banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Szerintem aki ennyit rámond egy gépre (úgy hogy mondjuk egy elfogadható fHD monitor 35-40 ezre nincs benne), az nem fog használt gépekben gondolkozni. Így, hogy csak erre a játékra akar összerakni, erős proci (aminek a magsebessége egyenként is sok), 8 giga ram (játékra 8gb felett még nem szükséges igazán memória), ssd, meg minimum egy közép-szintű videókártya kell szerintem.
    Más játékoknál a mag számít, itt még mindig a frekvencia- ugyanakkor előfordulhat hogy más játék is elszaladgálna jól. ha négymagos felett vesz.

Én júniusban 230-ért monitorral együtt (37k) vettem full gépet, alkatrészekből, egér/bill nem kellett, plusz ssd-t vettem rendszernek. Az egyik alap i5, 8 giga ram, nem a legdrágább videókari (gtx 750 ti). És ezzel már 1920x1080, elég sok minden max. környékén, 40-60 fps átlag. Szóval monitor nélkül 170-200k között is szépet össze lehet hozni, kétségtelen.

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.09.06. 15:01:54