banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Ja azon csodálkoztam én is,de igaz csak hátul üldögéltem
    Majd legközelebb átkapcsolok TD-módba t hátha úgy többet ad.

ROMOTO,Angelus1991ster

Akár hiszitek akár nem E25-ben többször megteszik ezt mint pl artyban.Pedig nem mindig okádom a goldot vele,és mégse tetszik nekik,ha láncolva szeded ki,vagy úgy hogy nem is lát,akkor is lehekkerez,lecsalóz
    Pont a minap történt,belemásztam 1 Tiger1 elejébe, kiszedtem 900+rol,úgy,hogy 1x se tudott meglőni mert nem tudta lehajtani a csövét,persze annyi esze nem volt,hogy a mögötte levő dombra feltolasson, majd lehekkerezet
    De mindegy mert ez csak 1 példa,teljesen mindegy miben ül az ember,leanyáznak Kv2,RHM,WTe100,Bulldog,T49.Tök mindegy meglövöd öket azt már ugatnak.
    Mondjuk engem marhára nem érdekel senki sírása,ez csak játék.Persze néha nálam is betelik a pohár mikor kilődöznek az artyk,de akkor beülök én is egybe azt elkezdem okét ki counterezni
    Na viszont ők ilyenkor nagyon dühösek,és anyáznak is rendesen
    Úgyhogy mostanában elég sokszor ezzel kezdem a csatát,rászánom azt a 1-2percet

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Csata után rájuk írtam kinél is kell jelentkezni azóta se válaszoltak