banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Amúgy hidd el, én is prém fiók nélkül nyomom, mióta világ a világ, az egész játékra annyit költöttem, hogy kb. 2 hete vettem 1 JT8.8-t, (6801 huf volt) illetve mikor a paypal fiókomat megcsináltam, a legegyszerűbb számomra az volt kipróbálás gyanánt hogy vettem wg-től 500 goldot (asszem az a legkisebb tétel, lényeg hogy 701 forint volt) és ugye az azonnal jóváíródott az acc-omon (tehát láthattam hogy működik minden :D) Szval 7,5k huf szumma :D

Amúgy a kezdetek kezdete óta gyűjtök minden ingyen hülyeséget és amilyen lehetőség csak van, azt kihasználom (mélygarázsos dolog stb.), összesen 13,5k goldot sikerült eddig összekaparni, igaz ebben benne van hogy nyertem 2,5k-t (brit 1. td ág mikor kijött at-2-vel mentem 1 goldot érő kört :D). De nem veszek havi prémet, nem járok esl és egyéb dolgokra amiből telne rá ingyen. Fizetni alapvetően nem vagyok hajlandó a játékért, illetve bármennyire is egoista (arrogáns) kijelentés is, de vagyok annyira jó játékos hogy nincs is rá szükségem, egyedül a +50 xp hiánya bosszant legényeknél (van 1 csomó 4. skill végét járó legényem...ha mindezt prémiummal toltam volna végig...már 5. skill vége fele is járhatnék sztem), mert kreditem az van dögivel...most perpill 37 milla kreditem van, de volt mikor 55 milla felett voltam (szimultán húztam az ágakat, jól is játszottam és t8 és felett használtam csak fogyóeszközöket illetve felszereléseket is csak magas szintű tankokra raktam, 9-10-s tierre).
    Mondhatni igazi gyűjtögető vagyok, mert van még több mint fél milla free xp-m is...(asszem 535k :D). Veled ellentétben én használok goldot, mert kitermeli a játékstílusom, tudásom, illetve van "alap" amihez nyúlni tudok (az említett 37 milla kreditből 1 ideig lövöldözhetnék). Egyetlen megszorítás hogy 1 t10-s tankkal játszok, és azzal is keveset. Azért csak ennyivel mert míg t9-el kijövök normális játékstílusommal is pozitívba, addig t10-el már nehezen, vagy egyáltalán nem prémium nélkül. (ott csak úgy tudnék kijönni ha tényleg atom kockán nyomnám, és kevesebb élvezet, több focus lenne).
    Persze vannak t10 tankjaim amik csak a legénységükre várnak, e3, is-7, jpze100 és obj268. M48-t, leo-t stb1-t és t57-t is megfogom venni. Szóval fogok majd t10-el is játszani, főleg mivel van már 1 jó kredittermelő JT8.8-m.

És mindezt úgy hogy azért élvezem a játékot is, de azért bennem van a kompetitív dolog (cod4-ben lanokra jártam, és amúgy is nem e-pénisz lóbálás miatt, csak önigazolás miatt is hajtom magam, jobb érzés számomra ha lila vagyok, mert úgy érzem kihoztam magamból a megérdemelt szintet, mert képes vagyok rá).
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.09.08. 14:31:28