A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap 1 goldlőszert sem lőttem el vele, elég nagy rendet vágtam néha pár tier 10 es med között, mivel mozgékonyabb ezért igyekeztem a medes területeken mocorogni vele és kerülni az e100 jagd e100 és társait, így még rentábilis is tud lenni, mondjuk a med goldspammet az lfp annyira nem állja de mindenképp kellemetlen ellenfél lehet ezeknek. Szóval ezt a mozgékony heavyt kevésbé érinti az artys jelenlét. Jut eszembe, egy meccs tegnap nagyon kellemetlen volt, spot alatt voltam egy heavy ütközőzónában, elég jól pattintgattam amíg egy t49, ami kívül esett a látókörömből szanaszét nem lőtte a tornyomat szemből, vitte lövésenként a modulokat meg legénységet is,nem bírtam eleget javítani és teljesen leamortizált.