418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Előre is szeretnék mindenkitől elnézést kérni ! Sajnálom .

Ennyi jár nekem is , és a küldik miatt

• Userx2
    Nem is kell vakon hinni senkinek. Wikiben megnézed a tankok adatait, rossz és jó tulajdonságait; azután eldöntöd mennyire passzolna a te játék stílusodhoz.
  • lexlutor
    ha a ferdit valasztod, a helyzet ugyanaz lenne, csak az meg lassu is :)
  • ilovearty
    Annyira örülök , hogy ismét másra hallgattam, és megvettem a ferdi helyett a jagdpanther 2-t. Mintha egy rhm-et vettem volna torony nélkül... Kalap szar átütésű tankok is szétpisilik. Legalább 6-7-es szinten, vagy 175-ös átütésű nyolcasok ellen lett volna némi esélyem lepattanóra ferdivel. Igaz hogy a jp gyorsabb de hova siessek ???!!! Elindulni nem merek vele. A lövegsüllyedés is hiányzik rajta. Na mindegy, többet nem hallgatok senkire....
    Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.09.27. 14:02:32
  • András77
    Ingyen volt végül is, de az is6 szerintem is jobb, csak azt nem sikerült megszereznem. Kreditet farmolni inkább SP-vel szoktam, az sokkal megbízhatóbban teljesít, mint a wz111, amivel van néha jó köröm, de általában csak szenvedés. Persze azoknak jobban megy vele, akiket néha látok és kizárólag heat-et nyomnak ki belőle, de akkor ők sem igazán kreditet farmolnak ilyenkor.
  • xotyi
    Csak az a baj, hogy sidescrape-be meg ha csak egy kicsit is látszik a front akkor az orr döntöttségét redukálod 0-ra és úgy kapsz ammoracket, egyedül hulldownba életképes noobok ellen, az egyetlen vitathatatlan jó tulajdonsága hogy gyorsan szedi a lábát egyenes vonalban:D
  • András77
    Ha tudok, persze belemászok az ellen arcába, mert a wz alját tényleg bármi beüti, a tornyát már nehezebben, bár azt is beütik, de ha rázom kicsit akkor elég nehezen. Ilyen tankok, mint a t34 meg beüti bárhol szinte, azok ellen nincs megoldás, rázni kell, hátha lepattan a toronyról.

De még közelről sem könnyű sebezni egy is6 frontját, mert alacsony a wz. A teteje lenne a legkönnyebben meglőhető, de egyszerűen nem látok rá normálisan. A melle meg alja azok piszok nehéz célpontok, annyira pontosan kell helyezni a lövést, ami mozgás közben nehéz. Közelről ugye eleve csak a melle jöhet szóba, de be kell lépnem sniper nézetbe, ott meg nagyon nehéz ilyen közelre célozni, ha rángatja a tankot az ellen.

Érdemes egyébként a wz bal (ne a jobb, az robban) oldalával megpróbálni felvenni a lövést a frontja helyett, ha lehetséges. Az oldalán végig húzódik egy spaced csík, na az tényleg bármit meg tud fogni, szerintem jobban működik, mint a frontja. A front csak akkor okés, ha az alját valahogy el lehet rejteni.
  • Kryon
    Állj rá és lökdösd, szeretni szokták :) 112-vel működik, wz111 meg kb ugyanaz.
  • András77
    Az is6 szerintem közel megoldhatatlan feladat alap lőszerrel, ha szemből jön és nem hülye, azaz mozog, rángatja kicsit a tankot. A tetejét nehéz belőni, mert a wz alacsony, a mellét meg az alját talán, ha nem mozdulatlan, de esélyes, hogy nem találja el pontosan és lecsúszik.

Pont tegnap volt egy olyan csata, ahol a persinges srác köpte az aranyat (260-as átütés) és már 7 fragnél járt. Egy egylövéses t32 meg egy kb 3 lövéses is6 volt vele szemben, neki 850 körüli hp-ja volt, tehát 3 lövés, mert a t32 közben foglalt, tehát biztosan csak az is6 fog vele harcolni.

A pershing kék játékos volt az is6 sárga, gondolom itt már mindenki a pershingre fogadott volna, én is.

Viszont szembe jött az is6 és mozgott, rángatta a tankot és egyetlen sebzést nem tudott bevinni a pershing, úgy szedte ki az is6. Biztos, hogy kicsit bénázott a pershing is, csak azt akarom mondani, hogy az is6 szemből nagyon kemény ellenfél, nem lehet vele szemben biztosra menni.

A wz111 baja, hogy alját szó szerint bárki belövi. Elrejteni nehéz, nincs gun dep, ráadásul közelről a tetejét is belövik. Oldal lövés meg ammo rack jobb esetben, rosszabb esetben, ha nincs skill a legényen, akkor meg bummm (mióta van skill a legényen, nem robbanok olyan gyakran, de előtte szinte minden 2. csatában).

Az egyik legszebb medál a játékban
  • xotyi
    Ha beveszi a gyomrod az ágyúkarakterisztikát, állandó ammoracket és hogy egy IS6-is simán megizzaszt, akkor egy egész jól kereső tier limites kupac sz*rt kapsz:D

Nekem ezen a pályán eddig ez a csúcs, és ez is majrélámpa nélkül:)
  • Angelus1991ster
    Wg egy pályaszerkesztőt igazán kitojhatna magából.
  • Sunsetjoy
    Lol, visszaléptem az aw-be, ahogy olvastam hogy megy még a stress test. Meccs után nyomok egy alt-tabot hogy netezzek, erre meg átlép a wotba... elfelejtettem belőle kilépni :D
    Amúgy ahogy nézem, érdekes, hogy az AW az animált showcase garázs miatt (gondolom) 35%-on pörgeti a processzt, a WOT meg 0%-on.
    Az AW így 1,3 giga körül a WOT meg 800 körül eszik memóriát.
  • András77
    Nekem a szemét csaló rng miatt van leginkább bajom. Két e25 egymással szemben, de az ellenfél az oldalát mutatja viszont több hp-ja van, mint nekem. Egymás utána 2x lövök nulla sebzés critet, utána leláncolom ekkor végre sebzem egyszer, de persze van még javítója a 14. percben (ugye a f.sz csapat csak ennyire harcolt, hogy átjött rajtuk egy e25 3 frag-el és még nem kellett felhasználnia a javítóját meg kb 2/3 hp-ja még megvan, nagyon tehetségesek a srácok), rámfordul, szemből lövök egyet, amit pontosan a lövegpajzsra vitt érdekes módon az rng, 3. nulla sebzésem, ő lő egyet, sebzés és azonnal kiüti a lőszerrekeszt, mire megjavítom, már kapom is a következőt és ahogy írtam eleve több hp-ja volt, onnantól, hogy a 2 nulla sebzőt lövöm, már esélytelen a dolog, pláne, hogy a 14. percben még van javítója, de mondjuk ez a csapat balf.szsága, de a 3 nulla sebző és az én bekapott lőszerrekesz sérülés, mind mind rng.

Ennyire durván nem kéne beleszólni a játékmenetbe, elhiszem, hogy a sok retard miatt kell az rng, különben esélyük nem lenne, de azért ez már durva.
  • madmanic
    Amúgy a wz111 mire való..?

A gunja pontatlan szar, messziről semmit nem üt át ha véletlen talál. Közelről minden széthugyozza.
  • madmanic
    Egész szórakoztató ha a totál agyatlan szarokat otthagyod... ( hétvégén kb minden második csata )

A WN8 meredeken zuhan, de a faszom se fog idegeskedni a tehetségtelen csicskák miatt...
  • bekescsaba
    pontosan hol?
  • Nesuten
    Sziasztok valaki meg tudja velem osztani az eredeti Path.xml fájlt ??? a főkönyvtárban található
    előre is köszönöm a segítséget
  • Sunsetjoy
    Mivel nem csinálok replayt, így csak emlékezetből próbálkozom.
    Mivel nagyon sokáig semmi lövést nem adtam le, az első lövésem az egylövéses superpershi volt, amint az haladt vissza a bázisára, és lecsupaszították az ott betörő csapattársaim.
    Utána lehetett a leo, és mint látható nem én spottoltam, az is lehet, hogy a spotdmg tőlem még korábban érkezett rá, és nem akkor, amikor kilőttem - ami viszont tuti a végjátékban lehetett.
    Amúgy távcsővel és majdnem fullos álcával és álcahálóval nyomtam, szóval szimplán előfordulhatott :D Szinte végig itt álltam, ahol a zöld és a piros vonal van, a zöld vonal vége közelében, de a piros vonalhoz közelebb. Onnan a szokásos bázis előtti épületekbe és a domboldali spotbokorba is felláttam.

http://i1161.photobucket.com/albums/q519/Branislav_Mihaljev/Ranges.jpg~original
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.09.27. 11:00:27
  • patchaou
    Úgy legyen! :)
  • ximix #362123
    AW ma este 8-ig tart lehet az szipkázta el az érdeklődőket ?
  • joe662
    Vègül is igazad van,mi basztuk el,hogy csak 11et öltünk meg:-D majd legközelebb megprobàljuk mind a 15-t,akkor lehet nyerünk is:-D
  • xotyi
    Grat, de hogy a faszba nem vett észre a leó?!:D T69-nek nem olyan epic az álcája:D
    Viszont nekem is volt tegnap egy poénos spottolós cucc, 59-19-al amin még spot lámpa sincs Highway-en A1-ben található bokorba beálltam, és szépen váram a medeket, erre megjelent 2db 50-100-as egy panther és egy t44, szegények teljesen össze voltak zavarodva, a domb elötti házaknál bujkáltak, forgatták a tornyukat és nem értették,hogy vannak spot alatt , a vége 4780 spot dmg, őrjárat meg tankász:D
  • Sunsetjoy
    Most menjetek játszani, ha nem rossz oldalra kerültök, totál fogalmatlan idiótákkal találkozhattok... :D
    0,77 km, egy bokor malinovkán :D

Csak mert nem ilyen volt a küldetés, és nem is olyan osztállyal mentem... mediummal 8206 spotdmg:D Amúgy meg telefonom volt :D
  • lexlutor
    annyira WG :DD
    - in 10.0, the creation of dynamic platoon will be announced by a voice (much to the annoyance of some players)

What we asked: A option to disable dynamic platoon notification in chat...
    What we got: Voice notifications...
    Gj WG...
  • Pongyi
    Thx
  • Sunsetjoy
    Amikor hat csapattársad zár 0 dmg-al, amelyik közül még egy hidegfejű medált is kap, és könnyen összejön a topgun is.D

• Sunsetjoy
    Akkor német tankoknál annyiszor kapsz x2 tapasztalatot egy-egy tanknál (vagyis duplázást), amelyik tierben harcolsz a német tankjaiddal...
  • Pongyi
    Hali. Érdemeld ki a rangodnál a végén mit kell majd csinálni? Van vmi "fődíj"? Jól értelmeztem h több tierben csak német tankkokal lehet majd megcsinálni?
  • Gyuszopapa
    Nagy cucc,oda adom bárkinek a accountomat hogy menjen pár kört.Majd megtudja mi az a szopóállarc,10-ből 8-9 csata ilyen 30-40% esélyű.De van hogy egymás után van 2-3 ami 23-26-28%-os is.2 kör alatt elmegy a 10 bot feljelentés.Reportolnak állandóan,többször azért is mert Cent 7/1el nem rontottam rá az ellenség 10-es HT sorfalára,stb.
    Ámbár lehet hogy én is hibás vagyok,elfelejtettem a beállításoknál bepipálni a "Nem akarok agyhalottakat a csapatomba" menüpontot.
    Az MM is belém rug rendesen,olyan unbalansz tankösszeállításokat csinál hogy ha lilákkal ültetném tele a csapatom járműveit akkor sem nyernénk.
  • joe662
    Ha már vereség
  • ROMOTO
    Nekem egy eredeti vereségem van
  • joe662
    grat
    Kár,hogy nem lehet vele megcsinálni az Lt küldiket,már lehet kész lennék vele
  • Userx2
    Az 1 Hp-s wz beállt a hátsómba pufogtatni. Csak picit rágurultam...
  • Lunki88
    Nekem volt már 3 killes csatám E100-al amit 86 sebzéssel zártam. :) Sajna képem nincs róla, de biztos lesz még ilyen termés...
  • Lucifer001
    Mai csatám 0 sebzéssel

• joe662
    Ez sztem rekord gyanús:-D
  • Userx2
    Ez is jówót. :-)
  • lexlutor
    meg ahogy moricka elkepzeli :)))
  • Userx2
    Rammolás Löwével. :-D
  • yossarianHUN
    Szóval Super Conqueror. Remek. Tudjátok mit? Leszarom. De jöjjön, egy hónapon belül.