World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.07. 23:53:58
Mit kell csinálni az LT7-es küldinél? 3-as fázis.
Szerintem megcsináltam. Ott a 3 arty, spotsebzéssel, de nem adta meg. MIÉRT???????? Mi a sz.rt kell csinálni??? 3 napja szívok vele........
Renton...te hogy csináltad meg??

Éljen a hétvége!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

12500 damage összesen.
Szívesen, de próbáld meg átírni a dolgokat ,hidd el jobb lesz .
Én a teszt szerón is ezzel megyek ,nagyon jól jön hiszen arra még nincsenek modok 😄
Elvileg lehet törölni a .json file-ból a dolgokat ,talán a forumon többet olvashatsz a beállításokról de marha sokáig fog tartani ,46 oldal <#hehe>#hehe>
Úgy kéne kinéznie mint ahogy a képen van.
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.03.07. 22:36:38
Nagyon sokat számít a nagyon jó fps és ping.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Néztem régebben meg mostanában is videókat menőbb emberektől, nem értem mit csinálnak. Mennek, céloznak aztán csak addig várnak míg félig beszűkül és nagyrészt eltalálják az ellent. Meg bekapcsolja az autoaim-et, átbukik a dombon és még fölfele mutat a cső mégis kikapja. Nekem a kliens oldali célkereszt meg a valós néha 2 sec eltéréssel operál. Az egyértelmű megrekedtem ezen a szinten mint játékos de ezeknek miért működik ez?
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy az egész játékkal ez a legnagyobb bajom hogy nem lehet az armort használni pár kivételtől eltekintve. Néhány gép meg néhány helyzet van amikor tudod nem ütnek át de minden más alkalommal hiba vagy a heavy tankodba lutri az egész.
Egyébként az kell vele csinálni, hogy dugni,takarni az lfp-t ahogy lehet és menni felfogni a sebzéseket, közelről meg nagyjából van esélyed belőni a weaspotokat.
Lehetőleg ne lássanak az oldaladra rá vagy csak sidescrape pozícióban.
Amikor nem célzol mozgatni a tornyod ide oda, hogy nehéz legyen belőni a kupolát.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.07. 18:49:28
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
madmanic: szerintem a stug iv sem éri meg a grindet ha ebből indulunk ki.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.03.07. 17:33:08
Ótvar szar.... Legalább a küldetésekért kapott zseton megvan..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Asszem be kell jelentkezned ,hogy le tudd tölteni.
ITT pedig az én configom amiben benne van a lepattanó is ,csak bemásolod és felül írod a filet + a Config_File_Chooser.xml -ben is átirod erre (HitlogExpD.json)<#worship>#worship>
Kép:

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.03.07. 16:35:41
2-3 éve is ilyesmi kaliberü hozzászólásokat olvastam tőled 😄
(nem játszottam egy ideig, és azt hallottam hogy gyengítettek az is7 páncélján, azért gondoltam megkérdem hogy a mausén is gyengíttek e 😄 )
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Igaz, az enyémben csak sebzés történt, de akkor is néztem elég nagyot. Első lövésem, szóval elég csak addig tekerni, míg a híd felé kezdek nézni, aztán meglátom a városiakat. Nincs ilyen free camera modom, de szabad nézetben is látszik a dolog. Tuti az ilyen lövés.
Lepattanó, majd sebzés egy másik tankon.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.03.07. 14:25:26
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.03.07. 14:24:37
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.07. 14:20:04
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.07. 14:17:22