banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Értem én, de megnéztem volna egy Quickybaby gameplayt 10 es tierben, nem olyanban ami max 8 as és kv2 ők oldalát lövöldözve számolgatja azt a kiba nagy sebzését, mert az kurv@ra félrevezető
    td lévén evvel meg pláne nem fog az ember flankelgetni tier 9-10 ben, mert amilyen látótávval, sebzéssel rendelkeznek arrafelé, hamar megmakkan ha sokat pattog.
    Egyébként van egy olyan érzésem hogy ezeket a prémtankokat mint a t54 proto, kanonejagdp stb. már évekkel ezelőtt összerakták, az akkori feltételekhez igazítva és most szimplán beküldik ahelyett hogy csavargatnának rajta ha már tier 9-10 ben fog dekkolni, teljesen jól működnének korlátozott tier-el, de a top tierben kiherélődnek, a szerencsétlenek meg vergődhetnek a szarka kis prémjeikben goldot lövöldözve, mint ahogy teszik már most is sokan pl. a t54 proto-ban.
    amcsi szerón ugyanannyiba kerül csak dolcsiban euró helyett, magyarán óccsóbb