banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nem hiszem, hogy bármikor is "teleszemeteltük" volna a fórumot az AW-val, én speciel a Q&A-k kapcsán szoktam megemlíteni egy-két mondat erejéig, ha ennél többről van szó, spoilerba teszem, úgyhogy szerintem senkinek nem kell hogy sértse a lelki világát. Arról meg, hogy feltételezésbe bocsátkozunk... Én eddig az AW összes Q&A-ját is olvastam, és láss csodát, aztán a játékban legkésőbb egy verzióval később viszont is láttam azt, amit ígértek. Sőt, sokszor még bejelentés nélkül is bekerültek új, kiváló fícsörök, (például legutóbb az álcázottságjelző az UI-n), szemben a WoT-tal, ahol fűt-fát beígérnek, aztán több év töketlenkedés után végül visszavonják. Más szóval az AW fejlesztőinek elhiszem amit mondanak, mert már többször láttam, hogy be is tartják. Szemben a WG-s társasággal.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.05. 17:02:00