418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#362664 Szerintem az magánügy hogy ha valaki túlértékeli a szem. hozzájárulását egy játék sikerességéhez avval a tudattal hogy az ingyenes felhasználók táborát erősíti és ennek okán indokolatlan elvárásokat támaszt egy játékkal szemben, aminek az EULA-ját elfogadta. Valszeg gyógyítható de ebbe most nem mennék bele , Mindenesetre azzal sincs semmi baj ha ennek hangot ad, csak a mértékre kellene odafigyelni, mert néha egyhangúvá válik... -
#362663 De az idetlen csomagjaikkal a maradek ep elmejut is eltantoritjak; kitalaljak egy vodkamamoros thai ladyboyokkal toltott ejszaka utan hogy dobjuk piacra egy Patton-Type torzszulottet (a la Shitton) szarjunk melle egy rakas golgot meg premidot es kerjunk erte rakasnyi lovet. -
FosTalicskaa #362662 Szerinted mi lenne az ilyen freemium játékokkal az ingyenes felhasználók nélkül? Szerinted a kevés fizető ember meddig élvezné a fél órás várakozási időt egy-egy kis létszámú csatáért? Vajon utána is meglenne a fizetési hajlandóság, ha nem tudna senkivel sem játszani? Szóval ja, azok a játékosok is sokat számítanak akik egyáltalán nem költenek a játékra, mert ha ők elmaradnak akkor a fizetősök is követik őket. Csak meg kell nézni mennyire népszerűek a pay to win játékok és egyből meglátod a lényeget. A WG meg igazán leszállhatna a magas lóról mert a wot-on kívül minden más próbálkozásuk teljes kudarc volt, amennyi pénzt meg kinyertek már ebből, annyiból már rég összerakhattak volna 6 darab gta5-t is.... -
#362661 Allitolag valami bennfentes a WG-tol kinyogte hogy a(z aktiv) jatekosok 75%-a nem fizet egy petakot sem, a maradek 15%-ot fejik. -
András77 #362660 Mindig van egy tűréshatár... -
#362659 Jah de egyszerűbb megoldás ha mással kezd játszani, nem? -
András77 #362658 Aki sír, az elmondja a panaszát és jobban érzi magát, hogy megoszthatta, esetleg kiderülhet, hogy más is hasonló cipőben van és elkezdődhet egy párbeszéd, ha meg nem, hát nem.
Akit meg qrvára nem érdekel ez a "sirám", az akár át is ugorhatja a neki nem tetsző hozzászólásokat. Nem? -
#362657 Őszintén szólva nemérdekel a wg üzletpolitikája, amíg lehet ingyen játszani és szórakoztat addig játszom, évente veszek akciósan vlmi prém járgányt ha nem tudom megállni és cserébe valahogy nem érzem szükségét, hogy folyamatosan itt sírjak a fórumon
lexlutor
#362656 ok, te sokat költöttél, akkor minden okod megvan hogy egyfolytában fikázz, ne vedd magadra a többit
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.05. 13:06:36 -
lexlutor #362656 en mar koltottem eleget a jatekra, es kurvara nem lenne mindegy, h megis mire lenne szuksege a jateknak, de ettol meg pont leszarjak a gogos okadek tajgai mocsok orosz mentalitasukkal.
es akarhogy spilazhatjuk, evek ota nem tudnak erdemi fejlesztes a jatekba rakni, csak a hd tankok es a palyabuzeralas megy. ennyi. eleg megnezni egy q&a-t es evek ota ugyanazok a kerdesek mennek.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.05. 12:59:54 -
#362655 Na jó, cizellálom amit mondtam: Ez egy csapatjáték lenne a készítők szándéka szerint. Ez az elmélet. De a gyakorlatban ez alig-alig mutatkozik meg... Sajnos... -
lexlutor #362654 amugy mielott szarnyasoltart allitanank szerbnek, azert az remlem tiszta, h nem azert free a jatek, mert ok akarnak lenni a masodik maltai szeretetszolgalat?
-
#362653 Tök indiferens hogy a "játéknak mire van szüksége" egy egészséges ellentételezést feltételező szemléletről van szó meg a parazita hozzáállásról, amivel nem is lenne semmi baj, amíg nem párosulna az alább általam leírtakkal, felesleges ebbe bármi mást belemagyarázni... -
#362652 Az, hogy most milyen lesz belőle, az majd kiderül... az, hogy megszerezték a jogait minden idők egyik legjobb 4x játékának (amely benne van még mindig az alltime top100-ba, pedig olyan régi, hogy amerikában még alkoholt is ihatna legálisan :D), az egy dolog.
Hogy ők mit hoznak ki a Master of Orion-ból, az meg egy másik dolog :D -
András77 #362651 Szerintem te el vagy tévedve, de erősen. A játéknak nagy szüksége van az ingyen játszó tömegre is, hiszen aki fizet érte nem akarna 4-5 perceket várni, amíg a csatába kerül.
Meg aztán kire lőnék az arany lőszert? Aki kőkeményen aranyozik, az szinte biztosan prém fiókkal tolja és még lehet mellé prém tankja is. Azért nem mondom 100%-ra, mert lehet pár klános arc, aki onnan begyűjti az aranyat meg lehet pár elborult agyú, aki vásárolja a kreditet az arany mellé, de a többség prém fiókos, szerintem.
Milyen csaták lennének, ahol szinte mindenki aranyat szórna? Néha most is van és nagggyon örülök, amikor vége van.
A szerverek ott vannak és minimális a mozgó költség, ergó ha teljesen kihasználod a szervert az is kb ugyanannyiba kerül, mintha csak félgőzön megy (net forgalmi díjak lehetnek, esetleg a szerver farmmal valami megállapodás, de tipikusan van egy komoly állandó költség és csak minimális mozgó rész).
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.05. 12:49:37 -
#362650 Kb. tojok rá, ebből -
lexlutor #362649 es azt te egy komment alapjan megis mibol allapitod meg, h ki mennyit koltott a jatekra? :) -
#362648 Jah, hát mindig lesznek akik vlmi megmagyarázhatatlan elhivatottságból kötelességüknek érzik hogy fanyalogjanak, miközben úgy gondolják hogy ők tesznek szívességet azzal hogy ingyen játszanak, ingyen kódokat aktiválgatnak, járgányokat váltanak, gyűjtik a sok szar ingyen prémtankot, stb. -
#362647 Azert nem lehet elmondani hogy nem fejlesztettek 2011 ota. Behoztak fizikat, optimalizaltak, a jatek ezerszer jobban nez ki es simabban fut. A tobbmagos tamogatas nem lenyeges, igy is jol fut normal cpu idovel. Az AW-n van mit dolgozni a motor alapbol tamogatja a tobb magot de igy is lezabalja a gepet az a sz@r. Szoval lesz munkajuk vele de folyamatosan fogjak fejleszteni azt is. -
Rammsch31n #362646 SerB űrhajót épít -> van valami ultra gagyi űrhajós/űrstratégiás játékuk is... lol -
#362645 Könnyen lehet, bár én nem gondolom hogy a cég megáll a wot franchise-nál, szerintem több teljesen eltérő játékot is fejleszthetnek párhuzamosan, minden téren megvan a megfelelő hátterük hozzá... -
FosTalicskaa #362644 Ha az AW-nek sikerül megerősödni, akkor előbb-utóbb kénytelenek lesznek WoT2-t is csinálni... -
#362643 Jah, attól még a HAVOK szerintem soha nem lesz berakva, tesztelték valami városi pályán, állítólag behal tőle az fps még a komlyabb konfigokon is, kb lehetetlen utólag értelmesen beleeröltetni. Nekem elég lenne ha a játékmenettel kapcsolatos dolgokon csiszolnának, az nem ütközik technikai akadályokba, előbb-utóbb kénytelenek lesznek elővenni. Minden felhasználói felmérésben ez áll a második helyen, az elsővel úgy sem tudnak mit kezdeni (debil játékosok) -
FosTalicskaa #362642 Mikor a wot megjelent már akkor is évekkel előtte csak több magos proci volt elérhető a piacon... -
#362641 Az oroszoknál vlmi felmérés után kiderült hogy max 10%nál lehet 1 magos proci, ott sem a kőkorszakban élnek, süket duma hogy emiatt van szarul optimalizálva. -
lexlutor #362640 az h a jatekosok 90% agyhalott, es keptelen ra, ez ettol meg egy csapatjatek lenne. -
lexlutor #362639 konkretan ez szamit barmit is, h tobb procit vagy ramot zabal?
wot a sziberiai egysegsugaru szergej tamagocsijara van optimalizalva. ne legyen mar meglepo ha az aw tobbet hasznal. -
Kryon #362638 Dehogy lenne. Nézd úgy, hogy kellően rossz játékkal elérhetnéd, hogy sose dobáljon fel 9-10esek közé 7-8asokkal :) -
#362637 "de ez mégis csak csapat játék"
Ezt mégis honnan veszed? Sajnos a wot sohasem volt csapatjáték. Mármint a random része. Persze vannak szakaszok (nem a csata alatt alakult izék, hanem a baráti alapúak), meg előfordulhat, hogy néhány csapattag megérti egymást a csata folyamán és tud együtt dolgozni, de egyébként összességében nézve egy deka csapatjáték nincs a dologban... -
#362636 Nekem valahogy az volt a benyomásom hogy sokkal szebben fut az aw mint a wot. High-ról medre levéve duplázódott az fps, wotnál ugyanez a manőver semmilyen fps növekedést nem eredményez....
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.05. 00:03:24 -
#362635 kiegészítem:
és azért mert rohadt orosz WG kezében van -
yossarianHUN #362634 Azért van ilyen állapotban, mert eddig nem volt konkurenciája. -
#362633 Egész érdekes táras (3 lőszer) löveget kap a skoda T50
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.04. 23:22:35 -
#362632 A múltkor írtam is itt fórumban, hogy az AW még garázsban is többet zabált prociból a showcase (forog a kamera a tank körül, ha nem nyúlsz semmihez) a WOTnál. Meg a memóriából is, bár meccs közben nem néztem, csak utána vettem észre, hogy AW alatt ment a WOT.
Ezek szerint meccs alatt is... -
Angelus1991ster #362631 Tudom, hogy 2011 óta már nem Open Béta. Csak a jelenlegi állapota olyan.
Maga a játék piacvezető a saját kategóriájában és az egyik legtöbbet játszott játék között is van. Ezért is érthetetlen, hogy miért van ilyen állapotban.
Mindig előhúzható példa a többmagos processzorok támogatása. Játék alpha indulásakor ciki volt . -
#362630 Béta? Lemaradtál pár évet?
OMG milyen emberek vannak. Komolyan mondom ne akadjál már föl egy számozáson, ami semmit nem jelent -.- -
Angelus1991ster #362629 132-es pen teszi oly kurvagagyivá. -
Angelus1991ster #362628 Akkor a WoT még miért van béta állapotban? Miért van a játék mögött egy alkalmatlan pszichopata fostobanda? akik a City Interactive lengyel sziemka fejlesztőcéggel egyszinten vannak?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.04. 22:53:47 -
#362627 Na jo, nyilvan a WOT-nak van mar par ev elonye, az AW meg ugye beta.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.10.04. 22:49:04 -
Userx2 #362626 Tanks Skoda T40-et valakinek? Ez is MINEK? kategória. -
#362625 A WoT-sem volt mindig ilyen anno ha jól emlékszem még videó kártyák is szálltak el garázsnézetben.