A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #361723 azért ilyen messziről miközben 65-el tép el elöttem keresztbe ezt már túlzásnak érzem.le is uninstalláltam a "csába" a játékot egy időre jobb ez így.tier 9-10es közepeseknek egyébként nagyon gyakran beadja.hihetetlen milyen erősek.bezzeg én most végeztem a tier 7es panther nevű borzalommal azt megerőszakolta még minden tier 5-ös tankot vezető gyerek is.kicsit átesnek a ló túloldalára.nekem táras nehéz tankom van érdekes módon annak esélytelen. 10méterről is mellélőttem 50b-vel az rhm-nek.teljes gázzal kellett beleszállnom hogy elföldeljék mert nekem közelről se adta be.azért mondom a következő csatába meg a ferdivel kapom az áldást a pofámba ilyen módon ez kiveri nálam a biztosítékot.főelg mivel látom hogy pár tierrel lejjebb milyen harmatgyengék a közepes tankok.tier10ben egy cseppet op mind.