banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Vegyél egy T-25-t biztos lesz féláron nemsokára, mert elég gyakran akciózzák. Meglepődnél, hogy egy kigyúrt t-25 mennyire a tier8 sarkában liheg kredit és xp termelés (legénységi xp szorzója 2,09!) szempontjából. Ár / teljesítmény mutatóban megkockáztatom, hogy ez a legjobb prém tank.

A becsatolt egy átlagosnál kb 3-500 sebzéssel erősebb kör, ami hozna prémium előfizetéssel nettó 46e kreditet (-2,5e a fogyócikk, amit féláron veszek nagyobb tételben), normál fiókon is hozott 30e-t, ami nagyon jó. Átlagos körök valahol 20-25e körül állnak meg normál fiókon. Ha nagyon sok a tier7 és több aranyat kell kinyomni, akkor is megáll valahol 12-15e körül, de ez elég ritka, mert rengeteg a játékos tier5 környékén, nagyon ritkán rakja be úgy, hogy nagyon alul van. Legyél reális, elhiszem, hogy a tier8-al lehet akár 100e kreditet is szerezni, de messze nem az lesz a tipikus csata vele. Többet hoz valamennyivel és kb 10x annyiba is kerül. Egy tier8 prém bármennyire is felszereled, nem fog a többi tank fölé nőni,egy jól felszerelt és 3-4 skilles t-25 igen. Van némi pedózás érzés vele, mikor úgy szedem ki a kv1-t, hogy esélye nincs meglátni, de azért ez nem tier1-3, itt már reagálnak az ellenfelek, nem csak összevissza rohangálnak, hanem pl jön szembe és figyelnem kell a távolságra stb. Átlag hozama, így jól felszerelten kb 15-20e nettó, szerintem nagyon jó.

Ha tényleg nem élet halál kérdése, hogy ne 15-20e kreditet termelj átlagban és nettóban (plusz a legénység fejlesztés), hanem 30-35e (amit kb szerintem egy tier8 hoz, prémium nélkül, nettóban), akkor szerintem ez a jó választás.

Ha mégis tier8 kell, én biztos, hogy a jobb ágyús tankot választanám. A kredit a sebzésből jön, sebezni meg a jobb ágyú jobban tud, ha ki tudod játszani. Prém tankkal én mindig sebzésre meg spotra (maximalizálom a látótávot modullal és skillekkel) megyek, nagyjából l.szarva minden mást. Jó, ha fel kell áldozzam magam a győzelemért vagy aranyat kell töltsek az ilyen bélára meg társaira, akkor megteszem, mert kitermeli és a prém tank javítása olcsó, de általában a retardok miatt nem szoktam fölöslegesen kreditet égetni, normál tankkal tutira nem...