banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    38 éves vagyok 2 családom van. (gyerekem) :-)

Én az Y generációhoz sorolom magam, amióta megkaptam 12 évesen a C64-emet, majd az első 468-os számítógépemet VGA monitorral, azóta játszom, jóformán az X wingen nőttem fel.

Dühít, ha rosszul játszom. A munkám olyan, hogy nem tűri el a hibákat, és a balfaszokat, s ez rám ragadt, ezért próbálom "odatenni a vasat".

Azt észrevettem magamon, hogy az elő 20 csatában olyan 2400 körüli win 8-at nyújtok, majd utána csökken a koncentrációm, s áll meg 1900 felett az átlagom.

Néha egyedül hozok le csatákat, néha akkora baromságokat csinálok, hogy magam sem értem.

Meg van bennem a készség, hogy átgondoljam, mit hibáztam, és a tanulási készség is, hogy legközelebb ne kövessem el.

Én úgy gondolom, hogy a rossz játékosok két csoportból tevődnek össze.

1., Nem ismeri fel a hibáit, a gyengéit.

2., Felismeri, de nem tudja kijavítani, vagy nem is akarja, mindíg a külső körülményekre fogja a kudarcot.

Még valami.

Nem tudom észrevettétek-e, hogy az utóbbi jó 1 hónapban sokat emelkedett a fórum színvonala, szívesebben is irkálok ide. Megszüntek az oldalakon tartó meddő viták, trollkodások. Köszönöm.