A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Te sem veszed olyan véresen komolyan a dolgokat, mintha az életed múlna rajta? Mi lesz így ezzel a játékkal? 
Komolyra fordítva: én egy évvel ballagok mögötted és teljesen egyetértek veled. Teljesítmény kényszer? Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nézem a WN8 alakulását. De azért stresszelni magam, hogy két hónap alatt csak hússzal emelkedett? Hát azt nem! Még mindig 50% alatt a WR? Jobb lesz az életem, ha 51% lesz? Napi egy óra szórakozás (hétvégén kicsit több). Ez a lényeg. Ha meg tényleg akkora noob vagyok, mint az alanti kolléga említette, akkor örüljön inkább. Ha egy csapatban vagyunk, akkor nem veszem el előle a sebzést/killt, ha meg ellenfelek vagyunk, akkor rajtam fényesítheti a csillogó e-péniszét...
Szerk:
@ Gyuszópapa: +1
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.09.08. 13:48:57