World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha fogsz egy olyan helyet ahol csak ferdén kirakhatod a frontod és van elég ellenség veled szembe, nem olyan nehéz az.
Persze 10k pattanóhoz azért össze kell jönni mindennek, de jelen állapotában szerintem egyszerűbb a vkb-vel lepattanót farmolni mint bármi mással.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Érdemes megnézni és jót derülni a két hősön.
replay

A 9.7 teszt szerver mikor jön?
Grat amugy.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.06. 21:25:44
Inkább úgy mondaám, hogy addig nem zavarnak a többiek amig még te is kezdő leszel ott is. A playerbase ugyanaz lesz, mivel ugyanolyan komplexitású a játék. Sztem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.06. 21:22:13
Otthagytam megdögleni, mert közben már visszaért az ellenfél med falkája, esélytelen lett volna a cap-et befejezni.
Tényleg hogy az van, ezek akkor foglalnak, amikor tutira nem kéne, mert simán kilőhető lenne az ellenfél és ostoba idióta módon vagy nem is foglalnak vagy kiugrálnak a foglalókörből vagy lövöldöznek a foglalókörben hogy felspotolják őket, de valamit tutira csinálnak egy olyan helyzetben, amikor viszont fontos lenne, mert erősen az ellenfélnek áll a zászló.
A cap ráadásul nem is egy bonyolult dolog, ha a játék többi összetevőjéhez nézem és mégsem értik ezek, katasztrófa, tényleg. Az AW is addig lesz játszható játék, amíg ezek az agyhiányosak el nem lepik.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
egyébként ilyen xp,credit növelő boosterek-ek dob.
Mondjuk van olyan is, hogy ahol elméletileg dobhat egy frissen behozott prémium tankot meg egyéb jutalmakat, de ez már igen borsos aranyba kerül.
Minap olvastam fórumon, hogy egy emberke beinvesztált 60K arany sast ebbe a tokenbe, hogy megkapja a Pershinget aztán nem jött be neki.
Írták is neki, hogy ennyi aranyból a teljes amerikai fejlesztési fát kitudta volna fejleszteni....
Az ST-I-t nem lőtték közel 600 csata alatt toronyfronton keresztül.
angelus1991ster.blogspot.hu
Sose lesz ez leváltva😄 biztos kevesen játszanak azon a szerveren.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.06. 19:26:13
angelus1991ster.blogspot.hu
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nagyobb,könnyebben belőhető torony front, hatalmas kupola ami a szintjén autopen lesz minden ágyúnak és sokkal-sokkal gyengébb lfp.
kb 230-240-es effektív páncéllal, most a VKB-nek van 311 effektív lfp és ufp páncélja ha szembe áll nulla döntöttség mellett.
Meg hát ha most nem vagy még arti mágnes, az mauschen az lesz.
Lehet a wg is követi gazsiék példáját és napi bónusz tokenek lesznek 2x helyett?<#mf1>#mf1>
Komolyra fordítva a szót, nem lenne rossz, ha egy ilyet megjátszanának EU-n is..
Nevetséges.
Gondolkodom a maus ágon, jó lenne játszani a bélával is, de a semmiből kifejleszteni túl hosszú idő, szerintem én már nem fogok vele játszani, hanem a "kis egérrel", talán az is hasonlóan jó lesz erre a célra.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...