banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Sztem eléggé kifordítod a dolgokat, de lelked rajta :)

Viszont ez értelmezhetetlen számomra ("az én szememben egyfajta rasszizmus, ahol ugyan nem a származás, hanem a kor alapján sorol a posztoló rasszokba embereket és ruházza fel őket általános tulajdonságokkal").
    Nos nem értem a származás milyen módon jön be ebbe a kontextusba ? :D Lengyelek bénábbak lennének a magyaroknál? (ez már inkább rasszistább mint hogy azt írom hogy a 30+ felnőttek között is legalább akkora, vagy nagyobb a tomato-k aránya mint a gyerekeknél...:D)

Illetve sztem semmi köze nincs ahhoz hogy ki milyen jó játékos hogy honnan származik. Valahogy pedig differenciálnom kellett az embereket és alapvetően arról volt szó abban a hsz-ben amire reagáltam hogy a gyerekek bénábbak...:D (szval nem válaszolhattam 1 korilag meghatározott csoportra úgy hogy nem a gyerekek a bénák, hanem a zsidók...:D)