World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Hmmm 6.6-os release videót nézve az E100-on Maus tornyot láttam. Azt a tornyot a WG nem kívánja betenni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sikerült összehozni a Ht-15 (T28 HTC) küldetést T32-vel.
5550 Blokkolt, 3050 sebzés és az arty álltal elvesztett tankkal sikerült kicentizni.
Nem hittem volna, hogy meglesz mert csak papír heavy tankom van tier8 felett.
Kevesen vannak, 24e a keleti szerveren, amelyiket én is használom és 6e a nyugatin, 30e összesen, mondjuk ez dél körüli időpont, kora délelőtt ott. Iszonyat campfest megy tier1-ben, ami nem tudom mit jelent, nem vagyok pszichológus. Azt tudom, hogy az EU-n mennek előre, mint az őrültek, ritkán van ilyen kemény kempelés. A RU szerveren is van egy nagyon ritkán és nagyon régen használt accom (volt valami akció és ki akartam próbálni a t-25-t élőben, teszt szerver meg nem volt), ott meg aztán mint a zergek, a megőrült berzerkerek. Eddig csak ott láttam olyan rohamot campinovkán, hogy majdnem az egész ellenséges csapat neki a mezőnek és átjöttek rajta, meg győztek is, csak néztem, amilyen tűzijáték ott volt, el lehet képzelni a rengeteg gépágyú.
Mennyien játszanak az US szerveren? Mert ha kevesen, még akár az is lehet, hogy ezek a nagy akciók csak szimpla játékoscsalogatások.
Amúgy csak érdeklődöm, semmi több 😊
Sunsetjoy
Én kb. 9-10 ezer meccset 2011 április és 2013 szeptembere között úgy mentem, hogy 85-90 ms ping volt a legjobb értékem, de átlag 100-110 körül volt. Persze hogy játszható a játék, csak hol itt, hol ott múlik ilyeneken az akció ... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

kipróbálom ezt a pár tankot és utána elsózóm elajándékozom az accot <#circling> van egy régi, keveset használt eu accom ezen az email címen, kis tier tankokkal, de kemény lila stattal, együtt mehet a lecsóba

egyáltalán nem rossz ez, pz jager-el már csináltam egy ászt, négy csata alatt meglett a marder, este behúzok egy győzelmet vele és felmarom az fcm pak-ot. A spotról nem tudok nyilatkozni, mert hatodik érzék nincs, de 130-150 körül oszcillál nekem és semmiféle problémát nem látok vele, persze ez kis tier

ami még furcsa nekem, hogy nincs vagy csak nagyon kevés az ugatás a chat-ben, bár most lehet, hogy lesz, mert megérkeztem oda <#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.08. 18:12:35
patchaou
az lehet hogy nincs, de háromszor korábban látnak meg bármit az ottaniak mint Te.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

csak 500-as ping
De agyhalott ott is akad bőven (bevándorolt lengyelek? <#confused>). Érdekes, hogy 130-150 ping mellett is játszható a játék, de mondjuk pont a ping miatt a td vonalat céloztam meg. Nem értem az EU szervert, néha már 80-nál elakad totálisan és pörögnek a tankok, nem reagálnak, itt meg 150-nél semmiféle irányítási probléma nincsen.
Sherman0070
Bárcsak jönne az hogy az accot át lehet vinni más szerókra. Mennék is egyből át amcsira. Ott legalább nincs annyi polak.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Regisztráltam is egy usa accot, de nagyon durva akcióik vannak. Nyersz egy csatát tier3 TD-vel, amit simán ki lehet húzni max 1 óra játékkal és kapsz egy fcm pak-ot, mind az 5 típusnál lehet nyerni 1 tier3 prém tankot, de talán csak egyszer, egy típusnál engedi. Nem igazán értem a részleteket, de tier3 td-t nem nagy kunszt elérni és csak nyerek egyet vele, de még ma meg kell csinálni. Nem baj, egy sealclubber fcm jó lesz nekem, nyugtató egy tank. Illetve ha levadászol egy wg-s játékost, kapsz 250 aranyat <#circling> EU-hoz képest finoman szólva is tartalmas a bónusz progamjuk.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.08. 17:03:11
A t7 cart ki akarom próbálni, állítólag fun az a gépágyú, meg a su100y-t is. Regisztrálok is egy usa accot. Napi 1x belépek semmit nem csinálok és az ölembe hullanak ezek egy rakás kredit társaságában meg modulok is jönnek.
Sherman0070
Volt valami téli event májnkráft tankokkal, gondolom a crew onnan van.
Ne várj el egy Metin2 MMO szar engine-től olyat hogy a szalmatetőn átmenjen a lövedék...
pz Ic apcr-el lőtt azért ütött 40-et.
Nyújtom a kezem <#idiota>

Valaki azt is megmondaná,hogy a bánatba került három olyan tank,td,spg legénysége a barakkomba,amilyen járműveim az életben nem voltak még?Meg az is érdekelne,hogy egy szalmatetőn miért nem lehet átlőni egy 76 mm-es ágyúval? Viszont a hegy alatt simán kilőnek?Ja,és egy hat tonnás jármű miért nem tud kidönteni egy fa villanyoszlopot?Na és a pz I c a géppisztolykaliberrel hogyan lő át 40 mm-es páncéllemezt?
Nyújtsa fel a kezét,aki ezért a rakás SZARÉRT még fizet is....
Már ne haragudj de azért vannak remek akciók épp most is:
3x Minden nap összehozol 5 győzelmet
és kapsz egy álcahálót.
És ezek után még nem vagy elégedett. Kappa
Igen.
Sherman0070
Valaki meg tudná mondani hogy EU szeróra miért nem jut el sosem egy normális event sem? Hozzánk az a kúrva 5HD tank jön hírekbe meg valami nyomi akció, amcsikhoz meg ázsiaiakhoz meg a napi bónusz....

Azért csak kicsesztem az MM-el, egy kőkemény közelharcban a központi zászlónál végre megadta a mellék küldetést is. Nem volt egy egyszerű menet, 4x megcsináltam eddig az alap küldetést, de nyerni meg túlélni nem bírtam, most is egy hajszálon múlt csak.

obj416
Vasárnapi délutáni HAJRÁ!!! 😄
T10 only LIVE STREAM
Tavaszi ébredés hadművelet
WG-s kisfilm. Érdekes.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Úgy még talán, egy átlagos támogató tank. Meglátjuk...
Abszolút megértem, én több mint fél évig nem játszottam, aztán ezek az egyéni küldetések visszahoztak és a T10-en kívül élvezem újra a játékot.

Én megfelelek a követelményeknek, én is a T55A-nál tartok, csak most épp szüneteltetem a WoT-ot és őszintén szólva nincs sok kedvem elindítani, bocs. 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Késő délutánra, estére keresnék szakasztársakat, olyanokat, akiknek sokfajta tankja van minden tierben és tudja is használni őket, T55A küldetésekre.

DasIsFuck
A jó ágyú mindentől megment egy tankot.
Az meg egy bitang erős ágyú,mindent beüt, egyik legjobb prém med lesz ha bejön.
Torony még így is alkalmas tornyozásra, a test páncélja teljesen irreleváns.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Na ja. Mondjuk ahogy nézem, a talajellenállása igen jó (0,57 kemény, 0,67 közepesen kemény talajon), de kétlem, hogy ez meg fogja menteni az életképtelenségtől. Összehasonlításképp az IS-3-nak van 14,26 HP/tonna fajlagos ereje.
Hétvégén ki van adva a polak szaroknak, hogy véletlenül SEM oda megyünk ahova kellene..??

Mintha direkt csinálnák....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mai poén: lőszerrekesz robbanás után az ellen T-44 tornya úgy repült el, hogy kidöntött egy fenyőfát. Hihetetlen milyen poénok vannak ebben a játékban. <#hawaii>

Mondjuk, ahogy látom sok köszönet nem lesz ebben a tankban, még a végén lehet valami küldi keretében meg is kaphatjuk. Egy ágyú a tank, se páncélzat, se sebesség.
Csak a Jóisten a megmondhatója, lassan egy éve ígérik, de az utóbbi időben nagy kuss van róla, néha megveregetik a panaszkodók buksiját, hogy "nyugi, nyugi, meglesz az", aztán megint síri csend és hullaszag. Jól mutatja ezt az is, hogy a VK B csere egy újabb keletű dolog ennél, a Mäuschen modell mégis kész van már, míg a Chieftain-nel (amit egy patchben akarnak behozni az FV4202 prémmel, tehát egymástól is függenek) még állítólag sehol nem tartanak, legutóbbi infók szerint még a páncélzatát se mérték le a Bovingtonban, nemhogy a modellt csinálnák. Úgyhogy egy szó mint száz tudja a hóhér, szerintem a "fél éven belül"-nél nem lehet pontosabban megtippelni.
ez mikortól várható? mondjuk nem hiszem hogy ki tudnám szedni addigra 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Aki esetleg még nem látta volna. T8 (prém) FV4202:

Ágyú: A brit T8/9-ekről már ismerős, 20 fontos Type B.
226 átütés, 230 sebzés, 7,67 másodperces töltés, 0,33 pontosság, 2,5 célzásidő, 10 fok depression.
Na most mozgékonyság tekintetében elég riasztó, 12 HP/tonna fajlagos ereje van, az eredeti, T10 verzió 20 HP/tonnájával szemben. Meglátjuk, mennyire lesz tohonya a gyakorlatban.
Páncélzatilag a várható módon aboszolút szét lett nerfelve, a frontja 51 miliméter, ez a gyakorlatban kb. 100 miliméteres effektív vastagságot eredményez, tehát mintha ott se lenne. A "nyak" kivételével a torony is megkapta a magáét, mostantól a homloka se fog pattintani semmit, kivéve ha valami bucka segítségével autobounce szögbe tudod tenni, ami nem túl nehéz (csak akkor meg már nem azt fogják lőni).
Alább a collision modell:

A torony löveg körüli részei, illetve a nyak 165 és 200 mili között változnak, míg a homloka 60, a a ferdén előrenyúló oldallemezek meg 80 miliméteresek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.08. 10:28:55
Így már értem, eddig miért nem jött nekem sem össze a T-55A / LT-7.
Ez rohadtul nem lesz EU-n.

angelus1991ster.blogspot.hu

Reggelt. Valaki heavy platoon?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én nem tudtam erről a bugról, de mondtam bekescsabának is, hogy én a T28-nál kettőnek magam lőttem le a láncát és közben sebeztem is és így megadta, bár el kell ismernem 3-nál megcsinálni a lánclelövéses sebzést elég nehéz dolog. Forognak ezek mint a mérgezett egér, ha berontok hozzájuk. <#hehe>

DasIsFuck
"WG NA to have Login Bonus missions too!
Pretty much the only difference is that NA players will receive 50.000C as Daily reward while the SEA gets Extra Combat Rations."

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Leláncolva kell megölni, ha megjavítja és úgy hal meg, akkor nem adja meg.
s ez mit jelent?

ALL / SPG-5: If the enemy manages to repair the track and gets destroyed afterwards, it won’t be counted towards the mission progress. Only the detracked vehicles destroyed right after this detrack (before they manage to repair the tracks) will be counted towards the mission progress.
köszi
hú bazzeg, ha ezt mos kijavítják majd, akkor ezt még most kéne megcsinálni, mert könnyebb ha én lövök bele, mint várni a low csapatra...na akkor ennek nekiállok majd.
GabeE3e
Az a lényeg,hogy lőj bele mindegyikbe egyet.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Lefordítanád? Kérlek...
Fizetek ezért..és sokat szenvedtem érte..2 küldetés választ el a t55-től..ez, meg az Lt 15
Beküldöm...Hogyan kell jelenteni ezt?
passz lehet bugos, meg lesz az majd!
de nem..hát ott a kék karika..mindegyik első spot volt..lehet sebezni kellett volna őket?
értem..így oké, mert az m43-at nem én láttam először, csak visszaszpotoltam