A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #361778 Már nekem is elegem volt belőle, nem is mentem rá "aktívan", csak mivel szeretek tier X-es medekkel játszani, a WZ küldetéshez főleg azokkal nyomtam. Eleve tier X-be mostanában majdnem mindig van 3 arti (érdekes, 4 nagyon ritkán), így itt lehet rá esély. Gondoltam az orosz medek jó lehetnek erre (batnak csak 5-ös tára van, ezért biztos lelopnák). MOst mikor láttam, hogy az artikat az ellen medjei otthagyták és elindultak a bázisunkra, azonnal csőlátás és nem érdekelt onnantól a csata - de most sikerült, csak egy t30 őrizte őket. Azért a küldetések eléggé kedveznek az artiknak, amíg szoptam a T55 med küldivel, csak a napi duplákkal (2-3 artit húzok) meglett mind a 45 arti küldi kitüntetéssel. Az obj 260-nak megfelelő arti küldit sem egyszer csináltam már meg, legutóbb egy pár napja is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez csak azért lehet érdekes, mert bizonyíték arra, hogy még tier IX-ben is összejöhet (mondjuk ezt az artit mondják a játék egyik legjobb artijának overall).
#360771 Azért még gyorsan megnyerték a ligát így búcsúzásképpen.