A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A múltkor SU-100Y-nal kergettem egy Grille-t. Malinovkán ketten voltunk össz-vissz. Próbált "elfutni", de utolértem. Szinte majdnem teljesen háttal állt nekem amikor megláttam. Távolság 80 méter! A célkeresztnek volt ideje teljesen beszűkülni. Amikor tüzeltem, a Grille már egészen szépen mutatta a pofikáját. Középen a hasa alját céloztam. És! Lepattant! A Grille befejezte a fordulást és (mielőtt 12 másodperc alatt sikerült volna újra töltenem) egy tökéletes találattal megszabadított a maradék kb. 400HP-mtól. Amit tőlem elvett az RNG, azt egy az egyben odaadta a Grillének. Ja, és a Grille valami 1xx WN8-cal volt megáldva, szemben az én 900 WN8-ammal... Még hogy nem segít az RNG a noob/tomatoo-kon... Pfej!