banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Amit az első sorban írsz nem konteó, ezt a WG hivatalosan elismerte, benne van az mm szabadalomban. Yossariannak régebben mutattam forrást is (még FTR-en is kint volt, ha jól emlékszem), de már nem tudom hol van ez konkrétan leírva.

#361234 Több fájlos configot használok már és közben saját teszteléssel+xvm hivatalos fórumán való kérdezősködéssel kiderítettem, azért köszi szépen :) Sikerült kisebbé és halványabbá tenni a pontot, az árnyékot is eltüntettem róla (bár vmennyit kell majd visszaállítanom, mert egyes mapokon, így alig olvasható a tanknév), viszont az ikont nem tudtam módosítani, mert pl. a TD-nek nem jeleníti meg a fordított 3szöget, pedig a kódot a megadott oldalról illesztettem be (http://www.fileformat.info). De erről már le is tettem, mert 3 napja!!!! szenvedek az xvm minimappal, h kb. úgy nézzen ki, mint nekem a loca féle. Az volt a gond, h sok mindet nem tudtam mit csinál és így sokat kellett feleslegesen tesztelnem. Persze normális leírás neten nem volt.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.09.10. 22:13:42