejj

ja, igen jók, csak hatékonyságuk közel 0
Aha, mint az összes többi TD. Érdekes most, hogy elkezdtem kihúzni őket (ráadásul nerf után), én miért nem látom őket szarnak? Még ez az AT volna is bitang jó, hiába lassuak, ez a Tortioise is király cucc...No skill szarok ezek a TD-k megmondtam én...😄
Master91
Lehet is sajnálni, mert lassú, szűk, pontatlan szart kapnak
Mármint volt mikor nagyon jó volt, de már vagy 1-1.5 éve használhatatlan.
Mindjárt elkezdem sajnálni a jdge100 tulajokat. Én azt nem értem, hogy alapból miért nincs 500+ átütése, a goldnak meg lehetne 1200+ átütése végülis 450+ vagy 1200+ tök mind1 😄 Nevetséges az a tank. Mondjuk a 2 angol is az. De azok legalább nem lézerágyúk.
Nesuten
gondolom ez neked csak azért derogál mert te csak akkor jeleskedsz amikor a csapatod kikap de nagyon és akkor tudsz a másik hátáról vitézkedni te retardált ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

80% esély.KB: mintha lemennék ide a játszótérre lepofozni az óvodásokat és még büszke is lennék rá.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nesuten

Ez csak izomból jött össze ...

Master91
Ja, kurva jó mikor nagy nehezen tudsz lőni egy ezrest, aztán cseszik rád az aranyat, vagy már rég tunkolják a segged mert elhalt a csapat

csak azért nem adtam el,mert tierX
Egyszerűen nem tehetek róla, elgurul a gyógyszerem, mikor lesebez belőlem ilyen 1200 HP-t valami retek low, és ha még hallom sisteregni az aranyat, akkor szinte agyvérzést kapok.
Hagyd már azt a szegény szerencsétlen JagdE100-at.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Már megvettem teszten azóta xD
Mentem vele pár kört nekem bejön xD Azért ennek van páncélzata saját tierjében.
itt* egy jó csata ha nem vagyok ilyen rohadt béna még talán sikerül is bevédeni a bázist és herónak lenni
http://www.megafileupload.com/19zG/replay_last_battle.wotreplay
Én mindig is venti párti voltam meden. Lehet mondani, hogy de ha nincs light akkor...de általában van és ő fog észrevenni előbb, még akkor is ha tiéden van optika az övén meg nincs. Azokon használok, amikre nem lehet töltésgyorsítót vagy stabot rakni. Cromwell pl vagy BC25, igaz BC25re kell a CW miatt is. Nem mintha az utóbbi 2 évben túl sokat CWztem volna xd
Egy kis érdekesség. Mindig is örök kérdés volt nálam, de látom több fórumon is a medekre rakandó harmadik felszerelés. Rammer, stabi az egyértelmű. Harmadiknak venti vs. optika az általános kérdés. Én mindig is optika párti voltam, mert szeretek spotolni, szeretem használni az álcám, ezért minden medemen optika volt a harmadik. Most viszont két közepes tankomon is cseréltem. M48-on azért, mert így is rettentő jó látótávja van, kíváncsi voltam a venti segít-e egy kicsit a lövegen, a másik tank pedig az Objekt 140. Lehet, hogy placebo, de eddig a mindkettővel megtett 3-4 kör alapján azt kell mondanom én úgy érzem sokkal jobbak így, pontosabban nekem jobban megy velük így (mindkettőn van BIA is). A topiklakók közül volt-e már olyan, aki ezt a dolgot próbálgatta és véleménye van róla?

A mostani kérdéshez hozzászólva. Sose vennék SP-t, brutálisan gyengének érzem ellenfélként, mármint könnyű célpont sok sebezhető ponttal. Én örülök, ha SP jön szembe velem.

SP OP lol. Aki ezt gondolja, az vegye meg, de 5 kör után megnézném az arcát 😄 Egy szemét tank. Még a páncélja hagyján, amúgy be lehet lőni, pláne a nagy weakspotokat, de a gun meg az a mozgékonyság epicfail. Akkor már a sima M26 50x jobb tank.

Jdgpze-100 az igazi retardoknak való 😉 És még goldot is lehet tölteni belőle, hogy még a T110e3 lövegpajzsát is belője szemből 😄
Ha szerinted annyira OP, akkor IS-6-ra vagy akár 112-re mit mondanál? Azokat sokkal nehezebb átlőni.

SP-re jó armorpenes ágyúval, auto-aimmel is rá szoktam próbálni, általában viszi. Inkább gyengébb átütéssel cumi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sóhaj. Ha ilyen komoly fejtörést okoz ez az összetett probléma, akkor a teszt vidóval azt akartam, hogy
1. lássátok, mennyire más eredmény jött ki ebben a videóban a lövegpajzsot lőve, mint az előzőben
2. nagy vonalakban képet kapjunk a várható páncélzat változásáról az SP-nek

A goldot meg még szép hogy megeszi, az Isten szerelmére, mert HEAT-tel lövik, amit a rétegelt páncélzat úgy benyel, mint kacsa a nokedlit...
Pajtás, terelsz megint.... csak a szokásos.
siemkakto.pl
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 22:16:03

Vita? Szó se róla, olyan csökkent értelműekkel, akik rendszeresen kifejtik a vágyaikat Varsó vízkészletének ciánozását, illetve úgy általában a lengyelek gázkamrába dobálását illetőleg, nem szoktam vitatkozni. Legfeljebb nevetek rajtuk, és kicsit sajnálom őket😊
Pajtás, nekem megvolt, és egy hónap után eladtam, akkora szarrakás volt. Az UFP-je felső részét 200+ pennel simán szét lehet lőni, a tornya teteje egy nagy weak spot, a tornya nyaka szintén, az első láncgörgője a világ legzsírosabb célpontja, ha már kicsit is nem pont feléd néz a tank.
teszt videó készítőt kellene megkérdezned ez ügyben mit akart azzal xD
alul azért szépen megette még a goldot is a falánk szörnyeteg
Szintén.
A vitakultúra Csimborasszójával nem tudok mit kezdeni.
Azért a következő IM problémánál megint előveszlek kicsi vudu baba.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 22:09:01

Tehát op tank <#crazya>
es ki az a hulye aki a lovegpajzsat lovi akarmiben ulve??????
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.25. 22:04:46
e100 az más elég nagy és biztos célpont xD
de teszten megnézem most max ha nincs bizonyíték akkor nyertél de ha tudok csinálok egy jó videót belőle akcióközben mennyit bír ki
T8-csatában és vs T10
Valóban ledózeroltál ezzel az egy képpel😊 De szeretem, mikor valaki ilyen fölényesen hülye. <#hehe>
Szóval azt megint benézted, sebaj.
Ne pörögj rá, elég volt a kabalámnak panaszkodni 😊

Azért egyet csak Neked iderakok, hogy mi ment az utóbbi 1-2 napban:

A videó egyáltalán nem bizonyítja hogy OP. Aki tudja hol kell lőni, szétszedi egy pillanat alatt, arról nem is beszélve, hogy ha már egy kicsit is be van forgatva, az első láncgörgőt lőve simán sebezhető. Ennyi erővel azért is hisztizhetnétek, hogy nem tudjátok leszedni az E-100-at az UFP-jét lőve.
Mardel
Jt 8.8 😄

Tegnap kharkovon rejtettem a hasát, se a tiger II se a kv-13 nem tudott velem mit kezdeni szemből.

16-ból 16-ot pattintottam. 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

1 (9) (11.1%) A kilencedik csatát sikerült ma megnyerni. <#beka2> Annyit csaltam, hogy csak artyval mentem, de ez akkor is durva kicsit.

Pics, or didn't happen. Addig magyarázz nyugodtan.
előbb azért megnézem teszten de hát te linkelted a videót is xD vagy pont ellen példa?
Azért érezni zavart az erőben vagy anomáliákat a pajzson kapitány?

Mert nem könnyű eldönteni mikor mivel tudom sebezni volt többször alkalmam találkozni vele T34-el is szóval ismerős tank mert megjegyzi az ilyet mindenki
harcolni meg muszáj ellene mert nem kérhetem meg a télapót hogy hozzon nekem egy sp frag-et
Te nem politikus vagy? A mondás az volt hogy jó lenne letudni a TD12-t.
Aztaqrva mekkora ködösítő.
Ja nem lehet... azt mondtad melóba mentél 😊

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 21:30:08

+1, ha ennyire OP, meg viszonylag olcsó is, akkor miért nem veszik meg? Persze majd jön a kifogáshalmaz, hogy miért nem tudják megvenni, de továbbra is op szerintük.

Maradjunk annyiban, hogy vegyétek meg, aztán óbégassatok az OP-ságáról.

lyen T8-as tank nincs több de 10-ben is vetekszik másokkal az meg nem semmi
Szóval ötven csatát vesztettél zsinórban? Picture or didn't happen.
Melóból jövet meg-e volt-e' a piros ÖTVENSZER?

popey8
El se hiszem...

Mindezt egy olyan csatában, ahol 4 TD volt odaát és az elsőt szépen el is lopták előlem. Lélekben már szinte fel is adtam utána, de aztán vhogy mégis összejött a dolog másodlagossal együtt. Szerencsére úgy alakult, h az első kettőhöz csak én fértem hozzá, a harmadikat megvártam, míg egy tomato lesebzi egylövésesre és utána kilőttem. Nem gondoltam volna, h pont a kis alfás Cromival fog sikerülni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha nem bírod belőni szemből, akkor ott komoly gondok vannak. Nyilván ne számíts arra, hogy minden lövésed sebezni fogja az SP frontját, de ilyen terminátornak feltüntetni nagyon durva túlzás. Az SP-nek 170 penje van, ha te nem lövöd be, akkor ő sem fog téged. Ha aranyat köp, az egy más történet, de te is használhatsz aranyat ellene.

Egy közepesen gyors med már körbefutja. Tényleg nem értem ezt a vergődést ezen, hogy OP-nak tartják egyesek az SP-t, mert nem lövi be minden lövésük szemből.

Egy hull down t34, akkor micsoda? Azt csak he viszi, vagy nagyon szerencsés lövés, különben pattint és ő meg köpi a 400-as skulókat rád. Egy alját rejtegető Jt8.8? proto? kv4? és a többi. Az SP még annyival szerencsétlenebb is, hogy nem az alja a leggyengébb a frontján, hanem a teteje, amit szinte lehetetlen elrejteni. Ha az SP-vel gondod van, hogy lövöd meg a KV4-t?

Az SP titka annyi, hogy bizonyos távolságból az RNG sz.patás miatt valóban nehéz pontosan a gyenge pontját lőni, de nekem nem okoz gondot és ha SP-vel megyek nem fogom kirakni a tornyát, hogy nesztek ide lőjetek, mert op dög vagyok. Nyílt terepre meg aztán végképpen nem. Szétszednek, mint pincsi a lábtörlőt. Ennyit arról, hogy mennyire op.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.25. 20:24:42
Nem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

hulyek ellen minden op.
Igen van egypár csak nem így nyíltan kiállva a mezőre.