418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én most találkoztam egy akkora vadbarom Is4-el.
    T49-el voltam,Is4 kb 100 méterről összecsapott Vk45.02B-vel.
    Én Is7 meg Fv td párosnak segítettem közben,de láttam ez a barom nem tudja át lőni VK-t.Sikerült odarobognom úgy hogy nem lőttek ki a T10-ek a dombról,szemtelenül a Vk elé álltam és pofán lőttem,persze hogy egyből át ütöttem meg kis is csaptam modulokat.Azt hittem majd ha elvonom vk figyelmét és előtte balettozok hülye Is4 kinyírja,hát rohadtul nem.Továbbra sem tudta lelőni, a vk meg rájött hogy egy barom és hibába táncoltam előtte az Is4-t lőtte,majdnem ki is nyírta,de lebecsülte a T49 lövegét,és én nyírtam ki.
    Ez a dísz barom ült Is4-ben.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.07. 13:17:44
  • FosTalicskaa
    A pénzfeldobás minden csak nem random. Számít a szél, a feldobás szöge, meg rengeteg más dolog. Pusztán a körülmények tudatos megváltoztatásával tudod befolyásolni a dobás eredményét.... Szóval ha tényleg volt ilyen szériád, valószínűleg annyira gépiessé vált már a művelet, hogy észre sem vetted, mennyire ugyanazt a mozdulatsort sikerült végrehajtanod ugyanazzal a végeredménnyel. Cinkelt kockával is tök jól be lehet gyakorolni mikor dobd meg a kívánt számot...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.07. 13:12:46
  • pointer4
    Nem is értem min csodálkozok, még így 4 év távlatában is :D

Az ősember is tuti évszázadokon át próbálta kővel ledobni a holdat, amit nem értett :D
  • Holmatro
    Össze is foglaltad a lényeget.
  • Holmatro
    Ááá, dehogy. Ha eltalál valakit a tüzér játékos akkor az "skill". Ha meg mellé lő, akkor meg "fuck random system". Nem is beszélve at 1.000.000 féle modról...ja, az xvm-et ki ne felejtsem(ami kb. arra jó, hogy már a játék elején vereségre determinálja tudat alatt a játékosokat((only 38%...omg...we lose)). Sima árkád lövöldözős játék, így is kell kezelni az egészet. Random a köbön és viszlát.
  • Pales27
    Következő a történt egyszer: én régebben sokat horgásztam és egyszer semmi kapásom nem volt, egyedül voltam kint egész nap és már eléggé untam magam. Elkezdtem egy kétforintost dobálni kb 1 órán keresztül és azt figyeltem fej-írás sorozat meddig tart és volt egy 16-os fej sorozat.
    Ezek után ha 10x beadja az arty egy meccsen az lehet RNG.
  • yossarianHUN
    - Van ugye egy alap (25%) random faktor ami a lövésed pillanatában dől el és a találatra/átütésre vonatkozik.

Ez így van, de sosem volt titok, a játék egyik alapvetése.

- Amit tudunk az az hogy az MM és az RNG figyelembe veszi hogy adott tankon szopó ágon vagy éppen ellenkezőleg nyerő szériában vagy e.

Ez a másik, aminek van valami köze a valósághoz, csak épp nem úgy, ahogy leírtad. Az MM azt figyeli, hogy a csapat melyik harmadában vagy. Ha sokszor kerülsz top tanknak, akkor előbb-utóbb alulra tesz, és vice versa. Ebbe se tudom, miért kell belemagyarázni bármit, ugyanannyira dolgozik neked, mint ellened.

A többi pedig abszolút a helyi szektások által feltalált bullshit, de ha gondolod, mutathatsz róla forrást.
  • sempike
    Talán neked is jót tenne egy kis olvasgatás:
    http://engineering.mit.edu/ask/can-computer-generate-truly-random-number
  • Holmatro
    Ez jó volt, tetszett!
  • sempike
    Ezeket a pontokat az ide belinkelt, bemásolt developer párbeszédekben vagy a ti hozzászólásaitokban olvastam. Egyik sem saját találmány.
    Szinte biztos vagyok benne, hogy van egy pár amit kihagytam.
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.10.07. 12:49:06
  • sempike
    Van és mérnök vagyok...
  • yossarianHUN
    Akkor linkelj már be egy forrást, ahol egy WG alkalmazott elismeri ezeket.

És ha megkérhetlek ne kezdj bele a következő flame kampányodba, akármennyire is unalmas szerinted a fórum.
  • FosTalicskaa
    - az adatlapon lévő sebzés/átütés/egyéb értékek csak a matematikai közép, a valós átlag amiket meccsek alatt kapsz vagy 20-30%-al is alatta lehet ezeknek (nyilván ez is csak a véletlen műve:)

Az a vicces, hogy a jó részét, még a wg is elismerte ezeknek a pontoknak, jó párat csak sejteni lehet, hogy van. De a birka többség ezek ellenére is vakon hisz benne hogy az rng tisztán rng és nincs befolyásolva. :D
  • Holmatro
    Dettó ugyanez. 10/9 vereség, zéró hatékonyság mellett.
  • yossarianHUN
    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg a kecskevér.
  • pointer4
    OMG :D

Nyugtass meg, hogy neked nincs szavazati jogod...
  • sempike
    Akkor azt hiszem másképpen gondolkodunk a randomról.
    - Amit tudunk az az hogy az MM és az RNG figyelembe veszi hogy adott tankon szopó ágon vagy éppen ellenkezőleg nyerő szériában vagy e.
    - Van ugye egy alap (25%) random faktor ami a lövésed pillanatában dől el és a találatra/átütésre vonatkozik.
    - Van egy másik faktor, amit jellemzően a piros játékosokon figyelhetsz meg, halálpontosság és átlőhetetlenség formájában.
    - Van az utolsó esély vagy mi a szösz, mikor az egylövésnyi HPjú játékosról pattansz.
    - Van az a furcsaság hogy ha arty-s IM-et csinálsz altünnek az artyk és az a TD-re stb.-re is igaz.
    - Ugye azt is mondták, hogy sok dezertálás és/vagy teamsebzés után az MM negatívan fogja kezelni az adott játékost.
    - A térkép loopok (ugyanazt a 2-3 térképet kapod állandóan) is befolyásoljhatják az MM-et

Szerintem a kutya ott van elásva, hogy csináltak egy olyan sok tényezős MM-et és RNG-t hogy már senki sem látja át és nem tudják hogyan is lehetne javítani. És a WGs RNG már régen nem random. Talán sosem volt az.
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.10.07. 12:18:04
  • lacibacsi
    Máskor pedig a leláncolt, mozdulatlan ellenségre lősz teljesen beszűkült célkereszttel, no meg 4 skilles legénységgel és mégsem találod el a másikat. Esetleg besárgítod a láncát...
  • FosTalicskaa
    Van ez az armored warfare nevezetű történet, ami 8.án indul és szoktam nézni azt a fórumot is, hátha látok valami okosságot amit fel tudok használni az indulásnál és a böngésző úgy látszik megjegyezte azt az url-t is, amire néha sikerült az elején rányomni és újra kíváncsi lettem mi zajlik itt a földi siralomvölgyben. De elnézve nincs sok változás. Legfeljebb annyi, hogy érdekes látni ahogy egy csomó oszlopos tag ugyanúgy ki van ábrándulva, mint én, abbahagyták, vagy éppen ki tart már a játék agyvérzéses stádiumában, ami végső soron a függőségből való kigyógyulás kezdeti szakasza...
  • Master91
    unatkozik is amúgy is troll
  • viper07
    Ha abbahagytad a játékot, és nyugodtabb az életed akkor miért látogatod a fórumot ? Mégsem szakadtál el teljesen ?
  • pointer4
    Jahh, de minek :D
  • Pales27
    az RNG lényege pont az, hogy 100-ból 1x mindent bead (sarkítva)
  • Caliph
    én is lőttem már ki francia artyval tankot úgy,hogy amint rá állt a célkereszt már lőttem is,egy kicsit se szűkült be.Utolsó tank volt,kellett a sebzés küldihez,ha megvárom hogy teljesen rászűkül a csapat már kiszedte volna,szal vesztenivalóm nem volt,az rng velem volt.
  • Simulacrum
    A team killt én sem támogatom, de szünetet annál inkább. Június eleje óta összesen 2 csatát mentem, igaz az mindkettő nagyon jó volt, de sokat segít a játék szüneteltetése. Érdekes módon, itt az ősz, de még én sem érzek semmi késztetést visszatérni. Nem hiányzik kicsit sem, régen ezt nehezen tudtam volna elképzelni.
  • Lunki88
    Nagyon rendes tőled hogy team kill-re biztatsz másokat. :D Azért ezt nem kéne szerintem.
  • András77
    Nekem ne mondja senki, hogy nincs valami intézményesített RNG eltérítés. Így a grind legvégére behúztam az FV207-el egy olyan csatát, hogy csak lestem. Ugye az SPG 9-t próbáltam megcsinálni vele és úgy kb 40 másodperce ment a csata, éppen a helyemre értem és beszűkülés nélkül rálőttem a comet-re és kiszedtem 828 hp-ről futás közben, de sajnos nem ment 30-al, ami a küldetés lett volna. Na, gondoltam ez most jó RNG-s csata lesz és bár csak 6/16 a találati arány, de sokat lőttem futó scoutokra a küldetés miatt meg egy rángatózó is6-ra a térkép másik sarkában iszonyat távolságra. A fontos lövéseket középre viszont mind beadta az RNG. Ez így túl sok, hogy pusztán a véletlen műve legyen. Ismerem ezt az artyt elég jól és ilyent még soha nem csinált rengeteg csata alatt sem. Ez van, erről ennyit, persze, tudom, ez csak összeesküvés elmélet és az RNG miatt. Persze, a hülye meg én vagyok. Ilyen RNG nincs. Kész. Használtam már RNG-t többször, de ez nem RNG.

Ezzel az artyval csatánként max 1 ilyen szerencsés lövésem volt, most meg 6. Mindegy is, aki a WG meséjében hisz, az úgysem fogja ezt soha megérteni, hogy ez így nem tiszta RNG, ez napnál világosabb. Egyszerűen a csatát eldönti előre és kész, legalábbis azt eldönti, hogy sokat segít, csak kicsit, nem segít vagy a éppen a másik irányban, betesz és mennyire.

Természetesen ha az spg-15-höz jutok, akkor megint várhatok 250 csatát egy hasonlóra...

• bornofakone
    Tudom későn, de én csak most kezdtem komolyabban belevetni magam e5 tanulmányozásába, mennyire is lett op és...nagyon :D
    Komolyan egy álom a tank.
    Első 2 csatám vele arty mentes volt és 6k+ dmg-t szedtem össze. Igaz mind2 csata vesztes volt de elsőben meglett t55a HT15 (pont kellene is a küldi...de nem nyertem meg a csatát...). 4 JPZ is volt a csatában, mind a 4 legalább 1x pattant rólam :DD
    Második csatám is arty nélkül zajlott és ott is 6k+-t sikerült összeszednem. Mint az első csatában, a másodikban is 1v4 miatt hullottam el.
    Viszont az azt követő csatákban igencsak megjelentek az artyk (3-4 t10-s batár) és az egyetlen igazi ellenfél most az e5-nek az arty, ahogy tapasztalom. Ha nincs arty csak számbeli fölénnyel bírnak el az átlag játékosok velem (még keresik hol lehet átlőni, pocak helyett még mindig a kupolát részesítik előnyben szerencsére). Nagyon fasza kis heavy lett ez. BIA meglesz rá...atom lesz :D
  • FosTalicskaa
    Ha ideges vagy, lőjj ki néhány artit a meccs elején a csapatodból. Az nekem mindig feldobta a kedvem egy kicsit, amikor ők rage-ltek nekem. Amikor már ez sem segít és ilyeneket érzel néha már meccs előtt is, akkor meg érdemes pihentetni a játékot egy időre.

Nekem is így kezdődött. Aztán a szünetek egyre hosszabbak lettek, hetek hónapok és utána már nem is hiányzott, de olyan szinten, hogy ha eszembejut, már nem a boldog nosztalgia jön elő, hanem az hogy soha többet ez a mocsok kliens nem fog feltelepülni a gépre... szóval a wg engem sikeresen kikezelt a wot függőségből az utóbbi évek átgondolatlan pay to win rng-jével és fejlesztéseivel, meg az unbalanced tankjaival... Egyébként hálás vagyok nekik ezért, magamtól nem sikerült volna leszokni.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.07. 10:02:52
  • Angelus1991ster
    WG hajnalán. Egész kis remek stratégiai játék. Egy mozi kamera mód nem lenne rossz. WoWp-ban egy hasonlót csináltak. Pásztázna összevissza.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.07. 02:01:19
  • Angelus1991ster
    -according to some sources the 10.0 test server is coming this week! (- jah vasárnap.)
  • yossarianHUN
    A fejlécben lévő képfeltöltő a képkezelő.hu. Oda feltöltöd a képed, majd a kapott linket beilleszted ide, mint URL-t.
    Lásd: #362706
  • Angelus1991ster
    Használom is. Csak így elsőnek a képfeltöltéssel linket kaptam. Azt hittem, hogy csak simán belinkelhető.
  • yossarianHUN
    Akkor használd a fejlécben lévő képfeltöltőt.
  • Angelus1991ster
    képfeltöltés.hu-ra gondolok. Linkelni és leírni se engedi, ha ékezet nélkül írom.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.07. 01:19:52
  • yossarianHUN
    Ha a képkezelőre gondolsz, az linkelhető.
  • Angelus1991ster
    Nemtudom:D inkább lettem volna éjszakás.

Fair MM seggaming módra ( klántársam küldte )

( képfeltöltés.hu miért nem linkelhető be sima url-ként? )
  • yossarianHUN
    Minek indítod el a csatát?
  • Angelus1991ster
    Persze, de amikor már a csata elején tudod , hogy a csapat felére nem lehet számítani.
    Bezzeg jóskapista a semmitevésért is többet kap , mint a vesztes top1 -3 helyettje vagy helyezettjei.
  • yossarianHUN
    Azt nem értem, miért erőszakolod magad, ha csak idegeskedsz a játék miatt. Magadnak keresed az idegbajt.