A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #361775 Nekem a múltkori után elegem lett ebből a küldetésből, meg az IM-ből is úgy általában. Hogy SP arannyal pattanok a francia 6 artyról, utána meg a retardált agyú saját arty kiszedi előlem kb 0,5 másodperccel, hiába kértem a csapatot, hogy hagyják meg nekem ezt a fraget. Szerintem az egész tankon lehet kb 1m2 felület, ami képes pattintani egy SP aranyat, az RNG oda vitte a lövést. Nekem ez már sok, menjenek a p.csába ezzel a küldetéssel.
Inkább csak csinálgatom a küldetéseket, ha éppen valamelyik összejön, akkor öröm. Most pl az spg-5 az említett francia 6 artyval. Volt pár elfekvő emberem a korábbi mindenféle küldetésekből, beleraktam őket és bár még nem 100%, de máris megcsináltam vele a sebezd le saját hp-d 8x küldetést. Mondom, az arty rng úgy néz ki, hogy vagy eltalál vagy nem. Valami egészen minimálisat segít csak a becélzás és a jobb legénység. Jó arty, td módban is, most is úgy kaptam ki oldalról vele egy 970 hp-s OI-t, de azért hogy SP aranyat pattintson, az nagyon durva.