A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #361182 Azt hittem összetöröm a billentyűzetet. Már kb 50x próbálom úgy behúzni a pascucci-t, hogy 2 artyt kiszedtem, a harmadikat lelopta valami buzi. Most is SP-vel vagyok, kértem a csapatot a 3. fraget hagyják meg nekem. Aranyat töltöttem, pattantam bmeg a francia hatos artyról a wg féle rohadt csalás miatt és persze hogy a saját csapattárs arty kiszedte, mire a harmadikat rá tudtam volna lőni, nem hagyta meg a fraget nekem. A mocskos rohadt tetves g.ciládája, de tényleg erre azt kell mondjam. Riportoltam egy csomószor, de kevés vígasz, mert rohadtul tele van a búrám már ezzel a küldetéssel, hogy valaki mindig lelopja azt a rohadt 3. arty fraget. Tényleg csak az működik, ha előbb megölöm a megmaradt csapattársaimat és akkor egyedül esetleg sikerül...