A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tothgyorgy #361720 Én nem vagyok jó játékos, kis jóindulattal közepes. Én is tapasztalom a random "áldásos " tevékenységét. Rengeteg nálam sokkal rosszabb játékos van, de érdekes hogy többször velem,mint ellenem. Vagy sokszor előfordul , hogy mindenki engem akar kilőni. És jé! Sikerül nekik. Kidugom az orrom, hogy belelőjek egy felspottolódott tankba, lövök,aztán kapok 4 vagy több találatot 1 másodpercen belül olyanoktól , akik nem is látszanak. Lövés után sem. Az én lövésem : 1, nem talál, 2, lepattan, 3, átüt és lő kritikált, 4, sebez valamennyit. Amit én kapok az a lánctalp először, és sebzések, gyakran garázsmenet. Ha meg hátul megyek akkor minimális xp, de gyakran akkor is engem lőnek.