banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Hát ez elsősorban és leginkább tőled függ :D

Milyen a játék stílusod? Biztos hogy ha meg veszed, akkor tudsz valamivel pénzt szedni még?
    JT-m volt vagy 2-3 éve, szerettem, nagyon jó az ágyú, de lassúcska ( jó legénységgel emlékeim szerint egész fürge voltam BIA+forgásos skill+talaj ellenállás csökkentős skill), páncélt felejtsd el, biztos vagyok benne hogy szórni fogják rád az aranyat, és bizony ha meg látok egy JT-t artyval már szűkülök is rá

Leopard PTA-m is volt, nekem tetszett, de eladtam mert már nem bírtam a temérdek ammo sárgulást, borzasztó volt, emlékszem az verte ki a biztosítékot végleg hogy B.chat első lövéssel láncolt+motor sárga+ammo sárga, ammot javítottam, második lövéssel megint ammo sárga. Hát kijött a garázsba a tank és adtam el..

ST-I-re szavaznék, de nem sok tapasztalatom van vele (haveréval játszottam, és okosabb ellenfél meg tud izzasztani néha)