A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #361576 Hát aki meg akarja rizikóni hogy elveszik az ACCOUNT ja az csak használja. Kiprobáltam , csináltam egy teljesen uj ACCOUNT ot és felraktam egy másik gépre a WOT ot és mobilnetrol bejelentkeztem mentem egy két csatát de már nem tudok bejelentkezni az ACCOUNT ra azt íjra nem jó a jelszó . Nem nem bannolta ki a WG hanem simánn ellopták az ACCOUNT ot . Szerintem ezek a nem fizetos csalások tuti tele vannak trojai és még kitudja milyen más kártevovel. Szerintem nem éri meg. Ami meg a WG-t illeti nincs semmi lehetoséguk megnézni hogy a játékos milyen Modokat hazsnáll márcsak azért is mert személyi jogokat sértenének ha belenéznének a játékos tudta nélkul a gépbe. Gondolom én.