418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Igazad van. Az agyvérzés fog elvinni. Mi a franc van megint a játékkal? Pár hete még jobb volt. Most meg valami vörös tenger cunami van és összevissza eső fps-ek.
  • yossarianHUN
    Elkezdhetnéd már szedni azt a gyógyszert.
  • Angelus1991ster
    Remélem az összes wg-s az utcán fog megrohadni. Annak a dagadéknak amelyik hazudott a natgeo-s dokumentufilmben, meg kivágatnám a nyelvét. Strorm-t meg ........valamelyik Crossed szám ihlette büntetés kapna.
  • Lunki88
    Ilyenkor sajnálom hogy még csak az LT-5-nél járok...
  • lexlutor
    88 L/56 in WoT won't be buffed in penetration because it would mean all the vehicles with this gun would have to be rebalanced; - uristen, micsoda egy munka lenne pen buff utan hozzam sem nyulni ezekhez a gepekhez :)
  • Rammsch31n
    Fú vazze de fáj a szemem, mikor fel-alá forgatja kva kamerát... egyébként nem rossz...
  • ROMOTO
    Ha valakit érdekel a Párizs pálya, akkor kicsit részletesebben van róla egy kis videó, elég jónak ígérkezik, tele van széles utcákkal amikben egy rakás barikád van, jó sok zöld terület, meg egy fura aluljáró ami valszeg a tüzér-légi támogatás fedezet miatt lett berakva, sajnos csak spéci játékmódhoz adják, pedig randomra sem lenne rossz.
  • Rammsch31n
    Nem para, csak szemet szúrt, mondjuk nem csoda, annyit pofáznak ezek félre, hogy az nem igaz! :)
  • ROMOTO
    Heh ezek a vothungaryn jól el vannak, van egy friss infó "Kérdezz-Felelek Igromir-rel, 2015. Október 2." az igromir (játékvilág) egy oroszoknál évente megrendezésre kerülő játék expo, nem egy személy basszus, még jó hogy ott volt egy wg stand és mondtak pár dolgot a színpadon
  • yossarianHUN
    Bazeg, tényleg. Fail. Csak már annyit beszélnek a svédekről, hogy automatikusan rááll a szemem. Kösz a korrekciót:)
  • Rammsch31n
    A Swiss az Svájc, a svéd az Swedish... :D
  • lexlutor
    azert kezdenek a prioritasok csokkeni.. ehhe.

- Bonus XP for tanking is in development with medium priority
  • Angelus1991ster
    -Legénységet hagyják úgy , ahogy van jó az. Inkább új skilleket csináljanak és a horribilis legénységi xp gyűjtést valahogy oldjanák meg, mert eon-ok telnek el, mire a 6. skill megvan.

-Ugye most fog 2 magyar harckocsi megjellenni, talán karácsonykor ( ha nem buziskodnak, ahogy szokták , szép kis 10e ft-os csomagokkal T-34-85M és grószTraktor esete.). Ezt a két típust már tavaly ősz végén prémiumnak szánták. Ha mindegyik prémium tank lenne, akkor eleve nem a Turán III Prototípus, hanem a 43.M Turán III kerül be. Toldi III is kötényezve lenne.

Viszont a magyar ágrész további 10-11 típust is hozzátud adni a német ághoz. De több magyar harckocsi egyenlőre nem kerül be a játékba. Jó ha svéd ág után kezdenek el dolgozni rajta.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ami viccces is, mivel a Toldi III-al a Toldi I és IIa és a Toldi Marder , és még a Nimródé is (kerekek, lánc pl.)modellezése is könnyebben megvan , Turán III Prot.-al a Zrínyi, Turán és 43.M Turán III modellje is kész van, előbbi 50 utóbbi 90%-ban.

De viszont, ha prémium kell nekik.
    Akkor:
    - tier 2-őn lenne: 2-3 ajándék jelölt Straussler V-3 és V-4 (30 fokos lövegsüllyedés) és 40M Nimród ( Cruiser IV-et tegyétek le t2-be (OP) )
    - t3-on lenne egy t3-as Toldi Marder td prémium mint anno a franciáknál a FCM Pak36,
    - t4-en a Zrínyi td ( most is jön egy t4-es prém a játékba - T-28E)- meg úgyse volt még t4-es prémium td a játékban
    - T7-be pedig úgyis váltónak jönne a Panther/M10 helyére a 44.M Tas - 700 le-s motorral, top 29/44.M 80 mm-s ágyúval ( asszem Tog II ágyúnál csöppet jobb )
    További 5-6 db prémium tankot jelentene a magyar ágrész.
    Ami kiesne a Toldi I, Toldi IIa, Turán, Tas prototype.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.06. 20:40:33
  • yossarianHUN
    - Hungarian and Swiss tanks will only appear as German premiums

Jó, hogy az elmúlt három hétben kétszer erősítették meg, hogy lesz svéd ág. Komolyan már.

- Developers are planning to completely overhaul the equipment system just like crew skills

Csak nem AW-s mintára?

- The amount of artillery in battles did drop but now it seems to start increasing, current artillery affects gameplay negatively (due to randomness, oneshots, the fact the players can't fire back)

Jé, déjá vu.
  • yossarianHUN
    Igen, de jó is volt, mikor idejöttél, bedobtál valami flémet, aztán oldalakon keresztül ment az anyázás. Azok voltak a szép idők.
  • FosTalicskaa
    És nem hiányzik a régi balhé, amikor az ilyen kis kreténeket lehetett oltani? Ha wotoznék, nekem biztos hiányozna. A szerencsétlen kb tálcán kínálta most is az orcáját. :D Na mindegy, ilyen ez a boldog békés élet.... :)
  • xotyi
    T34 véleménye a csatáról - " F**ng useless lights"

Meg az én jó édes anyukámat,hogy nem tudtam többet sebezni ezzel a csodával, így is az összes lőszert felhasználtam -.-'
  • Sunsetjoy
    Van Office Word programod? Mert ha abba bemásolod, az is leellenőrzi neked, nem kell az admin felületre hagyatkozni. De ha mondjuk Firefoxban felrakod a helyesírás-ellenőrző plugint, az is megmondja. Meg biztos van más megoldás is.
    A helyesírást ne hanyagold el, az a troll és a grammarnazi kedvenc eledele :D
  • Master91
    "Mondjuk anno azt hittem a WoT is ilyen lesz, becsülni kell hova lőssz. Ehelyett tű pontosságú lövések vannak. "

Tű pontosságú lövés WoT-ban? Wat?
    Mikor a Conqueroromal mikor játszok és megnő a gravitáció és az egész csata alatt végig a földet lövöm, tényleg tűpontos.

War thunderbe az arcade csata tankossal, na ott van ez hogy tű pontos.
  • Angelus1991ster
    Ja hát a góld ammo segített lezülleszteni ezt a jó játékot.
    Már akkor nem tartottam jó ötletnek. Ingyenessé válása után csak sokkal később kezdtem el használni. Pár tanknál van értelme, amiknek ócskafos alap átütésük van és a hozzá tartozó góld ammó épphogy eléri az azon a szinten lévő alapátütés átlagát, és talán még a prémum tankoknál, amelyiknek nincs tierlimitje.
  • Angelus1991ster
    Rakat nép van benne. Magyar is :) 4Flash az a csapat aminek adtam volna egy rakat támogatási pénzt ( bár elfogult vagyok mert segítettek a V-4 papírmakettben, textúrát adtak stb. ) és akkor több kampány és lehetőség lett volna benne. Így is van benne. PC játékba több értelme van fektetni, mint Álom.NEt-ba és kis"vuk"-ba és a raklapnyi romantikus "vígjátékainkba".

• liberty2
    Érdekes a story, lehet megérdemel majd egy bemutatót. Köszi!
  • xotyi
    Az azért elég gáz amikor látsz olyan játékosokat mint Criconflexes abszolút enerváltan játszani,mert már annyira elege van abból hogy semmi nem változik a játékban, nem hallgatnak a fejlesztők a játékosállományra, az arty még mindig balanszolatlan, érdemi fejlesztéseket nem végeznek, egyre értelmetlenebb prémtankokat hoznak be amik alig-alig állják meg a helyüket, azokat is 15 ojrós csomagba mert exclusive, egyes pályák használhatatlanok bizonyos classokkal (leginkább az artyk miatt), előre megjósolható csaták, és ezen az sem segít ha letiltják az xvm-et, attól még a probléma ott marad, páncél szinte teljes mértékben értéktelen mert a credites prem ammó ott hugyoz át ahol nem akar, ennek következtében "megjelentek" a med hordák, amiből hál istennek van táras is amiből megint csak lehet szórni a goldammót:DD

Ez egy piszok jó játék lehetne, de annyi pici sebből vérzik,hogy kezd kellemetlen lenni :(
    AW meg pont a "modern tankos" téma miatt nem tetszik :)
  • Angelus1991ster
    Timelines: Assault on America nevű magyar RTS-ről.
    Régi nevén Sword of Justice. Kurvaolcsó RTS, és szerintem megéri.
    http://store.steampowered.com/app/234060/
    Megérdemli a 3 fős csapat:)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.06. 16:58:24
  • liberty2
    Bármilyen PC-s játék amit be tudok szerezni, ki tudok próbálni és tudok róla írni valamit. Én az FTL-re gondoltam, de az érdekelne, hogy ti, olvasók miről olvasnátok. Összehasonlításról, véleményről, gameplay videókat néznétek, stb. Kis véleménykutatást tartok.
  • joe662
    Én már a javulás útjára léptem ma eladtam 2 arty-t is,és nem vettem helyette újakat
    T10 Td lesz helyettük
  • madmanic
    Megtanultuk a leckét, ha jön egy artista csicska, ignoráljuk..
  • Angelus1991ster
    Szeretném megkérdezni. Akik csak artyzni szeretnek (és kizárólag azzal játszanak ), azok a mellbimbójukra viaszt öntenek minden csata után? Majd kiadós artyzás után fojtogatós recskázásba torkollik a sátáni szertartásuk?

Liberty nem rád gondolok. Hanem a vérvörösökre, Mr. Klikerekre.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.06. 16:45:26
  • FosTalicskaa
    Mennyire leült ez a fórum, vagy csak a játékból ábrándult már ki mindenki? Régebben ennyi artis okosságra már született volna 6 oldalnyi habzószájú rage, most meg mindenki rezignáltan tudomásulveszi a dolgot, legyint rá és már tovább is lépett gondolatban... ejj uncsi itt az élet.
  • yossarianHUN
    De az is PC játék/MMO kategória, vagy úgy akármi?:)
  • liberty2
    yossarianHUN: Köszönöm, sajnos angolul jobban írok mint magyarul és a helyesírásellenőrző még hiányzik az admin felületen.
    A második cikkhez kérek tippet, miről olvasnátok
  • madmanic
    dont feed the troll pls...

Ez a nyomorék is csak flamelni jött... Ahogy a játékban is azt élvezi, ha elküldik a halál fasz@ra, itt a fórumban is ahol mindenki utálja a takony fajtáját, azért adja elő a dejóartizni számot, hátha valaki végre elküldi a pics@ba.

Ezeket az agyatlan tetveket ez élteti.
  • yossarianHUN
    Semmit, én is GW Panther-oztam egy ideig az IM-ek miatt, csak hamar meguntam, hogy a képességeim helyett a szerencsére vagyok utalva, és eladtam a rákba. Azokra vonatkozott az írásom, akik mint Liberty, saját bevallásuk szerint perverz örömet lelnek az artyzásban.
  • liberty2
    Hogy egy pedofil állat vagy Rammsch31n
    xotyi: Nice Job
  • yossarianHUN
    Remélem nem veszed bántásnak, de nagyon sok helyesírási hibát találtam benne, már csak felületes olvasás közben is. Rögtön a bevezetőben két vessző, egy fura szórend, aztán olyanok, mint "át vett", "befojásol", "kívűl", "ugyan olyan". Egyébként első cikknek jó, jól összefoglaltad a játék lényegét, de ne félj a hosszabb, többlépcsős mondatoktól, mert egy idő után furcsán hatnak az egymásra halmozódó, egyszerű tőmondatok. Mi lenne a következő cikk témája?
  • xotyi
    Hm... múltkori mm és csapatfelhozatal után (zsinorban 6 vereség ,mer mér ne) ahol meglepően sokszor volt arty a top tier, berágtam és ha már úgyis mindegy mit csinálok akkor legalább ne én legyek a oneshot rossz végén, ez lett az eredménye

Tehát akkor aznap kellett volna kitöltenem egy 6-os lottó szelvényt?:D
  • Rammsch31n
    Én csak azért artyzok, hogy meglegyen végre valahára a T55A... Akkor most ez mit árul el rólam? :D
  • yossarianHUN
    Játszottam már artyval, és még mindig nem érted, hogy pont az a problémám az artyval amit leírsz, hogy baromira random. Ergo tök mindegy hogy, hová, mikor, hogyan mozogsz, ha a random úgy gondolja, triplaszaltó közben is be fog verni az a retek, és lefelez, esetleg kicsap full HP-ról. Máskor meg nem talál egy egymás után háromszor, de az nem tűnik fel, mert szerintem az lenne a normális, hogy közelharc közben, mikor egyszerre három heavyvel birkózol izzadó homlokkal, nem jön egy isteni légycsapó, ami odaken az aszfaltra.

Az artystákról meg csak annyit, hogy mint ahogy te is bizonyítod, annak örülnek a legjobban, ha a nagy luckrandom beadja nekik az 1000+ sebzést, ezzel gyakorlatilag kivonva egy ellenséges tankot a forgalomból. Más szóval az okoz nektek már-már szexuális örömöt, amiért ti nem tettetek semmit, csak a szerencsén múlott, de ezzel sikeresen elcsesztétek valaki játékát, aki épp a képességeit latba vetve próbál boldogulni a frontvonalban. Mindezt persze úgy, hogy nektek közben a legkisebb félnivalótok sincs, mivel a szerencsétlen még csak vissza se tud ütni a ti bokorban kuporgó makkmobilotokra. Hát hadd ne mondjam, milyen embertípusra jellemző ez, de elég sokat elárul az artysták szellemiségéről.
  • liberty2
    Hungarian Gaming Network World of Tanks cikke. Kérlek első cikkem lássátok el kritikával. Nem fikázással, abból van az interneten elegendő. A következő cikkemre tippet meg itt írjatok már 1-et, kettőt lécci
  • Angelus1991ster
    Vagy mint a Battlefield 1942-ben, ahol megkellett becsülni hova lősz egy messzi-messzi harckocsira:D

Mondjuk anno azt hittem a WoT is ilyen lesz, becsülni kell hova lőssz. Ehelyett tű pontosságú lövések vannak.