banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Az O-Ni még tényleg jó, az tetszett. Egész jó a mozgékonysága, hamar eléri azt a 25 km/h-t, fordulása se vészes. De menekülni nem lehet vele.
    Páncélzata egész jó, gyengébb helyeken 175-185 mm, amúgy meg 200-205 mm körüli. Tier 7-asok ellen elég a páncélja ha nem lövöldöznek APCR/HEAT lövedéket, tier 8 ellen még a gyengébb AP-t néha megfogja, nagyobb 220+ mm átütésüt már elég ritkán. A tier 9-esek lövegei ellen már semmit nem ér a páncélzata.
    Tűzerőben viszont jó. Én a 10 cm experimentalal használtam. Tierjében jó DPM, jó átütés. Lövegkitéríthetőség is jó.
    Talán egy picit kicsi a látótávolsága, bár nem nagyon lövöldöztem vele hátulról, mert menni kell ha nem akarsz lemaradni a csatáról.

De ez az O-Ho hát nem tudom.
    Kicsit lassabb mert 20 tonnával behezebb.
    Szemből a páncélzata hasonló mint az O-Ni-é csak tier 8-hoz igazítva. Gyenge pontokon ~200 mm, amúgy meg 215-230 mm. Ennek ellenére ez gyengébb tier 8-ban mint az O-Nié tier 7-ben, mert tier 7-ben nem nagyon van heavy tank átütésű közepes tank, ellentétben a tier 8-al. De amúgy nagyjából az a szituáció ennél is mint az O-Ni-nál.
    Ami viszont szerintem gyenge az a tűzereje. A 15 cm Type 96-t ezen már lehetne használni mert elég jó a tűzgyorsasága, szerintem az O-I és az O-Ni tankokon még nem éri meg a 15 cm-es mert túl lassú. Csakhogy a O-Ho harckocsin se éri meg mert a löveg alatti bak vagy mi a fene nagyon hosszú és nagyon vastag is. Ez pont kicsi tornyok felett van, amik miatt nem lehet a löveget lefelé irányozni. Emiatt a -10°-os lövegkitértíhetőségből ez elülső 180°-os tartományban jó 80°-90°-os szögben pont elől, jó ha van -2°-os lövegkitéríthetősége. Emiatt a 15 cm-es löveggel mindig úgy kell nézni, hogy el van forgatva a torony annyira, hogy a löveg alatt már ne legyen ott a két kisebb torony. Én ezzel a löveggel nem is bírtam rendesen játszani, inkább visszaraktam a 10 cm Type 92-t.
    A 10 cm experimental kai és a 10 cm Type 92 löveggel már javul valamelyest a lövegkitéríthetőség helyzete, a fent említett kritikus tartományban olyan -6°-os kitértíhetősége lehet a lövegnek. De ez még mindig nem igazán elég, mert nagyon magasan van a löveg, közelre egyszerűen nem elég ez a -6° körüli kitéríthetőség, kéne az a -10°. Amúgy átütésre jó az a 10 cm experimental Kai is, és a DPM-je pedig nagyon jó tier 8-ban. De elég oroszos célzásidejük és a célzókör szétesésük. Ja és nem 1000 hanem csak 450-500 credit a 10 cm-es lövegekbe a lőszer, ezért jól termelik a creditet is.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.19. 18:46:28