banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mittomén1
    igaz ez valóban nagy bölcsesség.de ez ide nem érvényes annyira mivel ez egy csapatjáték itt nem rajtam múlik. egy fps-ben simán meg lehet azt csinálni hogy egyenként levadászom őket akár 1v5ben is.teljesen egyenlő emberek azonos vagy saját maga által választott hasonló felszerelésben. a wotban ilyen nincs.van olyan amiből semmit nem tudok kihozni mert az rng nem adja be.vagy 3an tartjuk az oldalt 8 ellen.vagy a pantheremmel imádtam mikor jön szembe az st-i vagy egy e75 14-2-es állásnál.ezek azok az igazi 50-100tp-s csaták.aranyat nem lövök rá.majdnem 3ezer kreditért nekem nem ver senkibe kemény 120-150 sebzést az tuti.sajnos ilyenekből nem egy van.ez egy csapat játék ami gyakran 1v15 legyőzhetetlen ellenfelek ellen.50% tehetség és 50% rng.