418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#362263 Kíváncsi lennék hányan próbálták meg csata közben gyors beaktiválni. :D -
técsé2 #362262 Pontosan, csak ezt már nem akartam írni, mert sok lett volna az érzékeny lelkületűeknek. -
Frankie69 #362261 Nálad az igazság, csak hát az IM miatt kénytelen vagyok "td-arty-light-heavybe" ülni. -
#362260 Menj 20k csatát prém nélkül és 20k-t prémmel, aztán gyere vissza... -
#362259 Tudok rá ellenszert, ne fejlessz tankokat, ne ülj td-arty-light-heavybe (kivéve amcsi top meg 9-10 es német heavy) menj a 4 skilles legénységű OP járgányokkal, lásd obj 140 és hasonlók, meg persze ne légy spúr és goldammózz!!...Figyeld meg hogy visszakúsznak azok az értékek
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.29. 10:50:53 -
#362258 Söt prèmiummal,szopoàlarcot se kapsz,minden lövès talàl,àt is űt,de csak akkor ha màr legalàbb fèl ève elö vagy fizetve:-D
Arról nem is beszèlve,higy ilyenkor a retardokat az ellenfèlhez rakja:-D -
Angelus1991ster #362257 T95E2 kb. ugyanezt tudja. 1500-2000 csata alatt megszerezhető egy új accal. -
András77 #362256 Ez a type59 patton valami k.baszott ronda tank és most megnéztem a paramétereit, 173-as átütés. Na menjenek valahova vele , ebből megint csak az aranyat fogják szórni a bajnokok, akik megvették... -
#362255 Figyelem, a WG fizetett hirdetését látták! -
Frankie69 #362254 Akkor én jelentkezem bolondnak! Szarabbnál szarabb MM, a lövéseim vagy lepattannak, vagy nem találnak stb.........még sorolhatnám hosszan. A wn8-am pedig meredeken zuhan. De beszéljenek a tények, íme az eredményem 1 hónap prémium után.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kekksz #362253 Tudod, hogy mi az a placebo hatás? :) -
técsé2 #362252 Már csak 2 nap és vége a Wz eventnek.
Most, hogy van pár nap prémem hihetetlen mennyit javult a helyzet. A játék legnagyobb szarrakás tankjával (t34-1) életem meccseit játszom, 10 lövésből 9 talál,sikerül csatákat lehoznom vele tier8-ban a Conq 3 csatából 3- ban 4k sebzés fölött, hirtelen szemmel láthatóan javul a wn8-am 3 hónap kőkemény szívás után ( a nyári szünet kezdete óta.)
Aki azt mondja hogy a prem accnak semmi hatása nincs az mm-re meg az rng-re az vagy a homokba dugja a fejét vagy bolond. -
ilovearty #362251 Visszavettem tegnap a pitbulldogot a küldetések miatt. Próbáltam az artys küldetéseket de feladtam mert csak arról szóltak a csaták hogy vadásztam a felderítőkre mert az idiota noobok ugye felmásznak a térkép szélére és le van szrva a pálya közepe. Mondom én is kipróbálom ezt a középen beszaladást. megvártam míg megérkeznek a felderítők és kivégzik őket aztán megindultam.... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pár csatát mentem vele de szinte mindig történt valami...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt is majdnem megvolt a 3 arty, de az utolsó kettő egymás mellett volt és két auto aimező artyt azért lehetetlen túlélni :) -
SzocsA #362250 Ezért kár volt feljönni meló után....
az hogy 3 percesek a csaták, elképesztőek. 50 bvel 4et tudtam lőni, nézem a térképet és mindenhol tele van pirossal.
A Warshipben 20 percesek a csaták...
-
Angelus1991ster #362249 Győzelem!
Csata: Swamp
Járművek: T28 Prototype
Szerzett tapasztalat: 3 090 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 29 816
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Naydin Medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
3,5 ks sebzés. -
Angelus1991ster #362248 Pl. a storm szereti magát........... és serb éppen almát eszik típusu hírek. Elsőre még gyenge poén. -
yossarianHUN #362247 És szűréskor honnan tudná, hogy mi a hazudozás, és mi lesz tényleg úgy, ahogy mondják? -
#362246 Naydin medál ARL-el ???? deszar
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #362245 Mindenkori szargamingos híreknek a jórészét eleve nem is kéne közölni. Csak felcseszik a játékosokat. Az első terjesztő ezeket szűrhetné, de úgy látszik alkalmatlan rá. -
madmanic #362244 Újabb csata ment el egy tetves rohadás artista csicska féreg miatt... Két lemmingteam, menekül az artista tetű, hatalmas mázlival eljut az ellen bázisára. Ketten tartjuk a saját bázist a túlerő ellen... Az ÖSSZES ellen a nyakunkon, ez a debil szar meg áll a foglaló kör MELLETT és baszik foglalni... Hatan ordítjuk neki, hogy foglaljon, mert kikapunk, bemegy, foglal 50% ig, majd lő egyet és KIMEGY A KÖRBŐL, mert NOCAPKILLALL.... Az ÖSSZES artista cigány... -
András77 #362243 Ha mozgatod a t34 tornyát töltés közben, akár csak egy kicsit is, finoman rázod, akkor esélye nem lett volna belőni azzal az ágyúval. -
lexlutor #362242 NA szerveren most eppen majd matildat lehet szerezni.. komolyan nincs honap amikor ne lenne valami ott :D -
yossarianHUN #362241 Na ja, de a WZ-nek 10 másodpercet kell álldogálnia hogy legyen esélye belőni a T34 tetejét, míg a T34 három másodperc alatt belövi a WZ-t, aztán már gurul is vissza tölteni. -
tothgyorgy #362240 Kérdeznék valamit. Egy klántársam próbált belépni erődcsatába és azt írta neki: kijárási tilalom.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Mitől lehet? -
Userx2 #362239 Ne becsüld alá a WZ-t. :-) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#362238 Olyan mint a többi HT, nekem kifejezetten fekszik hogy nem kell minden farmkörrel megizzadni, kényelmesen lusta vele a játék, bőven elég az izgalomból amikor a többivel megyek, nem bírom az állandó feszkózást a játékben sem -
#362237 Nem volt semmi optika ott, csak esetleg némi páncélüveg, kellett némi világosság a személyzetnek. -
yossarianHUN #362236 A T34 nagyon jó gép, csak nem nagy élvezet vele játszani. De ezt is óvatosan jelentem ki, mert megtanultam becsülni miután találkoztam a WZ-111 nevű szörnyeteggel:) -
#362235 Fcm meg egy modulbajos fostaliga, megnézném tier 10 ben mit alkotna... -
#362234 És tényleg a csillagokat nézték a hasonló optikákkal, pontosabban a repülőket, mert volt ott még egy csúzli is amivel lehetett putyogtatni is.
Itt leszerelik kupolát, mert kap egy fejlesztést (ők is rájöttek lehet nem a csillagokat kellene nézni)
-
#362233 T34 buff kellemes meglepetés, eddig sem volt annyira rossz 4 skilles legénységgel , most már csak az a gond hogy nem tudom, hogy a sajátommal hogy lőjjem szét az ellenfél t34 esét hull downban, eddig 1vs1 ben általában elég jól megoldottam, most megette a fene... -
R3nton #362232 Mondjuk az M26-t pont nem kell sajnálni, egyik kedvenc tankom. Ilyen esetben betöltöd a 268-as APCR-t, az még az E-100-t megeszi szemből. Nem is kell végig lebontani, csak 2-t betolsz neki aztán úgyis meggondolja 2x kijön-e még1x, utána vissza is lehet tölteni az AP-t.
T34 meg egy szarhalmaz, most se lesz sokkal jobb...Lassú, mint a dög és bármi szétszedi.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.09.28. 20:16:35 -
lexlutor #362231 ehhheee
Also, in random news, Wargaming started negotiations with Gazprom Media, a powerful holding on very good terms with current Russian leadership and the owner of several media platforms. -
lexlutor #362230 nekem firefoxban rendben van. -
yossarianHUN #362229 Akkor vegyes. Ha pár napig nem változik, rákérdezek. -
Tessellia #362228 nekem is le van csúszva -
András77 #362227 Ez megint a gyengébb átütésű ágyúkkal kib.szás. Pl Pershing, de mondhatnám a tier6-7 tankokat is, de azok kisebb tier, ott még meg lehet okolni azzal, hogy ne a tier8 td-vel párbajozzanak. Most is helyezni kell a lövést a Pershingel az aljára, esetleg a géppuskafészek, mást nagyon nem lehet meglőni szemből. Jó, tudom az okosság az, hogy meg kell kerülni, ami jól hangzik, de ha falkában támad vagy csak fedezik őt a bokorban lapuló mesterlövészek, akkor nem nagyon működik.
Marad az egyetlen okos megoldás, betölteni a 260-as átütésű aranyat, az beviszi. A másik jó hír, hogy mostanában minden csatában van rush oldal, ott nem marad életben egy jt, akármilyen erős is az ufp.
A t34 is érdekes lesz, ha hull down, akkor belőhetetlen, pedig eddig sem volt túl gyakori a sikeres lövés a kupolájára, kivéve ha fentről tudott beesni a lövedék, de az most sem változik, csak ugye ezek elég speciális helyek, ahol ilyen lehet lőni (pl sand river, középső dombról szoktam ilyeneket elereszteni). Sok értelmét nem látom. Esetleg visszaestek a T34 eladások és meg akarják kicsit pörgetni.
Yossarian: én is arra gondolok, hogy elfutott, de esz az ideg, hogy nem bújt-e el mégis valamelyik repedésben, mert kilőtte magát, töltött (számoltam a lövéseit), tehát ki tudtam volna szedni. Végig mentem a sinek mögötti területen, de nem találtam, viszont felspotoltak, azért vagyok bizonytalan, de volt egy borsig a sniper bokorban a sín másik oldalán a kőnél, szerintem ő volt, de nem tudhatom 100% biztosan. Valahol arrafele volt, az biztos, mert olyan szögből szedett ki csapattársat, de lehett hátul fent is a térkép szélénél, sose tudom már meg...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.28. 19:47:15 -
Userx2 #362226 Egyéni. -
yossarianHUN #362225 Technikai kérdés: Másnak is le van csúszva a Privát üzenetek gomb? Nekem épphogy csak kilátszik a pereme a fejléc fölött. Ha ez nem egyéni probléma, megkérdezem a moderátorokat, hogy mi folyik itt Gyöngyösön. -
lexlutor #362224 gondolom ment ment copy-paste megoldassal..