418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    remélem soha nem lesz nagyobb örömöd az életben
  • FosTalicskaa
    Ja, de két fogaskerékkel jobb és bal oldalon, ami úgy működik, hogy fölé viszed az egeret és tekerő mozdulatokkal kell beállítod a vertikálisan és horizontálisan az ágyúcsövet...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.06. 15:19:54
  • Angelus1991ster
    Kapjanak sima TD nézetet :D
  • ilsalon
    Lehet nem is értik mit jelent.

Még a closed bétában nyomtuk, folyton írták nekem, hogy noob. Az meg mi a fene? Mondjuk sejtettem, hogy nem dicsérni akartak. Azután meg ahogy a játéktudás is gyarapodott a különböző beszólások területén is sokat fejlődtem.

Ez szinte egy fejlődési lánc. Én ezt használnám XVM helyett.

Fekete - F*ckin idiot sh*t player, go play barbie f*ck sh*t.
    Piros - Retard kid, go sleep!
    Narancs - Noob, wtf?
    Sárga - Fu asshole, learn to play!
    Zöld - f*ckin lucker
    Világoskék - gg
    Sötétkék - well played, I will invite you.
    Lila - O, Kurwa

• Angelus1991ster
    Köszi , megfogadom a tanácsod. De az baj , higy T55A med gyújtósra van téve, ha az nem aktív , akkor tuti kétszer gyullad valami.
  • MuldR
    Én folyamatossan anyázom a skycancereket mégsem kaptam soha még csak chatbant se. :)
    Szerintem skiycancerek már nem reportolnak miatta, mert megszokták.
  • ilsalon
    Még csak egy csatám van vele, csak a tornyot fejlesztettem freeből. Ki kell ismernem.

Igazából csak annyi volt a baj, hogy nagy arcúságban szenvedtem és gondoltam csak nem lőnek át szemből a hetes vasak. Hát de. :-)
  • András77
    Nem véletlen, lőszerrekesz és vezető szokott sérülni. Az elejét alul bármi belövi, megy vele a vezető is gyakran. Tornyozni sem lehet vele könnyen, mert nincs gun dep, tehát speciális helyeket kell keresni. Nekem van skill a töltőn és lekopogom, de egyetlen egyszer sem robbantam eddig a wz11114-el. A jobb oldalára kell figyelni. Az elejét srégen kirakva csak láncot tudnak lőni stb. A szokásos dolgok.

Viszont minden probléma mellett ott a 490-es alfás nagyágyú, ami tényleg durva. Egy brit papír td-be ma lőttem 795-t HE-vel meg ment vele modul és legény is és hát kicsit kiakadt rajta.

Meg viszonylag agilis, E4-t körbeautóztam vele, csak lesett. Pedig a láncot és a nagy motort csak a 113 után fejlesztem ki, mert meg akarom venni még az akcióban a 10-es tankot, de már közepes motorral és alap lánccal is mobilis ez a tank.

Mivel nagy az alfa, a tornyosok ellen nagyon jól használható az HE. 200 hp körülit belemar egy t32 tornyába meg a járulékos modul és legénység sebzés.

Arra kell figyelni a toronyharcnál, hogy fentről lefele belövik, mert a teteje nem pattant, tehát nem szabad hátrálni ilyen helyzetben, ellenkezőleg, előre menni, annyira, hogy csak lepattanót tudjon lőni az ellen.

Az a lényeg, hogy ki kell játszani a nagy alfás ágyút. Lehetőleg minél közelebbről, mert olyan is7 érzés, félre tud menni a lövés.
  • ilsalon
    Nem kell válaszolni az anyázós, riportolós, fröcsögős chatre. Úgysem jön össze annyi feljelentés, mert még arra is lusták, hogy valóban feljelentsen, vagy azt sem tudják hogyan kell. Én a köszönésen kívül nemigen írok a chatbe, sosem volt banom, vagy nem vettem észre.

Amúgy meg felbátorodva vettem meg a WZ-t, mert jót írtál róla. A pofon természetesen meg is jött az első csatában. Egy Comet sima lőszerrel hétből hatszor átlőtt szemből. Néztem, mint hal a szatyorban. Remélem ez csak véletlen volt.
  • András77
    Artic pályán jártam így, épp olvastam netet és kb 40-50 másodperc késéssel kezdtem a csatát. Balra elment tőlünk a horda, jobbra csak 2 tank és már 3 ellenség spotolva a szokásos rush miatt.

wz11114 a gép, hát azt döntöttem, hogy a bázison maradok és megakasztom az ellen medjeinek rush támadását jobbról. Elég durva csata volt, 2 med megkerülte a hegyet, szóval előről-hátulról és összesen 6 ellenfél támadott. Az artyk kivételesen jól dolgoztak, de a csapatomból kettő hirtelen halált halt retardált végig ugatott, hogy bázis kemper vagyok és jelenteni fognak. Azonnal riportoltam őket, ahogyan mindig teszem, ha valaki riportolással fenyeget.

Sikerült a támadást elhárítani egy ellenfél sta elmenekült a bázisukhoz. Utána mentem és kiszedtem, erre ő is riportolással fenyegetett, mert hogy én bázis kemper vagyok (őt is azonnal riportoltam).

Ilyen hasonló eset rengeteg volt már. Van, hogy az a helyes döntés, hogy ottmaradni a bázison, de ezek az egységsugarúak a játék alapjait sem értik, nem hogy taktikai lépéseket.

Ja igen, még egy jó tanács. Megírtam az STA-nak, hogy elküldöm a replay-t a wg-nek, mert ő visszaélt a játékbeli riportolási lehetőséggel és indokolatlanul használja. Top xp és sebző voltam egyébként, ezt is megemlítettem neki. Erre a h.lyegyerek összesz.rta magát és írta, hogy nem is riportolt, csak mondta, mert ideges volt stb...

Pedig ha tudná, hogy nem fogom elküldeni, mert a WG sz.rna rá, pedig ebben az esetben igazam lenne, visszaélt a gyerek a riportolási rendszerrel, ha tényleg riportolt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.06. 13:20:41
  • madmanic
  • ilovearty
    Erről a faszkalapról pattantam 3x 310-es átütéssel. Vajon miért....?? Ja igen, ő 3 x beütött és kilőtt... fv td vs t110e4

• liberty2
    Kempelni sose értelmetlen. Egyszerűen taktikailag az a számodra jobb hely. Ez nem Quake3 vagy Counter-Strike. Sokkal inkább egy Rainbow Six vagy valami komolyabb. Ha valaki bevállalja amit bevállal akkor abban a tudatban kell tegye, hogy ha megmurdál akkor az a csapatának is könnyen a végét jelenti. Én minden tankkal így játszok. Nem űber profi a statom, messze nem. De azért elég gyakran meg tudom fordítani a játékot annak ellenére, hogy körben engem nooboznak le amiért nem oda megyek ahova ők azt gondolták. Utána meg csak síri csend amikor lehoztam a meccset.
  • kekksz
    Az a baj, hogy van egy csomó olyan map, ahol ha van arty, akkor nehéz tankkal egyszerűen esélyed sincs. Vagy elmész oda ahova menned kell azzal a tudattal, hogy ahogy odaérsz szét leszel lőve a csába pillanatok alatt, vagy keresel egy arty safe helyet és ott campelsz, ami meg értelmetlen...
  • Userx2
    +1 Kb én is így fogom fel, másként nem is nagyon egészséges. Az, hogy hogy mit tesz a 2 legjobb játékos bármiben ülve; legalább olyan fontos, mit tesz a narancs színű top nehéz tank.
    Más:
    Centurion X és Chieftain Mk VI
    Most akkor jön a Csefi vagy mi? Szegény wotinfósok már nem mernek írni semmit, amit ezek hazug népek kiadnak a brit ágról. De azért köszi nekik a képeket
  • liberty2
    Aki nem játszott még arty-val az tényleg nem tudja elképzelni milyen méretű a randomja a BAN óta (BigArtyNerf). Az angol és amerikai arty kb lottóhúzógép. Vagy jackpot vagy semmi. Az orosz és a francia még el-el megyeget, a német meg félótún van a szar és a jó között. Célzol, alaposan rázoomolsz, stb és mellé. Jó esetben állt ott valaki és valaki tök mást sebeztél, de a célt nem találtad el. És tényleg kevés EXP-t kapsz érte, de nem ez a legfájóbb nekem, hanem a credit. Kb 6-ostól felfele már nem lehet pozitívan játszani. 8as felett meg konkrétan lehetetlen. Jó, prem account és egy nagyon jó kör az mindig nullás vagy pozitív, de nekem akinek egyik sincs.... :D
    Akkor tarja az ember idegesítőnek őket, ha épp őt találják el és nullázzák ki. Akkor a célpont ideges és morcos, az arty viszont sokkal boldogabb mint te leszel bármilyen ammorack-nél. Komolyan, mostmár az a legjobb érzés, ha eltalálok valakit vele.
    Angelus: Amit írtál, hogy mit változtassanak az arty-n, elmondom miért nem lenne jó.
    - Lőtáv csökkentés: Bele gondoltál, hogy ezzel a lőtávval sem tudnak az artyk olyan magasra lőni, hogy normálisan el lehessen találni valakit? Ha még csökkented akkor az ív csúcspontja lejjebb kerül, szóval még kisebb, abnormálisan kicsi szalmarakás mögött is meg tudnál bújni ami azért picit se normális.
    - A kameranézet változtatással még egyet tudok érteni, változatos lenne, de abba bele gondoltál, hogy könnyebb lenne úgy céloznunk? Van ilyen mod, kipróbáltam és nagyon faja. Sokkal könnyebb modulra célozni vele és jobban látom, hogy mikor kerül takarásba valaki.
    - Csökkenteni a töltésidőt meg a sebzést? Hát a töltésidő csökkentés után nagyon OP lenne egyik, másik arty, szóval nem ajánlom. A sebzés csökkentés meg irreális lenne. Szerintem, ha arcon csapnak valakit egy 200mm-es lövedékkel az nehogy már életben maradjon utána még. Csak képzeld el a helyzetet. Saját tankod páncélzata, a lövedék becsapódási szöge és a lövedék mérete.
    - A pontosság növeléssel egyet értek, de csak félig menjünk vissza oda ahol volt az arty mert az tényleg pofátlanul pontos volt esetenként. A mozgékonyságuk meg pont jó, azon nem változtatnék.
  • Tono34
    Ennél van egyszerűbb mód is. Küldetéseknél válaszd ki, hogy ölj vagy sebezz meg x artit. Ettől kezdve szinte alig lesz, lehetne akár összeesküvés elmélet, de ez a tapasztalatom.
  • markastor84
    Mi lesz most, ha nem lehet a héten költeni a pénzt 170-es penes tier 8-as premium tankra? :P
  • Pupuci
  • vasasgabri
    Szerintem nem olyan rossz ez a játék! Átlag aluli a statom ami nem érdekel,tudok menni tankászt is meg 0 sebzést is. Nem görcsölök csak játszom. Az a baj sokan magasra tették a lécet és ha 2-vel csökken a wn8 az világ vége.Álltalában szakaszban játszunk sok nevetés mellett még a szívás sem törí meg a kedvünket. Mivel nincs félni valónk ezért bátran merünk játszani.Volt hogy 8% esélyünk volt és mégis nyertünk.Sok lila játékos guggol hátul nehogy megsérüljön a kis tankja,mikor az agyatlan tomátó esetleg áttör egy oldalt akkor rohan és a full hp-val learatja a babért,ha meg veszítünk mindenki hülye csak ő nem. Vannak azért kivételek is akik nem törődnek ha rosszul megy a csata.Játszottunk egy Zwack klán taggal(lány volt)szakaszban és nagyon jól elvoltunk.Volt nagyon rossz kör is de nem érdekelte csak játszott. Mivel ez szerintem csak játék ezért nem kellene olyan komolyan venni.
    Vegyétek kihívásnak ha nagyon szar a csapat,Az eredményeiteket nézve nem gondolnám hogy állandóan szarrá vernének titeket. Jobbnál jobb statotok van és a küldetés tankokat sem más csinálta helyettese!
  • yossarianHUN
    Meglátjuk.
  • Master91
    Akkor többet nem látlak wotba ha az első esetre vársz valóban :D
  • yossarianHUN
    Egyelőre. Majd visszanézek, ha WG-ék összeszedik magukat, vagy ha vérnyomásnövelőt ír fel az orvos.
  • Master91
    ráadásul low tierbe ? :D

yossarianHUN

Neked nem mindegy, úgy se wotozol már vagy mi :D
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.05. 23:32:15
  • Angelus1991ster
    Arty HD modellek miért priotitás?
  • yossarianHUN
    Szívem szakad meg:P
  • Master91
    Tényleg, az meg a másik, iszonyat kevés XP-t kapni artival. Borzasztóan keveset. Tegyük fel hogy van mondjuk 50% cap leütés, 2-3 kill és legyen még mondjuk 3k dmg tier 7-8ba. És kiszúrja a szemed valami 800 xp-vel. Borzasztó.
  • Angelus1991ster
    Vagyis lenne ára annak, hogy a skycancerek eltakarodjanak. Pl. aki bekapcsolja az arty mentes csatákat az kevesebb xp-t és kreditet kap.
  • Angelus1991ster
    Kellene egy olyan, hogy kikapcsolható arty mód, de akkor kevesebb kredit és xp járna azzal.
  • Master91
    hetekig lehet ezen vitatkozni. azt mondom aktívan artizok, és nem olyan hűde geci mint ahogy sokan le írják. persze, nekem is van hihetetlenül nagy sebzés, és engem is ölnek emg artyk egy lövéssel. de hogy napi szinten megyek vagy 5-6 kört 2 különböző 8as artival is, sőt, GW E 100 is volt a garázsba, van róla fogalmam hogy manapság kibaszott random az arty. Szűkülhetek, kalkulálhatok előre hogy kb. hol lesz a mozgó tank, totál felesleges. Nagyobb random mint sokan gondolnák. Hiába tűnik pontosnak XY ágyúja, iszonyat mellé fog menni. 10 lövésből 2-3 teli találat van akkor azt mondom hogy nem rossz. Van persze olyan is, hogy tank alatt csapódik és -600. De van olyan is mikor alatta csapódik ugyan az a lövedék a 6 méter splasshel és csak felvillan, kb. sárgult a lánctalpa.

Random szar. Borzasztóan. 6-700 méterre lévő ÁLLÓ tankokat képtelenség eltalálni. Mikor húztam a tier 5-6 USA artit, Tog2őt megláttam, instant fordultam rá hogy úúúú papír a teteje de iszonyat sok hp. $.$

Fenéket. SOSE találtam el. Sose tudtam egy Tog2-be jó kövéret bele lőni mert nem volt találat. Haver mai napig szívja a vérem ezzel.
  • Angelus1991ster
    Igazad is van. Helyük van a játékban de a mostani szinten felforr a maradék agyvizem.

Kamera nézetet emeljék át a WoWs-ból ( műholdasat meg töröljnék ) ,
    -csökkentsék a lőtávolságukat, a töltésüket, sebzésüket,
    -növeljék a pontoságukat, a mobilitásukat.

Annak a híve vagyok , hogy kerüljön be még a legutolsó indiai harckocsi fejlesztés is, csak ne legyen az deux ex machina.

A faszom, eladom a lelkem a sátáncsászárnak és veszek én is egy M44-et. Az áll legközelebb az elképzeléshez.

( Ja és napi ász margitka62 )
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 22:53:42
  • yossarianHUN
  • liberty2
    Mivel én nekem az arty a kedvencem és minden más csak utána jön, kikérem magamnak! A legjobb érzés amikor ordítanak rád amiért te kilőttél valakit full HP-ről, te meg csak nyehehehe. A játék része, élj együtt vele.
  • Angelus1991ster
    Hányinger az egész arty. Oké, hogy minden mmo-ban van egy odabaszó karakter ( esetünkben harcjármű típus ) , kell ide is. De ez azért már túlzás. Játék megrontója idestova 4 éve.
    Fostos IM miatt meg muszáj használni , különben noku 2-3 milka kredit, rakat free xp és 2 garázshely.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 22:43:46
  • Master91
    mikor zsinórba 4. körömbe csesznek szét arany lőszerrel akkor már azon vagyok hogy copjátok ki, és artyzok. aztán azt is ott hagyom, mert olyan random a lövedék leesése hogy alt+f4 garázsban és csinálok mást....
  • Angelus1991ster
    Online része tényleg a legalja lett.
  • Angelus1991ster
    Esküszöm aki kitalálta az arty rendszert és még fenntartja ( itt nem a programozókra és a csicskásokra gondolok ) az egy pszichopata és hobbija , hogy gyerekeket fogdos.
  • FosTalicskaa
    Uh, az utolsó kép alatti (1. oldalon persze. most vettem észre hogy több oldal is van, ahhoz már nincs energiám) bekezdés elég vadul és magyartalanul indul, masszív tőmondatokkal, amik szerintem inkább vesszőt érdemeltek volna maguk elé, mint pontot. Bár nem vagyok nyelvtanszakértő, de elég furcsa még olvasni is. :D

Egyébként a gamestar (az online verzió legalábbis) már rég lement színvonalban a blikk meg a többi pletykalap szintjére. Hatásvadász cím, zéró információértékű leírás, tulajdonképpen mind1 csak menjen a kattintás és több millió reklám. Ha rossz helyen van az egér akkor meg fel is hozza nagyba a pinaszőrtelenítést olcsón 24 órán belül flash szutykokat. Gusztustalan. :P
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.05. 22:13:40
  • yossarianHUN
    Nem hiszem, szerintem nem hasonlít rá az AW-s célkereszt. Mellesleg J1mb0 is többféle célkeresztet csinált WoT-hoz, és ha az ember funkcionálisat akar, akkor elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb sok elemében hajazzanak egymásra a különböző verziók, úgyhogy szerintem ebben az esetben felesleges arról beszélni, hogy ki mit lopott kitől.
  • Angelus1991ster
    Azt kifelejteted, hogy a wg mára alkalmatlan lett a WoT-hoz.

Jó cikk, gémsztárban nem írtak ilyen jó cikket. 9/10.