banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az a baj, hogy magadra vettél valamit, amit nem kellett volna. Egyébként meg Borno nem mondott véleményt, csak osztályozta a játékosokat. Nem azt mondta, hogy "az ötvenes apukák szarok", hanem hogy "az ötvenes apukák inkább azok, akik miatt itt sírni szoktak". Az, hogy neked ez az előbbiként jött le, azt jelenti, hogy magadévá tetted az itt sírók nézeteit, amiről megint nem mi tehetünk. Ezt már én is leírtam párszor, hogy vannak akik sportként űzik a játékot, akikben akarva vagy akaratlanul megvan a teljesítménykényszer (bevallom, én is ilyen vagyok), és vannak, akikre ez nem igaz, csak lötyögnek napi egy-két órát a játékban, és közben jól érzik magukat, teljesítménytől függetlenül. Igen, nyilván ettől még én is anyázok csatában, ha egy gyengébb játékos miatt megy el a meccs, a gyengébb játékos meg anyázik, ha én kilövöm. Mindkettőnknek megvan a szórakozása, csak másképp és máshol találjuk meg. Akkor ki is a szar? Neki én, nekem ő. Ez meg persze így megint nem igaz, csak sarkítok, mert nyilván nem fogok elítélni vagy leszólni valakit azért, mert gyengébb a játékban, ahogy remélhetőleg ő sem fog leszólni vagy elítélni engem azért, mert én ügyesebb vagyok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már ha nem valami Mausbatte-ről van szó, aki bejön ide a vérvörös statjával, aztán kioktat mindenkit a játék hogyan s mikéntjéről, félmondatonként átlag négy orbitális baromságot elejtve:)