A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ratgab #361026 Hát én nem tartom magam valami jó játékosnak (wn8 valami 1300 3900 db csata után), de most állok orosz ágon 75 killel valami 60 000 damaggel, további ágakban átlag 40 killek és olyan 35-40000 damagek. Mindezt úgy, hogy 7. napján tartunk az eventnek (annyi, hogy kínai ágon még nullás vagyok, mert nincs 6-os tankom).
Ha átlagot nézünk akkor bőven meglesz a Wz111 október 1-ig...Olyan szept 20-ig szerintem megcsinálhatom ha ügyes vagyok. Napi 2-3 óra játékkal.
Killekre: Ha sikerül abszolválni egy combosabb kört (napokban volt egy 8 killes t29 köröm) akkor megy az. Én mindig akkor játszom a legjobban ha nem a killre megyek, hanem a jó szereplésre (sebzés, nem gyors elhalás, hanem rövid távú célok kitűzése és azok teljesítése). Viszont ha fáradt vagyok akkor annyira nem tud érdekelni a csata kimenetele akkor megette a fene az egészet úgyis elkapkodom a csatákat. Ilyenkor hagyni kell az egészet a fenébe.